CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
St. Tselios

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by St. Tselios »

Τελικα ειδες ποιοι ειναι οι πραγματικοι...αλληθωροι... :D
Image
lker

Post by lker »

Για αρχή φίλε πας όντως στο διοικητή γιατί τα λεφτά είναι πολλά ... και αν κόψεις οτι από αυτόν ξεκινάει το δασκάλεμα πάς ακόμη πιο πάνω ... θα μου πείς ταλαιπωρία ... είναι ο μόνος τρόπος όμως ... και τον σερβίρεις και με αναφορές / καταγγελίες σου σε ανώτερα κλιμάκια για όλο το τμήμα ... Κανένας από δαύτους δε θέλει να έχει αρνητικές αναφορές μιας και στοχεύουν ψηλά :lol: :lol: :lol:
Μερικές φωτό μιας και τα έργα δεν παίζει από τη μία μέρα στην άλλη να έχουν τελειώσει και ειδικά στην ελλάδα ... να ζητήσει και μια βεβαίωση για την ώρα που πήρε την ασφαλιστική μιας και ήταν σε αναμονή όταν επιλήφθηκαν τα σμέρφς ... τα οποία αντί να διευκολύνουν την κυκλοφορία ως οφείλουν έκοψαν μόνο κλήση! Και λέω μόνο κλήση γιατί αν όντως συνέβαινε αυτό (παρακώλυση συγκοινωνιών) ήταν υποχρεωμένοι να καλέσουν γερανό ή πυροσβεστική και να το σηκώσουν για τα περαιτέρω και μετά να κόψουν και κλήση ... δεν μπορεί δλδ να ισχύει ο νόμος κατά το μισό.
Επομένως αν είσαι σε φάση προσπαθείς να του το γ@μήσεις τα θεμέλια και με το γάντι παρακαλώ :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
georgexj

Post by georgexj »

καλημερα καγκουρες!!!!ο αγωνας μας ελαβε τελος!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
λοιπον οδηγος ο κωστας συνοδηγος εγω!!!!τι εχει γινει στον αγωνα δεν μπορω να το περιγραψω!!!!
βγηκαμε τερταρτη στην κατηγορια μας κ πηραμε κυπελο θεαματος!!!!
κ οι δυο στις ειδικες παταγαμε γκαζι!!!!ολοι να γελανε,πυροσβεστικη ασθενοφορα κτλ κτλ με αναμενους φαρους κ σειρηνες. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
να μας φωναζουνε ολοι καγκουρες!!!το club μας το καναμε πασιγνωστο.
εγω να φωναζω σε καθε ειδικη για χαρη της τζουλιας τρεχουμε να πιουμε την σαμπανια στην κουπα,να πειραζω τις χρονομετρησες,τους κριτες την οργανωση,οτι μπορειτε να φανταστητε!!!!κανονικοι καγκουρες!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τα αυτοκολητα τα μεγαλα που ειχαμε κολληση στις πορτες κανανε θραυση. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ο κυριος σταθης μανιατης θελει λεει επιγοντως αυτοκολητο μας!!!!

κ περναμε στο πιο σοβαρο!!!!ενα μεγαλο μπραβο στο wrangler του κυριου κωστα που παρολο για οτι του εκανε(δεν μπορειτε να φανταστητε σαν WRC)δεν εβγαλε το παραμικρο προβλημα!!!!τελικα ειναι πραγματικος καγκουρας!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κωστα γιαννη ανεβαστε φωτογραφιες ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

Μπραβο στον κωστα και στον γιωργο.ηταν αναμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακο και τρελο πληρωμα στον αγωνα.τίμησαν δεόντως τα διακριτικα(καγκουρεσ)στισ πορτες.οι εικονεσ δεν μπορουν να περιγραψουν την καγκουρια τουσ.ακομα ενα μπραβο και στον φιλο τους τον γιαννη που τουσ εν ψυχοναι στισ ειδικεσ με καγκουρο φωνεσ.
lker

Post by lker »

Μπράβο σας ρε κάγκουρες! Πάντα τέτοια με υγεία και ξανά πρός τη δόξα τραβήξτε :lol: :D :mrgreen:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote:...ενα μεγαλο μπραβο στο wrangler του κυριου κωστα που παρολο για οτι του εκανε(δεν μπορειτε να φανταστητε σαν WRC)δεν εβγαλε το παραμικρο προβλημα...
Ευγε στους Ναυπλιωτες για τον αγωνα που εδωσαν...
Ευγε στον οδηγο και συνοδηγο που εκαναν γνωστους τους Καγκουρες...
Ευγε στο Wrangler που εδειξε ακομα μια φορα την αξιοπιστια του...
Image
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Ενα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο και απο εμενα στα τρελλα καγκουροπαιδα απο το Ναυπλιο :lol: :lol: :lol: :lol:
Αξιοι τιμητες του club μας :!: :!: :!: :!: :!:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
antonisxj

Post by antonisxj »

μπράβο κάγκουρες.
χαίρομαι που περάσατε καλά.
if it doesn't break, fix it until it does
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

ROCKY XXX wrote:Μπραβο στον κωστα και στον γιωργο.ηταν αναμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακο και τρελο πληρωμα στον αγωνα.τίμησαν δεόντως τα διακριτικα(καγκουρεσ)στισ πορτες.οι εικονεσ δεν μπορουν να περιγραψουν την καγκουρια τουσ.ακομα ενα μπραβο και στον φιλο τους τον γιαννη που τουσ εν ψυχοναι στισ ειδικεσ με καγκουρο φωνεσ.
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!
johny4x4

Post by johny4x4 »

Αντε να πω και εγώ συγχαρητηρια στους κάγκουρες που τα γ....σαν όλα και έφυγαν
Ότι και να πώ είναι λίγο. Πολύ γέλιο πολύ γκάζι, πολύ λάσπη, πολύς κόφτης, πολύ τσίπουρο :lol: :lol: :lol: :lol:
Το κακό είναι οτι δεν τράβηξα βίντεο για να δείτε και εσείς τι συνέβη σε αυτόν τον αγώνα.
Έχει τραβήξει κάποιος άλλος οπότε σε λίγες μέρες θα το έχουμε στα χέρια μας.
Ο κωστάκης αποδείχτηκε μεγάλος κάφτης και ο γιωργάκης ο συνοδηγός απο άλλο πλανήτη!!! (κοιτάτε ρε εδω ο άλλος πάει του σκοτωμού και ο συνοδηγός γελάει) είπε ένας :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν θα πω τις δηλώσεις που έκανε ο γιωργάκος για τα wrangler.... :ugeek: :roll:
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”