Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
kostas654

Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUM

Post by kostas654 »

johny4x4 wrote: θα σας πάμε σε κάτι πολύ εχτρεμε χαλικόδρομους με ανηφόρες και κατηφόρες και γούβες για να ξεκαυλώσετε!!!!
Τι λέτε;;;;;;;;;
Γουστάρετε;;;;;;;;;
Γιαννη εκει θα παμε με το λεωφορειο ή θα παρουμε τα αυτοκινητα μας?
Κώστας Γκιαούρης
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...επίσης η Δ' μπορεί να γίνει στα πέριξ των Αθηνών όπου έχουμε πολυ σπέσιαλ διαδρομές.....ή στην Εύβοια που εκεί πραγματικά υπάρχουν ανυπέρβλητες διαδρομές κυριολεκτικά!!!! ...δεν χρειάζεται να ξενιτευτούμε (εφόσον η Αθήνα -και κατ'επέκταση η Εύβοια- βρίσκονται στο κέντρο της χώρας και είναι σχετικά κοντά για όλους!) εφόσον δεν ενδοιαφερόμαστε για γνωριμία με τους τόπους, τους ανθρώπους και τις ομορφιές των τόπων αυτών.... :(
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...τέλος , ελπίζω στην Δ' το πνεύμα μου να λάβει σάρκα και οστά και επιτέλους να συμμετέχω και εγώ!!!!! 8-)
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Τελικα Πανο αυτη ή "φρικτή πραγματικότητα" μου θυμησε κατι "απιστευτα" βιντεο που ειδα στο Youtube.

Δηλαδη ειναι αυτο που ελεγε και ο Γιατρος.
"Δεν ειναι δυνατον τετοιο πραμα"..."Μας εχεις καταπληξει"

Προσεξτε τα επομενα βιντεο και απομακρυνετε τα παιδια σας.
Οι σκηνες ειναι ακρως ανατριχιαστικες και επικυνδυνες.Image
Μην δοκιμασετε να το κανετε ουτε για πλακα...για υπαρχει κινδυνος θανασιμου τραυματισμου:

Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

φιλε Σταυρο οταν ελεγα οτι θα σας παμε αν ερθετε στο ναυπλιο σε κατι εχτρεμε χαλικοδρομους δεν εννοουσα τόσο πολύ εχτρεμε οπως αυτά που εκανε αυτός ο απίστευτος τύπος με το jimny!!!
ενταξυ ο τυπος εδω φαινεται οτι είναι χερας αλλα δεν χρειάζεται να το διακινδυνεύσουμε κιόλας!!! :lol: :lol: :lol:
Το τερεν θα μοιάζει περισσότερο στο δεύτερο βιντεο!
επίσης κάτι που ξεχασα ήταν ενα απιστευτο κομμάτι εξαιρετικής δυσκολίας θα έλεγα σε εναν δρόμο που πηγαίνει σε ενα εκκλησάκι κοντα στο σπίτι μου. Αι λιας λέγεται! ο κώστας θα το ξέρει.
Εκει οταν ήμουν μικρός πήγαινα με το μαουντεν μπαικ με πρώτη κοντή. Με bmx δεν ανέβαινες! Για τέτοια ανηφόρα μιλάμε!!!
Αν θέλετε μπορώ να βάλω τον δον να το ανέβει με το εξοφρενικών δυνατοτήτων του XJ για να δείτε για τι κλίση μιλάμε!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

johny4x4 wrote:...οπως αυτά που εκανε αυτός ο απίστευτος τύπος με το jimny!!!
ενταξυ ο τυπος εδω φαινεται οτι είναι χερας...
Μην μου πεις πως δεν καταλαβες ποιος ειναι ο ''χεράς"??? :twisted: :twisted: :twisted:
Image
georgexj

Post by georgexj »

johny4x4 wrote:φιλε Σταυρο οταν ελεγα οτι θα σας παμε αν ερθετε στο ναυπλιο σε κατι εχτρεμε χαλικοδρομους δεν εννοουσα τόσο πολύ εχτρεμε οπως αυτά που εκανε αυτός ο απίστευτος τύπος με το jimny!!!
ενταξυ ο τυπος εδω φαινεται οτι είναι χερας αλλα δεν χρειάζεται να το διακινδυνεύσουμε κιόλας!!! :lol: :lol: :lol:
Το τερεν θα μοιάζει περισσότερο στο δεύτερο βιντεο!
επίσης κάτι που ξεχασα ήταν ενα απιστευτο κομμάτι εξαιρετικής δυσκολίας θα έλεγα σε εναν δρόμο που πηγαίνει σε ενα εκκλησάκι κοντα στο σπίτι μου. Αι λιας λέγεται! ο κώστας θα το ξέρει.
Εκει οταν ήμουν μικρός πήγαινα με το μαουντεν μπαικ με πρώτη κοντή. Με bmx δεν ανέβαινες! Για τέτοια ανηφόρα μιλάμε!!!
Αν θέλετε μπορώ να βάλω τον δον να το ανέβει με το εξοφρενικών δυνατοτήτων του XJ για να δείτε για τι κλίση μιλάμε!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γιαννακη εχεις ορεξη για μαλακιες βλεπω σημερα!!!!μπραβο παιδι μου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

PanosXJ wrote::lol: :lol: :lol: :lol:
....πάντως δεν καταλαβαίνω το κόλλημά σας με την κυρίως ηπειρωτική χώρα....εν πάσει περιπτώσει μια άλλη πρόταση είναι οι περιοχές των Νομών Πιερίας, φλώρινας και Δράμας που αποδεδειγμένα έχουν φανταστικές διαδρομές με υψηλούς δείκτες δυσκολίας αλλά και σε επίπεδο ομορφιάς και σπουδαιότητας είναι αξεπέραστοι!!!

κυρ πανο νομιζω οτι εδω το παρακανες.ρε φιλαρακι που να παμε εκει πανω.αμα ειναι να κανουμε 2 μερες να παμε κ 2 να ερθουμε αστο καλητερα.οσο για τον κυρ κωστα που στην λεει συνεχεια μην αγχωνεσαι.το παιδι αν εχεις καταλαβει εχει προβλημα με οσους εχουν xj οποτε αστον να σου λεει οτι θελει!!!το παιδι πεθαινει απο την ζηλεια του!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:
St. Tselios wrote:Ναι...
Για ποια κατορθωματα γραφεις?
έσπασε ένα κεντρικό και νομίζει ότι είναι τετρακίνητος. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εδώ έχουμε κάνει συλογή με ενθύμια πολέμου και πάλι δεν το παίζουμε κατεχάρηδες. τι να μας πεί και ο γκαπα-γκούπας

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alexis

Post by alexis »

Μην μου πεις πως δεν καταλαβες ποιος ειναι ο ''χεράς"??? :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]

μη μου πεις πως ειναι ο drimon!
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”