CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:Στη μασχαλη,ε?
Μαλιστα!
Δεν ξερω αν ο Βασιλεας μας σε ονομασει Καγκουρα...αλλα μετα απο πληροφοριες μου (απο Ναυπλιο μερια) και μετα απο οσα λες...για μενα εισαι λιγο και εσυ Καγκουρας...
Κοιταξε...
Για να λεγετε καποιος Καγκουρα πρεπει να σκεφτεται ως εξης:
Βλεπεις μπροστα σου ενα εμποδιο.
Δεν εχει περασει αλλος.
Δοκιμαζεις?
Δεν βγαινει.
Τα παιρνεις.
Λες:Θα σε γ@μισω ρε κολαμαξο αν δεν βγεις.
Αν βγεις εχεις καλως.
Αν ομως επιμενεις και ακουσεις το ''γκαπ''...τα παρατας...αναβεις ενα τσιγαρο...και κοιταζοντας το εμποδιο και την ζημια μαζι λες:
"Μα τι Καγκουρας ειμαι επιτελους???Που πηγαινα να βγω???!!!"
Οταν θα νιωσεις αυτην την ''ικανοποιηση''.......τοτε εισαι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ
Καταλαβες??? :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αρε σταυρο με εκανες κ γελασα γιατι θυμηθηκα τον εαυτο μου εχτες κ μετα ελεγα τι μ@λ@κας ειμαι!!!αλλα ανεβηκε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
St. Tselios wrote:Αντε και καλες βουτιες :lol: :lol: :lol:

Image
Το γουρουνάκι μας!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
προσεχε γιατι τα γουρουνακια κ τα υποποταμακια κατι παιχνιδακια σαν το δικο σου τα καταπινουνε αμα τα βρουνε μπροστα τους!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote:...θυμηθηκα τον εαυτο μου εχτες κ μετα ελεγα τι μ@λ@κας ειμαι!!!αλλα ανεβηκε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΚΑΓΚΟΥΡΑ....Ε,ΚΑΓΚΟΥΡΑ

Τα πηρες και εσυ στην μασχαλη.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
georgexj

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:
georgexj wrote:...θυμηθηκα τον εαυτο μου εχτες κ μετα ελεγα τι μ@λ@κας ειμαι!!!αλλα ανεβηκε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΚΑΓΚΟΥΡΑ....Ε,ΚΑΓΚΟΥΡΑ

Τα πηρες και εσυ στην μασχαλη.... :lol: :lol: :lol: :lol:

του δωσα κ καταλαβε!!!αλλα το ευχαριστηθηκα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
lker

Post by lker »

georgexj wrote:
Drimon wrote:
St. Tselios wrote:Αντε και καλες βουτιες :lol: :lol: :lol:

Image
Το γουρουνάκι μας!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
προσεχε γιατι τα γουρουνακια κ τα υποποταμακια κατι παιχνιδακια σαν το δικο σου τα καταπινουνε αμα τα βρουνε μπροστα τους!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Να προσέχετε μόνο μη στραβοκαταπιειτε :lol: Τρομαρα σας :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
kostas654

Post by kostas654 »

Drimon wrote:
johny4x4 wrote:Η αλήθεια είναι οτι ο Γιωργάκης τον πάει απο κοντά τον Αντωνάκη!!!
Bob ο μάστορας!!!]
Ο πυροσβεστήρας που κολάει; Πήραν φωτιά τα εργαλεία; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μειναμε απο βαριοπουλα και δεν ειχαμε κατι αλλο βαρυ να λασκαρουμε την βιδα!!
Κώστας Γκιαούρης
St. Tselios

Post by St. Tselios »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma kala,?Pou pate xwris to prwto ergaleio tou Ellina?
Image
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: ...προσεχε γιατι τα γουρουνακια κ τα υποποταμακια κατι παιχνιδακια σαν το δικο σου τα καταπινουνε αμα τα βρουνε μπροστα τους!!
Το θέμα είναι να πιάσουν το αγριοκάτσικο πρώτα και μετά θα δούμε αν μπορούν να το καταπιούν! :twisted: :twisted:

Στην μόνη περίπτοση που μπορεί να περάσουν, τα λεοφωρία σας, το κατσίκι είναι στην θέα ενός λασπόλακου. Φοβούμενα μην πάει και τους πιάσει τον τόπο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

ρε Ντριμόνη...
δε μας τ'αλεγες αυτά.
έχεις κάνει κιεσύ τις λαλακίες σου ε?

αυτό βέβαια που λέει ο Τσέλιος έχει απόλυτο δίκιο. αν δεν βγεί... το παίρνεις στη μασχάλη. έτσι κι'εγώ στην Παύλιανη, δεν έβγαινα απο τον τάφο που έσκαψε ο Τσέλιος, το πήρα στη μασχάλη το ημιαξόνιο και μετά έλεγα "τα'θελε ο κώλος μου κι'εμένα, που πήγα και μπήκα μέσα στον τάφο. ο κλασικός ο μαλάκας ο κάγκουρας" :mrgreen:

έτσι είναι. ένας φίλος μου είπε πρόσφατα πως πρέπει να πάω στο γυμναστήριο για να κάνω εξάσκηση στο δεξίμου πίσω πόδι να ελαφρύνω το πάτημά μου :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”