Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
...που εξαφανίστηκες ρε κάγκουρα;
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
- XJ ''The Doctor''
Καλως τον!!!! Και εγω νομιζα οτι τρομαξες απο τις δηλωσεις του Προεδρου μας και λακισεςboysetsfire wrote:μου λειψατεεεεε ρεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
-
Pano...μην ξεχνας τον Εφιαλτη...PanosXJ wrote:....ωραίααααα!!! Νομίζω ότι θα είναι μια απο τις πιο σπουδαίες συναντήσεις-μάχες που έχουν γίνει ποτέ!!! Ακριβώς πάνω απο τα στενά των Θερμοπυλών και ώς άλλοι 300 του Λεωνίδα (Έξτζεάδες) θα αντιμετωπίσουμε με ανυπέρβλητο και πρωτόγνωρο θάρρος και ανδρεία τους λυσσασμένους και διψασμένους για αίμα Πέρσες (Ρανγκλεράδες) και σαφώς θα αλλάξουμε για πάντα την ιστορία, εφόσον θα τους κατατροπώσουμε και θα τους στείλουμε στα βάθη της σκοτεινής Ασίας όπου και ανήκουν, σε αντίθεση με την παλαιότερη έκβαση αυτής της μάχης!!!!

- boysetsfire
τον πινω...σοκολατουχο αυτον τον καιρο.........στηνω 2 εταιρειες πολυυυυ μεγαλες ,δικτυο, και δεν υπαρχω...αν παω το βραδυ να ανοιξω υπολογιστη η γυναικα κερναει mitsuko....χαχαχαχα!!!!
...καλυτερα τρεις μερες λυκος...παρα μια ζωη προβατο!
...καλή επιτυχία λοιπόν και να πάνε όλα καλά!!!!!
...και όπως πάντα Τσέλιος έχεις δίκιο!!!!
...και όπως πάντα Τσέλιος έχεις δίκιο!!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
...Γιατρέ μου το ABS το φοράς ή το έχεις βγάλει; ...μήπως απενεργοποιείται;
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
- XJ ''The Doctor''
PanosXJ wrote:...Γιατρέ μου το ABS το φοράς ή το έχεις βγάλει; ...μήπως απενεργοποιείται;
Panos, το ABS δεν χρειαζεται εκτος δρομου, ισα-ισα δυσκολευει. Εαν ομως το αυτοκινητο το χρησιμοποιεις και στην ασφαλτο θα προτεινα να βαλεις ενα διακοπτακι απενεργοποιησης σε ηλεκτολογο μαλλον. Εγω το κατηργησα

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
...μπαίνει όμως το σύστημα με 8.25 άξονα πίσω;
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Ε! χέσε μας ρε Πάνο.PanosXJ wrote:....ωραίααααα!!! Νομίζω ότι θα είναι μια απο τις πιο σπουδαίες συναντήσεις-μάχες που έχουν γίνει ποτέ!!! Ακριβώς πάνω απο τα στενά των Θερμοπυλών και ώς άλλοι 300 του Λεωνίδα (Έξτζεάδες) θα αντιμετωπίσουμε με ανυπέρβλητο και πρωτόγνωρο θάρρος και ανδρεία τους λυσσασμένους και διψασμένους για αίμα Πέρσες (Ρανγκλεράδες) και σαφώς θα αλλάξουμε για πάντα την ιστορία, εφόσον θα τους κατατροπώσουμε και θα τους στείλουμε στα βάθη της σκοτεινής Ασίας όπου και ανήκουν, σε αντίθεση με την παλαιότερη έκβαση αυτής της μάχης!!!!
Η μεγάλη αυτή μάχη θα μείνει στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας ώς η "Μάχη του Καλλιδρομίου"......η μάχη όπου μια χούφτα ανδρείοι Εξτζεάδες κατατρόπωσαν χιλιάδες άγριους και άξεστους (και ενίοτε άπλυτους και αξύριστους) Ρανγλεράδες και τους εξώθησαν ρίχνωντάς τους στα λασπώδη, κρημνώδη και απύθμενα βάραθρα του Καλλιδρομίου!!!
Ρανγκλεράδες τρέμετε ήδη......
(...Γιατρέ μου πώς με βλέπεις;)
Τι διάολο? απόγονος του Σεφέρη είσαι?
if it doesn't break, fix it until it does
ποιό σύστημα βρε καγκουρέο?PanosXJ wrote:...μπαίνει όμως το σύστημα με 8.25 άξονα πίσω;
ένας διακόπτης μπαίνει που απενεργοποιεί τις ηλεκτρονικές αηδίες του ABS.
άντε, που θές να σε κάνω και κυβερνιτικό εκπρόσωπο!
ΚΑΓΚΟΥΡΟΕΚΠΡΟΣΩΠΕ
if it doesn't break, fix it until it does