CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
St. Tselios

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by St. Tselios »

ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΟΚΑΓΚΟΥΡΑ...
Βαλε ενα μαμα λαστιχο (ασφαλτινο 215) Cherokee - Wrangler διπλα στα Bogger (33'' - 35'')
Και αφου δεις καλα την διαφορα...ελα να μιλησουμε ξανα για ημιαξονια κλπ.

Υ.Γ. :Δεν σε παει να βαλεις εσυ κατι γερο και να μην σπαει γιατι...δεν θα εισαι ΑρχιΚαγκουρας μετα... :lol:
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Drimon wrote:
St. Tselios wrote:Μετρανε και αυτες?
Ποσα χιλιοστα ειναι?
Αν ειναι κατω απο 12mm δεν πιανεται... :twisted:
Μ12 ακριβός! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πέρασα;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τι φοραει το Jimny σου Μ12 και το εκοψες ρε Καγκουρα?
Image
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:
St. Tselios wrote:.......
....κάθε φορά που λές για σπασίματα... βγαίνουν αληθινά....
Τέτοια λέγε του να πάρει πάλι δρόμο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote: Τι φοραει το Jimny σου Μ12 και το εκοψες ρε Καγκουρα?
Απο τις πολλές φορές που είχε κόψει τις βίδες απο τις βάσεις των αμορτισέρ στο πίσω χωνί, του πέρασα Μ12. Τις έκοψε κι αυτές μια φορά και μετά πήρα στη μασχάλη τις βάσεις!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Στη μασχαλη,ε?
Μαλιστα!
Δεν ξερω αν ο Βασιλεας μας σε ονομασει Καγκουρα...αλλα μετα απο πληροφοριες μου (απο Ναυπλιο μερια) και μετα απο οσα λες...για μενα εισαι λιγο και εσυ Καγκουρας...
Κοιταξε...
Για να λεγετε καποιος Καγκουρα πρεπει να σκεφτεται ως εξης:
Βλεπεις μπροστα σου ενα εμποδιο.
Δεν εχει περασει αλλος.
Δοκιμαζεις?
Δεν βγαινει.
Τα παιρνεις.
Λες:Θα σε γ@μισω ρε κολαμαξο αν δεν βγεις.
Αν βγεις εχεις καλως.
Αν ομως επιμενεις και ακουσεις το ''γκαπ''...τα παρατας...αναβεις ενα τσιγαρο...και κοιταζοντας το εμποδιο και την ζημια μαζι λες:
"Μα τι Καγκουρας ειμαι επιτελους???Που πηγαινα να βγω???!!!"
Οταν θα νιωσεις αυτην την ''ικανοποιηση''.......τοτε εισαι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ
Καταλαβες??? :lol: :lol: :lol:
Image
Drimon

Post by Drimon »

Δηλαδή αν πηγαίνεις τάπα στον χωματόδρομο, με άλλα τρία άτομα μέσα (πλήρης φορτίο για το τζιμάκο) και σε σταματούν στο πρώτο χωριό για να σου δήξουν κάτι που κρέμεται κάτω απο τ' αμάξι, αυτό τί είναι;

Νορμάλ άνθρωπος; :roll: :roll: :roll:

Όταν πάς να μπείς, με μαμά στήσημο, σε ρέμα και κολλάς (βλ. φωτό fb) γιατί μπαίνεις μλκσμένα επιδή βαριέσαι να σκάψεις για δύο πέτρες κι 'ενα κλαρί (τα οποία τα έκανα στην πάντα μετά για να περάσει το τρακτέρ να με τραβήξει), τί είναι αυτό;

Όταν κατεβαίνεις πεζούλα με πέτρες στο φράγμα στην Λέρο (είχαν σταματήσει κάτι μπαρμπάδες και έκαναν τον σταυρό τους με αυτά που έβλεπαν), αυτά δεν είναι καγκουριές; Εκεί έσπασα την βάση του τράνσφερ.
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Ετσι μπραβο...
Βλεπω με καταλαβες...
Ευγε αγορι μου........εισαι ενας απο εμας... :lol:
Image
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote:Ετσι μπραβο...
Βλεπω με καταλαβες...
Ευγε αγορι μου........εισαι ενας απο εμας... :lol:
Θα βάλω και κάτι βιντεάκια απο εκείνη τη μέρα που βρήκα!
lker

Post by lker »

Καλά ρε σύντροφε ... μπαίνεις στη λογική του αμερικλανο-κάγκουρα ? :lol: :lol: :lol:
Το είπες και πρίν ... δεν είναι ο Αυτοκράτωρ για μλκιες γιατί πολύ απλά δεν τις χρειάζεται :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αλλά που να καταλάβουν οι ... σκόρπιοι ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: εμείς το πολύ πολύ να δοκιμάζουμε εμποδια με σηκωμένο χειρόφρενο :lol: ν' αφήνουμε κανά άξονα στο χώμα γιατί πειραματιζόμαστε με πίσω κίνηση και μπλοκέ :lol: άντε στη χειρότερη καμιά γρατζουνιά και κανά δίσκο εκεί που όλοι μας αποτρέπουν να μπούμε, αλλά ο Αυτοκράτωρ έχει διαφορετική άποψη :lol: :lol: :lol:

Και να σας πώ ... υπάρχουμε και μερικοί που το σκατοFB το χουμε ολίγον τι γραμμένο ... ρίχνετε και από δω καμιά φωτό ... εδώ είναι το σπίτι μας ;)
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Drimon

Post by Drimon »

lker wrote:Καλά ρε σύντροφε ... μπαίνεις στη λογική του αμερικλανο-κάγκουρα ? :lol: :lol: :lol:
Το είπες και πρίν ... δεν είναι ο Αυτοκράτωρ για μλκιες γιατί πολύ απλά δεν τις χρειάζεται :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αλλά που να καταλάβουν οι ... σκόρπιοι ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lker wrote:.....εμείς το πολύ πολύ να δοκιμάζουμε εμποδια με σηκωμένο χειρόφρενο...
Το έχω κάνει κι αυτό κι έλεγα γιατί δεν τραβάει τ' αμάξι! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lker wrote: Και να σας πώ ... υπάρχουμε και μερικοί που το σκατοFB το χουμε ολίγον τι γραμμένο ... ρίχνετε και από δω καμιά φωτό ... εδώ είναι το σπίτι μας ;)
Θα τις βάλω κι εδώ σύντροφε για να μην μου παραπονιέσαι!!! :D :D
Αλλά πιό μετά, όταν θα είναι έτοιμα και τα βιντεάκια.

Και όπως λέει και ο Άγγελος: ΙΑΠΩΝ δεν σπάει δεν χαλάει!!!
Αυτή είναι η απάντηση στους "σκόρπιους" για το επίμαχο θέμα των ημιαξονίων! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”