CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by antonisxj »

ok.
ότι πείς.
απλά εγώ θυμάμαι ότι ακριβοπλήρωσα τις rock crawling και δεν ξέρω αν έχουν κάποια φοβερή διαφορά απο τις δικές σου.
οκ.
αν θες αυτοκόλητο στείλε μου το mail σου να σου στείλω το logo να τυπώσεις και εσύ.
if it doesn't break, fix it until it does
kostas654

Post by kostas654 »

Γεια σας ρε καγκουρες τι κανετε πως περνατε,επεστρεψα και εγω στα πατρια εδαφη αλλα ειδατε ουτε απο εκει δεν σας ξεχασα,πριν προχωτησω στην ερωτηση μου να δωσω συγχαρητηρια στον Πανο,
εισαι μεγαλος ποιητης τελικα,μεχρι και τετοιο εχουν οι καγκουρες :lol: :lol: :lol:

και συνεχιζω,αφου εβαλα την αναρτηση και τα λαστιχα το αυτοκινητο πλεον ''ψαρευει'' προς καθε κατευθυνση στο δρομο και δεν θελω να σας πω τι γινεται αμα πατησω και φρενο :?

περα απο κουραστικο γιατι διορθωνω συνεχεια το τιμονι ειναι και επικινδυνο.

καμια λυση παιζει...αααα λυσεις τυπου να αλλαξω μπροστα παναρ,μπαρες και λοιπα δεν θελω,κατι σε ποιο οικονομικο σκεφτομουν,ακουω προτασεις!
Κώστας Γκιαούρης
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Τί ανάρτηση και τί λάστιχα έβαλες?
Στο τιμόνι τί έκανες?
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
kostas654

Post by kostas654 »

4'' ME 33αρια bogger αλλαξα Ζ με μακρυτερο και βαση στηριξης της αντιστρεπτικης,αυτα βασικα που ειχε μεσα το κιτ,δεν αλλαξα κατι παραπερα και το ηδη αλλαγμενο αμορτισερ τιμονιου που ειχα απο πριν αλλα την διαφορα την μεγαλη δεν την ειδα με την αναρτηση αλλα με τα λαστιχα
Κώστας Γκιαούρης
Fyz

Post by Fyz »

Καλησπερα σ ολους σας,ελπιζω να στε ολοι καλα...Αντωνη...τα Σαββατοκυριακα περνουν...ποτε θα ξανακανουμε καμια βραδυνη???Σε περιμενουμε...το απογευμα ηπιαμε καφεδακι με τον lker,και ειχαμε την κουβεντα σας...Δεν πρεπει ν αρχισουμε να ετοιμαζουμε την επομενη,φαση????Για αρχιστε να ριχνετε καμια προταση,σιγα σιγα....

http://www.qsl.net/sv1fyz

Jeep...There is only One!!!
Pritanis

Post by Pritanis »

kostas654 wrote:4'' ME 33αρια bogger αλλαξα Ζ με μακρυτερο και βαση στηριξης της αντιστρεπτικης,αυτα βασικα που ειχε μεσα το κιτ,δεν αλλαξα κατι παραπερα και το ηδη αλλαγμενο αμορτισερ τιμονιου που ειχα απο πριν αλλα την διαφορα την μεγαλη δεν την ειδα με την αναρτηση αλλα με τα λαστιχα

Εχω κι εγώ τέτοιο θέμα στο Cherokee.
Αλλαξα την παναρ, που έπαιζε το πάνω μπαλάκι της και άλλαξα και τα κάτω μπράτσα που ήταν χάλια τα σινεμπλοκ, αλλά δεν διορθώθηκε πολύ το πρόβλημα...
Λάστιχα έχω Καιμαν.
Pritanis

Post by Pritanis »

Fyz wrote:Καλησπερα σ ολους σας,ελπιζω να στε ολοι καλα...Αντωνη...τα Σαββατοκυριακα περνουν...ποτε θα ξανακανουμε καμια βραδυνη???Σε περιμενουμε...το απογευμα ηπιαμε καφεδακι με τον lker,και ειχαμε την κουβεντα σας...Δεν πρεπει ν αρχισουμε να ετοιμαζουμε την επομενη,φαση????Για αρχιστε να ριχνετε καμια προταση,σιγα σιγα....
Κάτσε να βρέξει καλά και θα γίνει ο χαμός!
Δεν μιλάω για χιόνια... έχουμε φύγει απο την πρώτη στιγμή!
antonisxj

Post by antonisxj »

καταρχάς φίλε FYZ περιμμένω να έρθει το ημιαξόνιο για να φτιάξω τ'αμάξι. προφανώς τα κατορθώματά μου δεν τα έχετε μάθει :mrgreen:
επειδή οι υποχρεώσεις τρέχουν, αφήνουμε για λίγο τις βραδυνές και το ρίχνουμε λίγο στη δουλειά να κλέισουμε καμιά τρύπα. έρχονται τα τέλη για τρία αυτοκίνητα, εκαθαριστηκά, ασφάλειες, δώρα κ.λ.π. :evil:

φίλε Κώστα.
καταρχάς για να σταματήσει το ψάρεμα πρέπει να του βάλεις βατραχοπέδιλα και να το πετάξεις το γαμωπερίπτερό σου στη θάλασσα να σωθείς.
το ψάρεμα εντάθηκε απο τη στιγμή που φάρδυνες το λάστιχο. είναι λογικό φίλε μου.
πήγαινε για ευθυγράμιση και ζυγοστάθμιση. να έχεις την αντιστρεπτική δεμένη στο δρόμο και άλλαξε μπαλάκια τιμονιού. αυτή είναι η οικονομική λύση.
η άλλη λύση είναι να το πετάξεις ξανά :mrgreen:
τέλος πρέπει να δείς τη συμπεριφορά ΧΩΡΙΣ αμορτισέρ τιμονιού. υπάρχει ένα θέμα που πολλοί αγνοούν, το κακό αμορτισέρ τιμονιού δημιουργεί περισσότερα προβλήματα, παρά που βοηθάει. με τα φαρδιά λάστιχα που έβαλες πρέπει να βάλεις ένα ποοολύ καλό αμορτισέρ τιμονιού. εγώ φοράω δύο. ένα εξαυτών είναι coilover. ο lker έχει ένα γαμάτο fox που δεν χωρούσε στο jimny :mrgreen: . απο τότε που το είδα το λιγουρεύομαι.
τσέκαρε αυτά και ενημέρωσε. ΚΑΓΚΟΥΡΑ.
kostas654

Post by kostas654 »

antonisxj wrote: ο lker έχει ένα γαμάτο fox που δεν χωρούσε στο jimny :mrgreen: . απο τότε που το είδα το λιγουρεύομαι.
τσέκαρε αυτά και ενημέρωσε. ΚΑΓΚΟΥΡΑ.

Αντωνη οταν λες δεν χωρουσε τι εννοεις,γιατι ξερω οτι στα jimny το αμορτισερ τιμονιου ειναι μεγαλυτερο απο του wrangler γιατι πηγε να το βαλει και ο γιαννης το δικο του απο jimny που ειχε και δεν εκανε
Κώστας Γκιαούρης
antonisxj

Post by antonisxj »

πλάκα κάνω. χωρούσε, απλά έπρεπε να φτιάξει άλλες βάσεις :mrgreen:
τέλος πάντων. τι αμορτισέρ φοράς?
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”