Δεν την κανουμε την συναντηση στην αθηνα με ιχ
Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Εγω το σκεφτομαι ακομα γιατι παλι θα μαζευτουμε πολυ και δεν θα το ευχαριστηθουμε.
:lo

Και με περίπτερο θα λες!!!!georgexj wrote:καγκουρες κ γω μεσα ειμαι για την ημερομηνια.δεν εχω προβλημα!!!
κ με αυτοκινητο!!!
ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ.................................................

σε ποιον απευθυνεσαι μωρή μαύρη σαυρα της ερήμου;;;;johny4x4 wrote:ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ.................................................
ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ Μιχαλόπουλε που κορόιδευες τις τέντες και τα φερμουάρ.
ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ που κορόιδευες τα περίπτερα
και μας το παίζεις και θλιμένος ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ τραβάτε με και ας κλαίω και δεν θέλω το παλιοπεριπτερο αλλα η ανάγκη με ώθησε.
Στεναχωριέμαι γιατι οταν θα πας εκδρομη θα είμαι φαντάρος και δεν θα είμαι με ντουντούκα να σε κράζω σε κάθε εμποδιο

και μας το παίζεις και θλιμένος ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ τραβάτε με και ας κλαίω και δεν θέλω το παλιοπεριπτερο αλλα η ανάγκη με ώθησε.
Στεναχωριέμαι γιατι οταν θα πας εκδρομη θα είμαι φαντάρος και δεν θα είμαι με ντουντούκα να σε κράζω σε κάθε εμποδιο

-
St. Tselios
Μην στεναχωριέσαι Γιάννη.johny4x4 wrote:ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ Μιχαλόπουλε που κορόιδευες τις τέντες και τα φερμουάρ.
Στεναχωριέμαι γιατι οταν θα πας εκδρομη θα είμαι φαντάρος και δεν θα είμαι με ντουντούκα να σε κράζω σε κάθε εμποδιο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα το κάνω εγώ με μεγάλη επιτυχία!!!
Drimon wrote:Μην στεναχωριέσαι Γιάννη.johny4x4 wrote:ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ Μιχαλόπουλε που κορόιδευες τις τέντες και τα φερμουάρ.
Στεναχωριέμαι γιατι οταν θα πας εκδρομη θα είμαι φαντάρος και δεν θα είμαι με ντουντούκα να σε κράζω σε κάθε εμποδιο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα το κάνω εγώ με μεγάλη επιτυχία!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πως θα το κανεις εσυ βρε μαλακα.αφου θα εισαι μουτσος κ θα κοιτας τα πριμα κ τα ορτσα σου!!!
ηρθες μια εκδρομη.τωρα την επομενη τετραετια.αφου εσυ πας μαζι με τις εκλογες!!!
ξεκινησε να γαμαει κ δεν εχει σταματησει καθολου μια εβδομαδα!!!για να δουμε σημερα με το κρυο???μηπως του επεσε!!St. Tselios wrote:Re seis...
O Kwstakis pou einai?
Pou xathike?
φιλε μου κ κολλητε μου!!!johny4x4 wrote:ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ Μιχαλόπουλε που κορόιδευες τις τέντες και τα φερμουάρ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να αρχισω να σου γραφω?????
δεν θελεις!!
διαβαζουνε παρα μα παρα πολυ!!!!
το μονο που θα κανω ειναι να σου αφιερωσω ενα τραγουδακι!!!
http://www.youtube.com/watch?v=oodecnyzohU