!!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: !!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!
Νitro ή Yukon...τα έχω φορέσει και τα 2 σε δ30 και δ35 με πολύ καλή αντοχή στις ταλαιπωρίες......alloy για τον φούτσο......σπάνε και με μάτιασμα...με φτύσιμο γίνεται της Πόπης....
πεσε τπυ φιλου σου του τζονσον να σου βρει κανενα ταλαιπωρημενο σε τιμη ευκαιριας κ ασε τις μαρκες τις μαλακιες.ουτο συ αλλος πας σε πολυ μεγαλητερη κορωνα οποτε μην σε πολυ απασχολη!!!τι εννοω.μια δοση φαγητου αμα την βαλεις σε ενα μικρο πιατο θα φαινεται πολυ,ενω την ιδια δοση σε ενα πολυ μεγαλητερο πιατο θα φαινεται πολυ λιγο.αρα οτι κ να βαλεις το ιδιο πραγμα ειναι.το αυτοκινητο ειναι το ιδιο.γι αυτο παιξε μπαλα παιχταρα μου.λυσε βιδες,παρε καρηδακια στα χερια σου κ αεροκλειδα κ γαμα του το μουνι που το πεταγε!!!

Να ακούσω τι...........θές να μου συγκρίνεις τον άξονα τον δικό μου με του κοντοπούτανου του δικού σου Ιάπωνα;;;Άστο καλύτερα!!!!!!!!!antonisxj wrote:τα θές να τ'ακούσεις κι'εσύ μου φαίνεταιaggas wrote:Και μόνο που κουβαλάει τον Αντώνη............αρκεί...............για να καταρεύσει!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

FORD 8.8 !!!!
η κορώνα, μου προκαλεί εντύπωση. ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΨΕ!!!! μόλις είδα τον άξονα, μου δημιουργήθηκε μια ακατάπαυστη όρεξη για δουλειά... κάπως πρέπει να πληρώσω τα γούσταμου.
απο σήμερα, όποιος με ψάχνει τα βράδια, να ενημερώσω ότι θα βρίσκομαι στο γκαράζ.

η κορώνα, μου προκαλεί εντύπωση. ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΨΕ!!!! μόλις είδα τον άξονα, μου δημιουργήθηκε μια ακατάπαυστη όρεξη για δουλειά... κάπως πρέπει να πληρώσω τα γούσταμου.
απο σήμερα, όποιος με ψάχνει τα βράδια, να ενημερώσω ότι θα βρίσκομαι στο γκαράζ.

if it doesn't break, fix it until it does
Αντε με το καλό φιλαράκι...Καλή αρχή... 

thanx.
και πιό πολύ thanx για την παρέα του διήμερου.
και πιό πολύ thanx για την παρέα του διήμερου.

καλη αρχη καυλιαρη!!!
δωστου να καταλαβει!!!

δωστου να καταλαβει!!!

θα μετανιώσει την ώρα που μπήκε στον υποπόταμοgeorgexj wrote:καλη αρχη καυλιαρη!!!
δωστου να καταλαβει!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ενθουσιάστηκα με την κορώνα

θα το σκίσω!!!!!!!
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
μη το φωναζεις κ σου φυγει απο τη πρωτη βολτα!!!!!!!!!!!antonisxj wrote:θα μετανιώσει την ώρα που μπήκε στον υποπόταμοgeorgexj wrote:καλη αρχη καυλιαρη!!!
δωστου να καταλαβει!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα το σκίσω!!!!!!!
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

- YJ ''The Doctor''