Δεν την κανουμε την συναντηση στην αθηνα με ιχ

Και με περίπτερο θα λες!!!!georgexj wrote:καγκουρες κ γω μεσα ειμαι για την ημερομηνια.δεν εχω προβλημα!!!
κ με αυτοκινητο!!!
σε ποιον απευθυνεσαι μωρή μαύρη σαυρα της ερήμου;;;;johny4x4 wrote:ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ.................................................
Μην στεναχωριέσαι Γιάννη.johny4x4 wrote:ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ Μιχαλόπουλε που κορόιδευες τις τέντες και τα φερμουάρ.
ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ που κορόιδευες τα περίπτερα
και μας το παίζεις και θλιμένος ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ τραβάτε με και ας κλαίω και δεν θέλω το παλιοπεριπτερο αλλα η ανάγκη με ώθησε.
Στεναχωριέμαι γιατι οταν θα πας εκδρομη θα είμαι φαντάρος και δεν θα είμαι με ντουντούκα να σε κράζω σε κάθε εμποδιο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drimon wrote:Μην στεναχωριέσαι Γιάννη.johny4x4 wrote:ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ Μιχαλόπουλε που κορόιδευες τις τέντες και τα φερμουάρ.
και μας το παίζεις και θλιμένος ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ τραβάτε με και ας κλαίω και δεν θέλω το παλιοπεριπτερο αλλα η ανάγκη με ώθησε.
Στεναχωριέμαι γιατι οταν θα πας εκδρομη θα είμαι φαντάρος και δεν θα είμαι με ντουντούκα να σε κράζω σε κάθε εμποδιο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα το κάνω εγώ με μεγάλη επιτυχία!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξεκινησε να γαμαει κ δεν εχει σταματησει καθολου μια εβδομαδα!!!για να δουμε σημερα με το κρυο???μηπως του επεσε!!St. Tselios wrote:Re seis...
O Kwstakis pou einai?
Pou xathike?
φιλε μου κ κολλητε μου!!!johny4x4 wrote:ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ Μιχαλόπουλε που κορόιδευες τις τέντες και τα φερμουάρ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()