αυριο τελειωνω κ το πισω αριστερο κ μετα τα παω σε κουρμπαδορο για να τους βαλω σωληνιτσα γυρω γυρω!!!
κ το πατουμενο μας 38,5/15/15!!!

κ μας μενουνε οι ζαντες!!!ψαχνω 15αρες οκταμπουλωνες!!!

Drimon wrote:Άντε τελείωνε!
Δεν θέλω στην συνάντηση να μου λες "...δεν μπορώ να αποδώσω γιατί έχω ατέλειες..."!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ τι είσαι; Ο δικηγόρος του ή το πουτ@νακι του;;;antonisxj wrote: Ντριμόνη... άντε πάρε μια πίπα του Μιχαλόπουλου ρε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μόνο και μόνο, σαν ένδειξη σεβασμού προς τον Ιάπωνα, δεν βάζω κόντρες.Αν θες να ψ@λιάσω τον Μιχαλόπουλο, τότε μετά χαράς!antonisxj wrote: Ρε Ντριμόνη, όταν θα βρεθούμε στην καγκουροσυνάντηση, αφού δεν θα μπρούμε να ανταγωνιστούμε κανέναν, είσαι να κάνουμε μια κόντρα παρέα? εγώ με το μαμά τεράνο κιέσύ με το γκουβαδάκι?
ο νταβατζής του.Drimon wrote:Εσύ τι είσαι; Ο δικηγόρος του ή το πουτ@νακι του;;;![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:κ επειδη την ξανα ανοιξατε αυτη την ενοτητα κ επειδη ζηλευω που ο βασιλιας μας ακομα φτιαχνει κ γω δεν κανω τιποτα ειπα να ξανα ξεκινησω!!!κ επειδη εχτες ψιλο εσπασα κ τα φτερα κ επειδη αγοραστηκανε μεγαλα λαστιχα ξεκινησα σημερα καπως ετσι χωρις να ειναι τελειωποιημενα!!!!![/size]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()