Άντε...."σπάσε" απο κεί ρε κάγκουρα!!!St. Tselios wrote: Κουτσα στραβα θα ερθουν ομως...
Οχι σαν κατι μερικους-μερικους που την κανουν τελευταια στιγμη....
Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
χαλανε τα wrangler???????toro wrote:Οσες φιλοτιμες προσπαθειες και να εκαναν τα παιδια στην extreem, ο.......ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ δεν μπορουσε να γινει......καλα!!!!!! Και βεβαια χωρις......υπεροχημα,( WRANGLER, τι αλλο?) κακγουροσυναντηση για μενα δε γινεται!!!!!![]()
δεν το πιστευω!!!!!!!!!δεν εχω ξαναακουσει κατι τετοιο!!!!!!!!!!
αυτο να δω κ δεν θελω τιποτε αλλο!!!!!!toro wrote:ΑΣΧΕΤΟ!!!!! ΑΝΤΩΝΗ........ανεβαινουμε στο trophy της Θεσσαλονικης......ΖΕΥΓΑΡΙ??????![]()
![]()
![]()
![]()
Θα αφησω τις δουλειες κ θα ερθω να χαζευω!!!!!!!!!!!!!!
johny4x4 wrote:Ελα ρε toro φτιαχτε το εκει να τελειώνει!!!
Σιγά το πράγμα! Τι επαθε δηλαδή το εργαλείο??
Θες να ερθω αυριο το πρωι να το φτιάξω τσακα τσακα και να πάμε???
ΟΟΟΟ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Μη λες τετοια αν σπασει αυτος με τα 60αρια οι υπολοιποι θα γυρισουμε με τα ποδια!!!!!!Drimon wrote:Άντε...."σπάσε" απο κεί ρε κάγκουρα!!!![]()
![]()
![]()
να σου ζησει ο μικρος να ειναι παντα γερος κ τυχερος ελπιζω στην επομενη να ειμαστε ολοι εκει ειδικα οι dieselαδες!!!!!!!aggas wrote:Καγκουράκια μία μέρα σας έμεινε. Ελπίζω όλοι να είσαστε πανέτοιμοι για την συνάντηση. Εγώ σας εύχομαι ολόψυχα να περάσετε τέλεια, να πάτε και να γυρίσετε ασφαλείς, και όλα τα καγκουροοχήματα in one piece. Θα τα πούμε όταν με το καλό γυρίσετε. Φιλιά σε όλους!!!
Μην αγχονεσαι γι'αυτον........ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΠΟ ΓΑΝΕΣ????????St. Tselios wrote:Καλα ρε George...θα ερθεις ολοκληρος στην λιμνη ή θα σε μαζευμουμε?georgexj wrote:...ΑΥΤΗ ΗΤΑΝΕ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!...
![]()
![]()
![]()
Τι καταστροφη ειναι αυτη?
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

johny4x4 wrote:Ελα ρε toro φτιαχτε το εκει να τελειώνει!!!
αει στο διαλο με εκανες και εκλασα πρωι πρωι
Κώστας Γκιαούρης
....σήμερα η Γ΄ Πανελλήνια Συνάντηση της Λέσχης μας είναι πραγματικότητα!!!! Την Κυριακή το απόγευμα θα αποτελεί πλέον ένα ακόμη σημαντικό και λαμπρό κομμάτι της ιστορίας της τετρακίνησης στη χώρα μας!!!
Εύχομαι να έχει την επιτυχία (και θα την έχει με όλους εσάς τα αστέρια που θα συμμετέχετε τελικά!!!!!) που πραγματικά της αξίζει...να περάσετε αξέχαστα και να έχετε όλοι καλή επιστροφή!!!!!
Απο Δευτέρα ξεκινάμε την οργάνωση και τη διοργάνωση της Δ΄ Πανελλήνιας συνάντησής μας, στην οποία ευελπιστώ να συμμετάσχω και να σας γνωρίσω όλους τελικά!!!!
(...επίσης εύχομαι να γίνει είτε στην πολυαγαπημένη μου Κρήτη είτε στην πολυαγαπημένη μου Πελοπόνησσο....)
Εύχομαι να έχει την επιτυχία (και θα την έχει με όλους εσάς τα αστέρια που θα συμμετέχετε τελικά!!!!!) που πραγματικά της αξίζει...να περάσετε αξέχαστα και να έχετε όλοι καλή επιστροφή!!!!!
Απο Δευτέρα ξεκινάμε την οργάνωση και τη διοργάνωση της Δ΄ Πανελλήνιας συνάντησής μας, στην οποία ευελπιστώ να συμμετάσχω και να σας γνωρίσω όλους τελικά!!!!
(...επίσης εύχομαι να γίνει είτε στην πολυαγαπημένη μου Κρήτη είτε στην πολυαγαπημένη μου Πελοπόνησσο....)
Last edited by PanosXJ on Fri May 14, 2010 10:09, edited 1 time in total.
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Ηθελες ενα επιπλέον σφίξιμο για να την βγάλεις και ήμουν οτι πρέπει δηλαδή;;;;kostas654 wrote:johny4x4 wrote:Ελα ρε toro φτιαχτε το εκει να τελειώνει!!!
αει στο διαλο με εκανες και εκλασα πρωι πρωι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε τελείωνε πάρε το μηχανάκι και ξεκίνα για Κόρινθο!
Πάμε να πιουμε ενα καφεδάκι με τον georgexj
Κουνίσου!!!

- XJ ''The Doctor''
PanosXJ wrote:.
Απο Δευτέρα ξεκινάμε την οργάνωση και τη διοργάνωση της Δ΄ Πανελλήνιας συνάντησής μας, στην οποία ευελπιστώ να συμμετέχω και να σας γνωρίσω όλους τελικά!!!!
Πες μας και το αλλο με τον Τοτο!
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!!!

Άγγελε με το καλό να ονομάσεις το καγκουράκι.
Κυρίες μου είμαι ήδη Βόλο και φτιάχνουμε μία πατουρίτσα για το αμορτισέρ τιμονιού.
Αν προλάβουμε ξεκινάμε σήμερα απόγιομα ή αλλιώς αύριο 5 το πρωί
στο δρόμο και 8 καφεδάκι στην λίμνη
Κάγκουρες έρχομαι!!!!!
Κυρίες μου είμαι ήδη Βόλο και φτιάχνουμε μία πατουρίτσα για το αμορτισέρ τιμονιού.
Αν προλάβουμε ξεκινάμε σήμερα απόγιομα ή αλλιώς αύριο 5 το πρωί
στο δρόμο και 8 καφεδάκι στην λίμνη
Κάγκουρες έρχομαι!!!!!
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
....σας ζηλεύωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!