Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
XJ ''The Doctor''

Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by XJ ''The Doctor'' »

Καλα ρε καγκουρες, εδω εγινε ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, μας επισκευθηκε ο Πανος και εσεις ασχολειστε με τον Βασιληα και τα συνηθισμενα επιτευγματα του ( ημιαξονιο ) ??? :lol: :lol: :lol:

Αργοτερα τα δικα μου σχολια, μολις ξυπνησα :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
lker

Post by lker »

Drimon wrote:
lker wrote:.......
Κι εσύ τέκνων Βρούτε;;; :evil: :evil: :evil:

Όσο για τον βασιλιά.........έχει ο καιρός γυρίσματα!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Καλά ρε ... εγώ θα την πληρώσω ? Απλά μου έλεγε και εγώ έγραφα μιας και είχα μαζί το μικρό λαπτοπιο ... ο γιαπωνέζος φίλε δεν προδίδει ... ;) να ... πάρε παράδειγμα το παρακάτω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios wrote:H Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ ειναι γεγονος.
Πιστευω να συμφωνουν ολοι πως περασαμε ωραια.
Ειχε οπως και η Β' τα παντα.
Χαβαλε,δυσκολιες,κολληματα και σπασιματα.
Δηλαδη οτι ειναι απαραιτητο για μια ΚαγκουροΣυναντηση.

Εσεις ομως που δεν φυγατε τελευταιοι...χασατε το κερασακι απο την τουρτα.

Ο χαιρετισμός

Αφού έχουν φύγει όλοι σχεδόν οι Καγκουρες, μένουν τελευταίοι ο Βασιλιάς και ο lker που είναι από μακριά.
Πάει να φύγει ο lker και στα 5 μέτρα από τον χαιρετισμό αρχίζει να ζορίζεται και να μην μπορεί να φύγει από την λάσπη.
Πάω μετά από κανένα 10λεπτο και ενώ πάλευε ακόμη του λέω:
-Λεύτερη...έχεις 10 λεπτά που μας χαιρέτισες και ακόμα εδώ είσαι. :lol:
Μετά πολλά μετά λίγα ξεκολλάει και φεύγει.
Μετά μας χαιρετά και ο Βασιλιάς (καλό ταξίδι, θα τα πούμε κλπ.) και πάει από εκεί που πήγε ο lker.
Τελικά από τις 14:50 που μας χαιρέτισε...έφυγε στις 16:00.
Τι έγινε?
Πάλευε και αυτός κανένα τέταρτο και κόβει και ημιαξονιο.(κλασικά)
Το τραβάμε, το αλλάζει και στο τέλος του λέω.
-Αντώνη, ας βγούμε πρώτα στην άσφαλτο και μετά χαιρετιόμαστε... :lol:

Υ.Γ. Αυτο δεν ειναι ''σεναριο"...υπαρχουν και ντοκουμεντα.
Συμπέρασμα: Μην πάς από κεί που περνάει ένα τζίμνι με δυσκολία ομολογουμένως :lol: :lol: :lol: Το πιο πιθανό είναι να σπάσεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ.: Φίλε έτσι και έχει σπάσει όντως .,,,το παιδί είναι για όσκαρ καγκουριάς :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα! Διαδρομές εκπληκτικές ... από θέμα φύσης, αλλά και παιχνιδιού ... παρέα φανταστική με διάθεση χαβαλέ και πειράγματος ... επιτέλους γνωριστήκαμε και με παιδιά που δεν είχαν ξαναέρθει ... και πολύ βροχη :lol: και παρόλο που υποτίθεται ότι το ξέραμε αρκετοί από μας πήγαμε εντελώς ανοργάνωτοι με αποτέλεσμα σε κάθε καλή καταιγιδούλα να τρέχουμε σαν τα ποντίκια στα αυτοκίνητα :lol: :lol: :lol: Πρώτη μέρα μας ξενάγησαν τα παιδιά από την τοπική λέσχη και πραματικά τους ευχαριστούμε πολύ! Ελπίζουμε να ανταποδώσουμε κάποια στιγμή :D Δεύτερη κινηθήκαμε μόνοι μας οπότε καταλαβαίνετε τι έγινε :lol: :lol: :lol: μέχρι και βοσκοί μας την είπαν για τα καμώματά μας :lol: :lol: :lol:
Άντε να μαστε καλά και να αρχίσουμε να κανονιζόμαστε για την επόμενη :D
Φωτό σύντομα ... τις σώσαμε όλες ;)
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
St. Tselios

Post by St. Tselios »

lker wrote:Υ.Γ.: Φίλε έτσι και έχει σπάσει όντως .,,,το παιδί είναι για όσκαρ καγκουριάς :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σας ειπα.....χασατε το κερασακι της τουρτας... :lol: :lol: :lol:
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

Πολύ βροχή
Πολύ λάσπη
Πολύ αυτοκίνητο
Πολύ τρελα
εεε
λιγάκι σπάσιμο
πολύ τρελα
πολλυυυ Νταγκας (τι βασιλιας και κουραφέξαλα λεμε τώρα) Το crazy είναι πολύ λίγο για αυτόν τον άνθρωπο!!!
Για τον βασιλιά δεν λέω τίποτα μιας και το έχει απαγορεύσει οπότε απλά υπακού στις διαταγές του :lol: :lol:
Τελικα ανακαλύψαμε οτι εκτος απο τα jimny υπάρχουν και άλλα τηλεκατευθυνόμενα (θα δείτε βιντεάκια μην βιάζεστε)
Όλα τα παιδιά είναι γαμάτα!!!
Δυστυχώς έλειπε το ενα τέρας του γιάννη απο τον Αγιο Κωνσταντίνο να μας φτιάξει λίγο και αυτός!
Πολύ δυναμη υπήρχε σε αυτήν την συνάντηση και δεν την αντέχω!!!
Ένιωσα πολύ μειονεκτικά!!! :lol: :lol: :lol:
Παραδέχομαι τον Τσέλιο (αντε και τον doctor αν και περασε μετά οπότε οπως ο ίδιος λέει σε άλλες περιπτώσεις του είχαν ισιώσει το δρόμο) για ενα εμπόδιο που πέρασαν που εγώ όσο και αν προσπαθούσα μόνο να σπάσω θα κατάφερνα!
Βέβαια πιστεύω οτι ο doctor απλά στάθηκε κωλοφαρδος σε αυτό το κομμάτι!
Κατά βάθος ούτε αυτός θα περιμενε να το περάσει!
Σίγουρα θα σκεφτεται να μην το πουλήσει μέχρι την επόμενη φορά που θα βγει εκτος και θα απογοητευτεί!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
aggas

Post by aggas »

Ρε καγκούρια μου έχετε εξιτάρει την φαντασία με αυτά που διαβάζω!!!Πρώτα απ' όλα θέλω η πρώτη φωτογραφία που θα μπεί να δείχνει τον Πάνο για να δούμε επιτέλους πως είναι :lol: :lol:
Δεύτερον εάν μπορεί κάποιος να μου περιγράψει περίπου που κινηθήκατε ;) ;)
Άντε να δούμε και καμμιά φωτό και ελπίζω ο Παναγιώτης να μας βοηθήσει με το Dropbox ;) ;) ;)
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
kostas654

Post by kostas654 »

παιδες για αλλη μια φορα περασα υπεροχα αν και το περιμενα
αφου σηκωθηκα να ερθω χωρις αυτοκινητο μονο και μονο για την παρεα

οπως ειπε και ο γιαννης πριν ειχε απο ολα αυτη η συναντηση,
πανω απο ολα βεβαια κεφι και χαβαλε...
γιαννη ο doctor καταλαβα τι χρειαζεται για να περναει αερα τα εμποδια
....καποιον να τον πριζωνει και να του λεει οτι δεν θα τα καφερει και θα το σπασει το λεωφορειο
του....αρα γιατρε απο εδω και περα ανακυριζομαι και επισημα ως "πριζοτης" θα εχω το ρολο να σου
φτανω την ψυχολογια στον πατο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και μετα να το δουλευεις το εργαλειο μονο στον κοφτη

-συναντηση χωρις σπασμενο ημιαξονιο του βασιλια δεν γινεται...σπαει μονο του πλεον

-επισης εντυπωσιαστηκα με το αυτοκινητο του PanosXJ και τις δυνατοτητες του
αυτοκινητου του αν και αν ειχε ενα καλυτερο λαστιχακι θα ηταν
πολυ πιο ανετος αλλα τι να κανουμε ηταν πολυ η λασπη....

συντομα φωτογραφιες και βιντεο......υπομονη
Κώστας Γκιαούρης
kostas654

Post by kostas654 »

:D
Κώστας Γκιαούρης
XJ ''The Doctor''

Καγκουρες!!!! Οι συναντησεις μας τεινουν να γινουν κλασσικες πλεον :mrgreen:

Γιατι:

- Οι περισσοτεροι ''υπηκοοι'' συνεχιζουν απο την Α'.
- Οι νεοι ΑΜΕΣΩΣ μπαινουν στο ''καγκουροπνευμα'' μας! Ιδιως οσοι γραφουν εδω ειναι σαν να ηταν σε ολες τις προηγουμενες συναντησεις ασχετα εαν ηρθαν για πρωτη φορα. Και οσοι δεν γραφουν, συμπλεουν αμεσα!
- Ειναι ΟΛΟΙ καγκουρες και ακολουθουν ΠΑΝΤΟΥ! Και ας μην εχουν ΟΛΟΙ τα αυτοκινητα τους... Η παρεα και ο χαβαλες πρωτα!!!
- Δεν υπαρχει καμια αντιπαλοτητα περαν του χαβαλε του κλαμπ μας. Πραγματικα δεν το εχω δει αλλου! Ας το διαφυλαξουμε!!!!!!!
- H απορια για το ποιος ειναι ο κυρ-Πανος και ποτε θα εμφανιστει επιτελους μας απασχολει ακομη.
- Οπου και να συναντιομαστε περναμε καλα! Διασκεδαζουμε!!!
- Η καγκουρινα-βιντεοσκοπος Αμαλια δεν παιζεται! Σκαρφαλωει παντου, παταει νερα-λασπες και ας ριχνει κουβαδες για να εξασφαλισει ληψεις!
- Ο καγκουροφωτογραφος Πανος το ιδιο!!!!
- Ο Βασιληας συνεχιζει να ειναι ''ανημπορος'' και ''ευθραυστος'' :lol: Ηθικο διδαγμα, να μην φευγει κανεις πριν πατησει ο Αντωνης αφαλτο, χανει το ΘΕΜΑ :lol: :lol: :lol:

και τελος:

- Τα περιπτερακια ακομη εχουν πολλα ''ψωμια'' να φανε για να καταφερουν να περνανε εμποδια που τα εχουμε για πλακα :mrgreen:

Αντε να ξεκινησουν να μπαινουν φωτο και βιντεο για να εχουμε ''τροφη'' για σχολια και να φτασουμε 300 σελιδες τη Γ'.
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
XJ ''The Doctor''

Πριν το εμποδιο....

- Κωστακη, πως το παιζεις ειπες???? Cherokoγαμιας και εχεις κανει και δηλωση on camera εαν θυμαμαι καλα????? Για μπες μεσα συνοδηγος.
- Doc!!!! Ειμαστε υπο κλιση και δεν τραβιεται η ζωνη!!!!!
- Προβλημα σου......Κρατησου απο το cage, μην ουρλιαζεις, μην κατουρηθεις πριν βγεις απο το αμαξι και απολαυσε το γιατι με περιπτερο δεν προκειται ποτε να το νιωσεις.....
........
........
........

Μετα το εμποδιο....

- Ρε Doc.....Οταν ξεκινησες....δεν το εχω ξανανιωσει ΠΟΤΕ!!!!! Πως ειναι οταν απογειωνεσαι!!!!!! Ετσι!!!!!!!!
- Ελα ρε ηρεμησε.....Δε μου λες? Το παιζεις ακομη Cherokoγαμιας??
- OXI!!!!OXI!!!!! Στο παρελθον δεν ηξερα και μιλαγα.....Τα παιρνω ΟΛΑ πισω! Θα κανω delete και το βιντεο!!!
- Ωραια, βγες τωρα απο το αμαξι και κανε δηλωση......
- ΝΑΙ! ΝΑΙ!!! ( σε υπερενταση ακομη εννοειται )

Και ο καγκουρας υπο τον φοβο μην το πουνε προδοτη οι αλλοι περιπτερουχοι μολις βγηκε το επαιζε cool και δεν ειπε τιποτα :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τετοιοι ειστε ολοι :lol: :lol: :lol: Μονο για να κοκορευεστε σε καμια ανηφοριτσα και με τον Doc ξεζανταρισμενο :mrgreen: :mrgreen:

Και επειδη δεν ειμαι ''αχαριστος'' οπως οι περιπτεραδες, ναι εαν δεν προγειτω ο Τσελιος θα δυσκολευομουνα λιγο παραπανω :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

XJ ''The Doctor'' wrote:
OXI!!!!OXI!!!!! Στο παρελθον δεν ηξερα και μιλαγα.....Τα παιρνω ΟΛΑ πισω! Θα κανω delete και το βιντεο!!!
-
Ολα καλα μεχρι εκει...σε παραδεχτηκα το ανακοινωσα και το ξερεις..αλλλα αυτη την δηλωση δεν την εκανα ποτε

και αν λεω ψεματα....να μου σκασουν το bogger να κουρευτουν τα κορωνοπινια να σπασουν τα μπλοκε και να κοπουν και τα 4 ημιαξονια..................

μην το παρατραβας κιολας.....αμολησες 300 αλογα για να ανεβεις μια ανηφοριτσα 2 μετρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

χωρις μαλακιες ομως τωρα.....το μοτερ μηπως το εχεις παρει απο τρενο :?: :?: :?: :?: :?:
Κώστας Γκιαούρης
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”