πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Post by georgexj »

κ επειδη την ξανα ανοιξατε αυτη την ενοτητα κ επειδη ζηλευω που ο βασιλιας μας ακομα φτιαχνει κ γω δεν κανω τιποτα ειπα να ξανα ξεκινησω!!!κ επειδη εχτες ψιλο εσπασα κ τα φτερα κ επειδη αγοραστηκανε μεγαλα λαστιχα ξεκινησα σημερα καπως ετσι χωρις να ειναι τελειωποιημενα!!!
Image
Image
Image
Image
Image
Image

αυριο τελειωνω κ το πισω αριστερο κ μετα τα παω σε κουρμπαδορο για να τους βαλω σωληνιτσα γυρω γυρω!!!
κ το πατουμενο μας 38,5/15/15!!!
Image
Image
κ μας μενουνε οι ζαντες!!!ψαχνω 15αρες οκταμπουλωνες!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Drimon

Post by Drimon »

Άντε τελείωνε!
Δεν θέλω στην συνάντηση να μου λες "...δεν μπορώ να αποδώσω γιατί έχω ατέλειες..."! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
johny4x4

Post by johny4x4 »

Drimon wrote:Άντε τελείωνε!
Δεν θέλω στην συνάντηση να μου λες "...δεν μπορώ να αποδώσω γιατί έχω ατέλειες..."! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon πολύ σε πάω ρε φιλαράκι!!!
Πιστεύω μετα και την τοποθέτηση των coil over και των 39" bogger θα σε αντιμετωπίσει στα ίσα και δεν θα έχει να σου λέει δικαιολογίες μετα!!!!!!

Γιωργάκι ωραια τα φτερα ρε...... οταν ηθελα να μου φτιαξετε με γράφατε στα αρχιδια σας με το άλλο το μουν@κι τον αποστόλη!!!
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

Τζόνη μην ανησυχείς ρε!
θα σου φτιάξω εγώ φτερά.
μόνο πές μου πώς τα θές. Του superman? του batman? του κατμαν? του redbull? ποιανού τα φτερά θές να στα φτιάξω εγώ ρε φιλαράκι...

Ντριμόνη... άντε πάρε μια πίπα του Μιχαλόπουλου ρε! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δόν ωραία τα φτεράκια... προχώρα να μπεί και η σωλήνα να γίνουν special.

Ρε Ντριμόνη, όταν θα βρεθούμε στην καγκουροσυνάντηση, αφού δεν θα μπρούμε να ανταγωνιστούμε κανέναν, είσαι να κάνουμε μια κόντρα παρέα? εγώ με το μαμά τεράνο κιέσύ με το γκουβαδάκι?
έτσι για να σου φύγει η κάύλα που είσαι καλύτερος απο το τεράνο. :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: Ντριμόνη... άντε πάρε μια πίπα του Μιχαλόπουλου ρε! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εσύ τι είσαι; Ο δικηγόρος του ή το πουτ@νακι του;;; :roll: :roll: :roll:
antonisxj wrote: Ρε Ντριμόνη, όταν θα βρεθούμε στην καγκουροσυνάντηση, αφού δεν θα μπρούμε να ανταγωνιστούμε κανέναν, είσαι να κάνουμε μια κόντρα παρέα? εγώ με το μαμά τεράνο κιέσύ με το γκουβαδάκι?
Μόνο και μόνο, σαν ένδειξη σεβασμού προς τον Ιάπωνα, δεν βάζω κόντρες.Αν θες να ψ@λιάσω τον Μιχαλόπουλο, τότε μετά χαράς! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
antonisxj

Post by antonisxj »

Drimon wrote:Εσύ τι είσαι; Ο δικηγόρος του ή το πουτ@νακι του;;; :roll: :roll: :roll:
ο νταβατζής του.
τον πηγαίνω σε κάτι πικραμένες και ατυχήσασες κυρίες και τις τακτοποιεί...

γιαυτό και επειδή κι'εσύ είσαι μια ταλαιπωρημένη και ατυχήσασα κυριούλα, άντε πάρτου μια πίπα να ξεθυμάνεις.
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

georgexj wrote:κ επειδη την ξανα ανοιξατε αυτη την ενοτητα κ επειδη ζηλευω που ο βασιλιας μας ακομα φτιαχνει κ γω δεν κανω τιποτα ειπα να ξανα ξεκινησω!!!κ επειδη εχτες ψιλο εσπασα κ τα φτερα κ επειδη αγοραστηκανε μεγαλα λαστιχα ξεκινησα σημερα καπως ετσι χωρις να ειναι τελειωποιημενα!!!!![/size] :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ΜΠΡΑΒΟ ΔΟΝ!!!!!!
ΓΟΥΣΤΑΡΩ!
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

Ωραιοςςςςςς!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Μπραβο ρε πολυ καλο!!!!!!!
Να σου πω..... αν παρεις 4 15αρες πας σε ενα τορνο κ φτιαξεις τη παρουρα που σου χρειαζετε?????

αν σε προβληματιζει πολυ στειλτες στον ΒΑΣΙΛΙΑ!!!!!! :D :D :D :D :D
ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!

Το εκανε ενα φιλαρακι που φτιαχνει ενα Σαμουραι!!!!
Attachments
IMAG0633.jpg
IMAG0633.jpg (84.4 KiB) Viewed 2526 times
georgexj

Post by georgexj »

το ειχα κοιταξει κ αυτο.στην ουσια τα ιδια λεφτα σου ερχοτανε με το να τις παρεις καινουργιες!!!αλλα βρεθηκανε απο τον κουμπαρο απο την γερμανια.ο σωτηρας του αντωνη!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αυριο φορτωνονται κ ερχονται σιγουλια σιγουλια με το 43ο!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

:lol: :lol: :lol: :lol:
του αγίου Σωτήρως, πρόσχομεν, αληλούϊα. :lol: :lol: :lol:

Ο Θεός να τόχει καλά το παλικάρι, ότι ζητήσαμε μας έστειλε... χαχαχαχα :mrgreen:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”