Καλη ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗantonisxj wrote:!!!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!!!
ΚΡΥΦΟ PROJECT ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΩΛΗΝΩΤΟ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- YJ ''The Doctor''
Re: ΚΡΥΦΟ PROJECT ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΩΛΗΝΩΤΟ
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΤΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!antonisxj wrote:!!!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!!!
σήμερα δοκίμασα τη θέση του οδηγού και το κάθισμα πρέπει να πάει ένα χιλιόμετρο πίσω για να χωράω.
anyway, εμένα με ενδιαφέρει η θέση του συνοδιγού περισσότερο
θέλει ακόμα λίγο χρόνο μέχρι την πρώτη βόλτα, περιμμένουμε να μπεί το turbo.
και γιατί να μην είμαι μέσα στην πρώτη βόλτα? τι θα πάθει? ίσα-ίσα, που ότι ελάτωμα μπορεί να έχει, θα το βγάλει άμμεσα

anyway, εμένα με ενδιαφέρει η θέση του συνοδιγού περισσότερο
θέλει ακόμα λίγο χρόνο μέχρι την πρώτη βόλτα, περιμμένουμε να μπεί το turbo.
και γιατί να μην είμαι μέσα στην πρώτη βόλτα? τι θα πάθει? ίσα-ίσα, που ότι ελάτωμα μπορεί να έχει, θα το βγάλει άμμεσα
if it doesn't break, fix it until it does
Γαμάει .....δεν έχει πίσω πόρτα ρε Αντώνη....να την ρίξει προς τα κάτω...

Αχχ βρε καημός!!!comanche wrote:Γαμάει .....δεν έχει πίσω πόρτα ρε Αντώνη....να την ρίξει προς τα κάτω...![]()
![]()
![]()
![]()
comanche wrote:Γαμάει .....δεν έχει πίσω πόρτα ρε Αντώνη....να την ρίξει προς τα κάτω...![]()
![]()
![]()
![]()
δεν την παλευεις καθολου ε?
if it doesn't break, fix it until it does
Θοδωρή ετοιμάσου...στην επόμενη συνάντηση θα κάνουμε μετατροπή στην δικιά σου...με tire up ή θα είναι υπερβολή?...θα φέρω και σελοτε'ι'π...Drimon wrote:Αχχ βρε καημός!!!comanche wrote:Γαμάει .....δεν έχει πίσω πόρτα ρε Αντώνη....να την ρίξει προς τα κάτω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βρήκα καινούρια καψούρα..τα πίσω φώτα.....led round tail lights......καύλαααααααα.....και με την πόρτα να πέφτει......

Η δικιά μου πόρτα δεν έχει ανάγκη! Είναι πόρτα κανονική, ολόκληρη, ΜΕ ΤΖΑΜΙ κι όχι μισαδάκι από καρότσα αγροτικού!!!comanche wrote: Θοδωρή ετοιμάσου...στην επόμενη συνάντηση θα κάνουμε μετατροπή στην δικιά σου...με tire up ή θα είναι υπερβολή?...θα φέρω και σελοτε'ι'π...![]()
![]()
Και κάτι ακόμα.
Το εργαλείο έχει αναβαθμιστεί. Μπαίνει πάνω του μόνο μονωτική!!!!
Ζητάω συγνώμη...δεν έχω μονωτική....θα φέρω τσίχλες....