!!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: !!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!
Βλεπω γραναζια και τρελαίνομαι. Ωραια δουλεια. Μηπως ? λεω μηπως γνωριζει κανενας για πλανητες-δορυφόρους για NISSAN PATROL C200 διαφορικό 29 spine? Ταιριάζουν απο D21-D22?
πάντα, η αλλαγή τσιμουχών στον άξονα προϋποθέτει βγάλσιμο ημιαξονίων μαζί με λύσιμο και κατέβασμα διαφορικού.heroicentaur wrote:Απλα για να βγουνε θα πρεπει να λυσει ξανα το group να φυγει το ιμιαξονιο
και να μπει μεσα η σωληνα και το σφυρι να κανουν τη δουλεια τους
απλά τώρα δεν χρειάζεται να βάζω μία-μία τις τσιμούχες. τις βάζω και τις βγάζω όλες μαζί και τελειώνω.
if it doesn't break, fix it until it does
εσύ αγόραρε μόνο στο sex δεν κουράζεσαι... χαχαχαχχαχαχαχαgeorgexj wrote:χαρας την υπομονη σου!!εγω κουραστηκαα παντως!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

και δεν βγανεις κουβεντα

πανί του αιδιου?????????????????????????
φίλε Μανώλη,
ήμασταν Χρυσοσκαλίτισα βάσει προγράμματος λέσχης.
Ας ερχόσουν φίλε...
ήμασταν Χρυσοσκαλίτισα βάσει προγράμματος λέσχης.
Ας ερχόσουν φίλε...
κ εκει κουραζομαι.αμα ειναι το ιδιο.εγω αγοραρε δεν ειμαι σαν κ εσενα που το χεις ριξει στα αφρικανικα φρουτα!!!antonisxj wrote:εσύ αγόραρε μόνο στο sex δεν κουράζεσαι... χαχαχαχχαχαχαχαgeorgexj wrote:χαρας την υπομονη σου!!εγω κουραστηκαα παντως!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

αλλος πρεπει να παρει τον τιτλο!!

ΖΗΤΩ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ!!!!!!!
...καλό και το ακτινίδιο...
αλλά ρε φίλε... επικρατεί πόλεμος. Μάνγκο εναντίον Καρύδα. Τί θα απογίνω δεν ξέρω.
...καλό και το ακτινίδιο...

αλλά ρε φίλε... επικρατεί πόλεμος. Μάνγκο εναντίον Καρύδα. Τί θα απογίνω δεν ξέρω.
στο μπλεντερ κ τα δυο κ οτι βγει!!!

- ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
Ρε κουφάλες!!!Είναι δεύτερη φορά που δεν μπαίνω δυο μέρες και κωλοξεσκιστήκατε!!!!Βασιλιά μου αυτή η πατέντα με τον τσιμουχοφορέα είναι καταπληκτική!!!!!

Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
γιατί γελάς?ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Ρε κουφάλες!!!Είναι δεύτερη φορά που δεν μπαίνω δυο μέρες και κωλοξεσκιστήκατε!!!!Βασιλιά μου αυτή η πατέντα με τον τσιμουχοφορέα είναι καταπληκτική!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μια χαρά δουλεύει.
...αν εξαιρέσεις βέβαια ότι το μακρύ ημιαξόνιο είναι κολλημένο στραβά και στραβογυρίζει και τις έφαγε πάλι τις τσιμούχες μέσα σε μια βδομάδα