XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Ένας επιχειρηματίας έστειλε ένα fax στη σύζυγό του.
\"Προς την αγαπημένη μου σύζυγο.
Θα καταλάβεις σίγουρα ότι έχω κάποιες ανάγκες στις οποίες εσύ μετά
τα 54 σου χρόνια δεν μπορείς πλέον να μου ικανοποιήσεις. Είμαι πολύ
ευχαριστημένος μαζί σου και σε εκτιμώ σαν μία καλή σύζυγο. Για τον λόγο
αυτό, αφού διαβάσεις αυτό το fax, ελπίζω ότι δεν θα ερμηνεύσεις λανθασμένα
το γεγονός ότι θα περάσω το βράδυ με την 18χρονη γραμματέα μου στο
ξενοδοχείο Comfort Inn Hotel. Σε παρακαλώ μην αναστατώνεσαι. Θα γυρίσω στο
σπίτι πριν τα μεσάνυχτα.\"
Όταν ο άντρας επέστρεψε σπίτι, βρήκε την παρακάτω επιστολή στην
τραπεζαρία:
\"Αγαπημένε μου σύζυγε,
Έλαβα το fax σου και σε ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σου. Θα ήθελα
με αυτή την ευκαιρία να σου υπενθυμίσω ότι και εσύ επίσης είσαι 54 χρονών.
Ταυτόχρονα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι την ώρα που το διαβάζεις αυτό, θα
είμαι στο ξενοδοχείο \"Fiesta\" με τον Μιχάλη, τον προπονητή μου στο tennis, ο
οποίος, όπως και η γραμματέας σου, είναι 18 ετών.
Σαν επιτυχημένος επιχειρηματίας και με τις εξαιρετικές σου γνώσεις
στα Μαθηματικά, θα καταλάβεις ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση, αν και με μία
μικρή διαφορά: Το 18 χωράει πολλές περισσότερες φορές στο 54 από ότι χωράει
το 54 στο 18.
Για τον λόγο αυτό δεν θα επιστρέψω πριν το αυριανό μεσημεριανό.
Ο κ. Παπαδόπουλος πάει στο νοσοκομείο να πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της γυναίκας του, όταν οι νοσοκόμα διαπιστώνει μια απίθανη συνωνυμία.
Τρέχει στο γιατρό και του λέει:
-Γιατρέ έχουμε δύο κυρίες \"Παπαδοπούλου Ιωάννα του Νικολάου\" με διαφορετικές αρρώστιες και ήρθε ο άντρας της μιας για να μάθει τα αποτελέσματα.
Τι να κάνω; λέει ταραγμένη
-Ηρέμησε, της απαντάει ο γιατρός, και πες μου τι αρρώστιες έχουν.
-Η μια AIDS και η άλλη πρόβλημα στο μυοκάρδιο, λέει η νοσοκόμα.
-Πολύ ωραία, φέρε μου τον κύριο Παπαδόπουλο εδώ. Θα το χειριστώ εγώ το θέμα, απαντάει ο γιατρός.
Έρχεται ο κ. Παπαδόπουλος...
-Γιατρέ μου σας ακούω, είναι κάτι σοβαρό;
-?κουσε καλά τι θα σου πω , του λέει ο γιατρός. Τώρα που θα πας στο σπίτι σου, βάλε τη γυναίκα σου να τρέξει δυο φορές γύρω από το τετράγωνο.
Διαγωνιζόμενη στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» έχει φτάσει στην τελευταία ερώτηση. Αν απαντήσει σωστά, κερδίζει 200.000 ευρώ. Αν απαντήσει λάθος, κερδίζει μόνο 32.000. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ερώτηση δεν ήταν εύκολη υπόθεση:
\"Ποιο από τα παρακάτω είδη πουλιών δε χτίζει μόνο του τη φωλιά του, αλλά χρησιμοποιεί τις φωλιές άλλων πουλιών;\" Οι πιθανές απαντήσεις ήταν:
Α) ο κόνδορας;
Β) το χελιδόνι;
Γ) ο κούκος;
Δ) το σπουργίτι;
Η γυναίκα βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Δε γνώριζε την απάντηση. Και ήταν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση γιατί είχε εξαντλήσει 2 από τις 3 βοήθειες. Το μόνο που της απέμενε ήταν να τηλεφωνήσει μια φίλη. Η γυναίκα, όμως, απευχόταν τη χρήση αυτής της βοήθειας, γνωρίζοντας πως η μοναδική φίλη της που θα βρισκόταν σπίτι εκείνη την ώρα ήταν ξανθιά. Αλλά η διαγωνιζόμενη δεν είχε εναλλακτική. Τηλεφώνησε στη φίλη της και της διάβασε την ερώτηση και τις τέσσερις πιθανές απαντήσεις.
Χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό, η ξανθιά απαντάει:
«Είναι πανεύκολο. Η σωστή απάντηση είναι το Γ: Ο κούκος!»
Η ξανθιά είχε απαντήσει με τόση αυτοπεποίθηση, που η διαγωνιζόμενη δε μπορούσε παρά να την εμπιστευτεί.
Σταυρώνοντας τα δάχτυλά της, η διαγωνιζόμενη λέει:
\"Γ, Ο κούκος\".
Η απάντηση ήταν σωστή και η γυναίκα ήταν εκατομμυριούχος! Είχε κερδίσει 200.000 ευρώ.
Τρεις μέρες αργότερα, η νικήτρια του διαγωνισμού διοργανώνει ένα πάρτι για οικογένεια και φίλους, συμπεριλαμβανομένου της ξανθιάς που τη βοήθησε να κερδίσει.
«Τζένη, δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω», λέει η νικήτρια. «Χάρη σ\'εσένα, είμαι εκατομμυριούχος. Και ξέρεις κάτι; Ήταν η ταχύτητα και σιγουριά με την οποία απάντησες την ερώτηση που με έπεισε να επιλέξω το Γ. Παρεμπιπτόντως... πως και γνώριζες τη σωστή απάντηση;»
«Έλα τώρα» της λέει η ξανθιά. «Όλοι γνωρίζουν πως οι κούκοι δε χτίζουν φωλιές. Ζουν σε ρολόγια!»
Έχει έρθει ο Obama στην Ελλάδα και τον πήγε ο Παπανδρεου στην Ακρόπολη.
Εκεί που γυρνούσαν λοιπόν, βλέπει ο Obama έναν να κατουράει στα αρχαία!
Λέει λοιπόν στον Γιωργακη:
"Giwrgos, what on earth is that man doing? Those are ancient monuments!"
O Γιωργακης κοκκινίζει και φωνάζει:
"Τι κάνεις εκεί εσύ;"
Ο άνθρωπος απαντάει:
"Α γαμήσου ρε μαλάκα!", και φεύγει.
Ο Obama τσαντίζεται:
"This country is full of shameless, dirty idiots!"
και σηκώνεται μπαίνει στο Air Force One και πάει σπίτι του.
Μερικούς μήνες αργότερα πάει ο Γιωργακης στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη και συναντιέται με τον Obama.
Πάνε λοιπόν να δούνε το Άγαλμα της Ελευθερίας. Εκεί που το κοιτάγανε, βλέπουν έναν άνθρωπο να κατουράει το άγαλμα.
Λέει ο Γιωργακης στον Obama:
"See, mr Obama? Americans do the same to their monuments! You were wrong to accuse my countrymen!"
O Obama ξαφνιασμένος φωνάζει στον άνθρωπο:
"Hey you! What are you doing there?"
Ο άνθρωπος τότε γυρνάει και λέει:
"Άντε γαμήσου ρε μαλάκα!"
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
XJ ''The Doctor'' wrote:Απο κοντα δεν μας ειπες τιποτα...
Μιάς και το ανέφερες να ζητήσω συγνώμη αν δεν ήμουν ευχάριστη παρέα, αλλά το μυαλό μου ήταν συνέχεια στο παιδί που ήταν άρρωστο,αν και δεν θα με πείραζε αλλά έτυχε να φύγει και η πεθερά μου και είχα να σκεφτώ και την γυναίκα μου που ήταν μόνη της με δύο παιδιά. Ελπίζω να επανορθώσω στην επόμενη συνάντηση
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
ξεκόλλα ρε κάγκουρα. μια χαρά ήσουν.
γενικώς αυτή η δεύτερη μας χάλασε μερικούς. σκέψου ότι εγώ καθόμουν σα μαλάκας στο ξενοδοχείο το μισό Σάββατο γκρρρρρρ τα νεύρα μου
aggas wrote:...να ζητήσω συγνώμη αν δεν ήμουν ευχάριστη παρέα, αλλά το μυαλό μου ήταν συνέχεια στο παιδί που ήταν άρρωστο,αν και δεν θα με πείραζε αλλά έτυχε να φύγει και η πεθερά μου και είχα να σκεφτώ και την γυναίκα μου που ήταν μόνη της με δύο παιδιά. Ελπίζω να επανορθώσω στην επόμενη συνάντηση
Kala,eisai teleios Kagouras kai esy???
Den les pou eixes kati mazi sou kai mas ksegelases tin peina...
...kai zitas kai sygnwmi kai apo panw...
An den isoun esy tha trogame ta dentra sto telos...
Y.G. Tin epomeni fora pare ta paidia mazi...na ginoun apo mikra Kagourakia kai auta...
Καλά σου λένε τα παιδιά ρε καγκουρίδη ... τι είναι αυτά που μας λές ... μια χαρά ήσουν και μάλιστα για να έρθεις έφαγες και πακέτο στο πακέτο ... μετά από 12ωρο σχεδόν παιχνίδι στο βουνό είχες να κάνεις και το δρόμο της επιστροφής μέσα στη νύχτα!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ... B.R.A.T. ... the original ... Always groovin 4WD moving