B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- XJ ''The Doctor''
Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Προτασεις???
Ασε...να κανουν οι τεντοσκεπαστοι αυτη τη φορα, οταν θα εχουν ξεμπερδεψει με τα προβληματα τους
Εμεις ( XJ ) παντα ετοιμοι ειμαστε
Ασε...να κανουν οι τεντοσκεπαστοι αυτη τη φορα, οταν θα εχουν ξεμπερδεψει με τα προβληματα τους
Εμεις ( XJ ) παντα ετοιμοι ειμαστε
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
κρύβε λόγια - κρύβε λόγια.XJ ''The Doctor'' wrote:Εμεις ( XJ ) παντα ετοιμοι ειμαστε
if it doesn't break, fix it until it does
Καγκουρες μεσα και εμεις απο Ναυπλιο για τελη φεβρουαρου με μεσα μαρτιου,και βλεποντας και κανοντας για πιο συγκεκριμενη ημερομηνια ωστε να μην μας τα χαλασει ο καιρος με τις λιακαδες του,
εχω δυο προτασεις εγω,η μια ειναι στην περιοχη της Κορινθιας και πιο συγκεκριμενα Ζυρια και Κιατο(για οσους γνωριζουν οταν λεω ζυρια δεν εννοω την γνωστη διαδρομη στην λιμνη πανω, αλλα αλλο...λιγο δυσκολοτερο κομματι).
Αν θελετε πειτε μου για να ξεκινησουμε να το οργανωνουμε σιγα σιγα.
Η διδρομη αυτη ειναι αρκετα δυσκολη και αν εχουμε ασχημα καιρικα φαινομενα θα φαμε παρα πολυ ζορι)
Και η δευτερη προταση ειναι για Παυλιανη,ειχα παει προπερσι και εχει απιστευτα μερη.
εχω δυο προτασεις εγω,η μια ειναι στην περιοχη της Κορινθιας και πιο συγκεκριμενα Ζυρια και Κιατο(για οσους γνωριζουν οταν λεω ζυρια δεν εννοω την γνωστη διαδρομη στην λιμνη πανω, αλλα αλλο...λιγο δυσκολοτερο κομματι).
Αν θελετε πειτε μου για να ξεκινησουμε να το οργανωνουμε σιγα σιγα.
Η διδρομη αυτη ειναι αρκετα δυσκολη και αν εχουμε ασχημα καιρικα φαινομενα θα φαμε παρα πολυ ζορι)
Και η δευτερη προταση ειναι για Παυλιανη,ειχα παει προπερσι και εχει απιστευτα μερη.
Κώστας Γκιαούρης
- XJ ''The Doctor''
Μεσα οπου πειτε....
Μονο, αρχικαγκουρα βλεπω οτι καποιοι καγκουρες σιωπουν.......λες να μην ερθουν και παλι?
Μονο, αρχικαγκουρα βλεπω οτι καποιοι καγκουρες σιωπουν.......λες να μην ερθουν και παλι?
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
-
Δεν σιωπουν...απλα η ημερομηνια εμεινε να κανονιστει...
Τωρα αρχιζουν οι πιτες και καταλαβαινετε τι εχει να γινει...
Οσο για τα μερη...ψηφιζω Παυλιανη γιατι και στην Ζηρια πηγα (απο την κλασικη διαδρομη).
Στην Ζηρια αν εχει καλο καιρο θα ειναι ολα ξερα και με σκονη...
Στην Παυλιανη ολο το μερος το βλεπει λιγες ωρες ο ηλιος και οπως και να εχει θα ειναι πιο ''υγρο'' το τερεν...
Τωρα αρχιζουν οι πιτες και καταλαβαινετε τι εχει να γινει...
Οσο για τα μερη...ψηφιζω Παυλιανη γιατι και στην Ζηρια πηγα (απο την κλασικη διαδρομη).
Στην Ζηρια αν εχει καλο καιρο θα ειναι ολα ξερα και με σκονη...
Στην Παυλιανη ολο το μερος το βλεπει λιγες ωρες ο ηλιος και οπως και να εχει θα ειναι πιο ''υγρο'' το τερεν...
προταση εκανα αλλα και εγω για Παυλιανη ψηνομαι πολυ ασχημα γιατι πρωτα απο ολα δεν προκειτε να κανουμε χιλιομετρα,απο το χωριο εχεις πιασει χωμα 1 λεπτο και εκει μεσα γινεται χαμος,απο το ξενοδοχειο που εμεινα μαλιστα ηταν ακριβως στην απεναντι πλευρα του δρομου τα κομματια,αν θελετε μπορω να ρωτησω στο ξενοδοχειο που εμεινα τοτε,τα χριστουγεννα μας ειχε παει το δικλυνο 50 ευρω και μαλιστα το βραδυ μας ειχε και γουρουνι κλπ.
τι λετε,νομιζω οτι θα περασουμε απιστευτα εκει
τι λετε,νομιζω οτι θα περασουμε απιστευτα εκει
Κώστας Γκιαούρης
-
Ετσι,ετσι...kostas654 wrote:...απο το χωριο εχεις πιασει χωμα 1 λεπτο και εκει μεσα γινεται χαμος,απο το ξενοδοχειο που εμεινα μαλιστα ηταν ακριβως στην απεναντι πλευρα του δρομου τα κομματια...
γεια σας ρε καγκουρες!!!!μεσα κ γω για παυλιανη κ στην ημερομηνια που λετε.τελη φλεβαρη με μεσα μαρτη!!!!θα ειναι σουπερ.
Ψηφίζω και εγώ Παύλιανη γιατί είναι από τα μέρη που δεν έχω πάει.Και επειδή εγώ έχω πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο όποια ημερομηνία και να πείτε είμαι μέσα.
Εσύ καγκουροπρόεδρε οτι και να αποφασιστεί θα λάβεις νωρίς - νωρίς τις συντεταγμένες
Εσύ καγκουροπρόεδρε οτι και να αποφασιστεί θα λάβεις νωρίς - νωρίς τις συντεταγμένες
- XJ ''The Doctor''
Ωραια καγκουρακια μου ( δρακουμελ επιτιμος δεν ειμαι? ),
συμφωνειστε ημερομηνια να αρχισουμε τη λιστα συμμετοχων πληζ
Κωστα, μιας και γνωριζεις ξενοδοχειο για κανε επαφη και ενημερωσε.
συμφωνειστε ημερομηνια να αρχισουμε τη λιστα συμμετοχων πληζ
Κωστα, μιας και γνωριζεις ξενοδοχειο για κανε επαφη και ενημερωσε.