Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
aggas

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by aggas »

antonisxj wrote:
aggas wrote:και αν βγάλεις και τελείως τις ρόδες και βάλεις τέσσερα σκί δέσεις και καμμιά δεκαριά σκυλιά μπροστά το κάνεις και έλκηθρο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
φοβερό. έγραψες ρε κάγκουρα.

Τα λόγια σου με ενθαρύνουν να γίνω ακόμα καλύτερος κάγκουρας!!!!!

Πιστός σου δούλος για πάντα ω μέγιστε πρόεδρε των ανά την Ελλάδα καγκουρέων (σλούρπ...σλούρπ....σλούρπ!!!!!!) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

aggas wrote:Προσέξτε μην καπνίσουν μόνο τα δικά σας μοτεράκια από το ζόρι που θα φάνε και μετά κλαίτε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ερωτηση:Εχεις οδηγησει ποτε τετραλιτρο κινητηρα?(Wrangler,Cherokee,Grand κλπ?)
Image
aggas

Post by aggas »

St. Tselios wrote:
aggas wrote:Προσέξτε μην καπνίσουν μόνο τα δικά σας μοτεράκια από το ζόρι που θα φάνε και μετά κλαίτε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ερωτηση:Εχεις οδηγησει ποτε τετραλιτρο κινητηρα?(Wrangler,Cherokee,Grand κλπ?)
Yes my friend!!! Το 1992 έζησα για περίπου έξι μήνες στο Αμέρικα και οδηγούσα ένα XJ 4.0L High Output, όπως έγραφε στην πίσω πόρτα το ταμπελάκι του.
Άσχετα λοιπόν με τα πειράγματα που κάνουμε εδώ, για μαμά το έβρησκα πολύ macho μεν, αλλά μου έπινε την βενζίνη σε χρόνο dt.

Οπότε έχω εμπειρία!!!!!

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

St. Tselios wrote:Κάγκουρες,μολις βρηκα τον Παγκοσμιο Πρωταθλητη ΤσεροΚάγκουρα...:
http://www.youtube.com/watch?v=YHNFsU_0c7o
Διαλυτήριο ο μακάκας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

aggas wrote:Yes my friend!!! Το 1992 έζησα για περίπου έξι μήνες στο Αμέρικα και οδηγούσα ένα XJ 4.0L High Output, όπως έγραφε στην πίσω πόρτα το ταμπελάκι του.
Άσχετα λοιπόν με τα πειράγματα που κάνουμε εδώ, για μαμά το έβρησκα πολύ macho μεν, αλλά μου έπινε την βενζίνη σε χρόνο dt.

Οπότε έχω εμπειρία!!!!!
:shock: :shock: :shock: :o :o :o
Εζεισες στο Αμερικα...
Οδηγησες 4.0L (και μαλιστα high output)...
Και παρολα αυτα λες πως θα καπνιζουν τα δικα μας απο το ζορι??? :roll:
Image
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

St. Tselios wrote: Εζεισες στο Αμερικα...
Οδηγησες 4.0L (και μαλιστα high output)...
Και παρολα αυτα λες πως θα καπνιζουν τα δικα μας απο το ζορι??? :roll:

...ποιος ξερει με τον Βασιληα-καγκουρα τι ειδους μυστικες συναντησεις εχουν κανει και τι ειδους υποχθονια σχεδια εχουν κατα νου, ωστε να μας τσακισουν.....δεν βλεπεις που οποτε μιλανε μεταξυ τους ο aggas ειναι ολο σλουρπ-σλουρπ? Να'ναι ''γλυψιμο'' η του τρεχουν τα ''σαλια'' οπως στο παραμυθι?
Χαχαχα, οι ''κακοι'' μαζουτο-λυκοι περιμενουν να φανε τα ''αγαθα'' - 4λιτρα και βαλε....και το πιστευουν κι'ολας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aggas, σε λιγο φευγω για Αθηνα και το βραδυ κατα τις 11:00 θα ειμαι airport, θα σε πετυχω εκει? Παρε τηλ, σου το στελνω με πμ
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
antonisxj

Post by antonisxj »

XJ ''The Doctor'' wrote:...ποιος ξερει με τον Βασιληα-καγκουρα τι ειδους μυστικες συναντησεις εχουν κανει και τι ειδους υποχθονια σχεδια εχουν κατα νου, ωστε να μας τσακισουν.....δεν βλεπεις που οποτε μιλανε μεταξυ τους ο aggas ειναι ολο σλουρπ-σλουρπ? Να'ναι ''γλυψιμο'' η του τρεχουν τα ''σαλια'' οπως στο παραμυθι?
Χαχαχα, οι ''κακοι'' μαζουτο-λυκοι περιμενουν να φανε τα ''αγαθα'' - 4λιτρα και βαλε....και το πιστευουν κι'ολας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aggas, σε λιγο φευγω για Αθηνα και το βραδυ κατα τις 11:00 θα ειμαι airport, θα σε πετυχω εκει? Παρε τηλ, σου το στελνω με πμ
γιατί θές να τον συναντήσεις? πάλι δουλεύεις πίσω απο την πλάτη μου? πας να λαδώσεις τον aggas? να δολοπλοκήσεις εναντίων μου?
if it doesn't break, fix it until it does
XJ ''The Doctor''

antonisxj wrote:
γιατί θές να τον συναντήσεις? πάλι δουλεύεις πίσω απο την πλάτη μου? πας να λαδώσεις τον aggas? να δολοπλοκήσεις εναντίων μου?
Επειδη μου φαινεται καλο παιδι, για να τον συνετισω και να κοψει τις κακες παρεες.....γιατι στον καγκουροδιαγωνισμο θα τον αφησουμε και αυτον εκει μεχρι να λιωσουν τα χιονια και να τον βρουνε την ανοιξη, οπως εσενα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
lker

Post by lker »

Πτωχοι γήϊνοι :lol: :lol: :lol: Δεν έχει ανάγκη ο βασιλιάς από μεταφορικό ... και να κολλήσει :lol: :lol: :lol: θα σκάσει μύτη ρεσκιου ΑΤΙΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
XJ ''The Doctor''

lker wrote:Πτωχοι γήϊνοι :lol: :lol: :lol: Δεν έχει ανάγκη ο βασιλιάς από μεταφορικό ... και να κολλήσει :lol: :lol: :lol: θα σκάσει μύτη ρεσκιου ΑΤΙΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι , ναι , τετοια λεγε του εσυ, να παρουν τα μυαλα του κι'αλλο αερα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”