ΕΞΑΚΟΣΙΟΣΤΗ ΕΞΗΚΟΣΤΗ ΕΚΤΗ ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: ΕΞΑΚΟΣΙΟΣΤΗ ΕΞΗΚΟΣΤΗ ΕΚΤΗ ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Ωωωωωωωωω τιμή μας !!!!
Σας υπόσχομαι ότι θα κάνουμε τα πάντα από πλευράς μας να περάσουμε όλοι μαζί όμορφα και όσο το δυνατόν ποιό οικονομικά !!!
Ας παίσουν στο τραπέζι ημερομηνίες ώστε να συντονιστούμε....γιατί από μαλακία άλλο τίποτα !!!!
Για πάμε !!!!
Σας υπόσχομαι ότι θα κάνουμε τα πάντα από πλευράς μας να περάσουμε όλοι μαζί όμορφα και όσο το δυνατόν ποιό οικονομικά !!!
Ας παίσουν στο τραπέζι ημερομηνίες ώστε να συντονιστούμε....γιατί από μαλακία άλλο τίποτα !!!!
Για πάμε !!!!
Jeep J10 Laredo , 360 cid V8 5.9L, D44 4.56 ,AMC 20 4.56 100% Locker 10'' lift
Πότε έχει σκάλισμα τις ροδιές;KOSTASJ10 wrote:Ωωωωωωωωω τιμή μας !!!!
Για πάμε !!!!
Τότε πιστεύω είναι η ημερομηνία που σε συμφέρει...........

Φωτης ranger wrote:εξακοσιοστη εξηκοστη εκτη συναντηση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
666![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zvgNQzJVi_o
το νου σας!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Ενα γραμμαριο δρασης αξιζει ενα τονο θεωριας"
Friedrich Engels
Friedrich Engels
Drimon wrote:Πότε έχει σκάλισμα τις ροδιές;KOSTASJ10 wrote:Ωωωωωωωωω τιμή μας !!!!
Για πάμε !!!!
Τότε πιστεύω είναι η ημερομηνία που σε συμφέρει...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελα μωρή τρέλα εσύ να σκαλίσουμε το Χωράφι και ότι θες. !!!
3μερο στην καλαματα.πολυ ωραια ιδεα......γουσταρω τρελα!!!το θεμα ειναι τι πνευμα θα εχει αυτη η καγκουροσυναντηση!!!γιατι ειναι μια πολη με πολυ νυχτερινη ζωη κ ξεμιαλισμαα
!!!γι αυτο κατα την γνωμη μου καλο θα ειναι να το συντονισουμε λιγο το θεμα!!!τωρα για τις ημερομηνιες εγω ειμαι παντα μεσα!!!!

Εσύ μην πάρεις αραβονιάρα μαζί και δεν θέλεις συντονισμό. Θα έρθουν τα υπόλοιπα αυτόματα.........georgexj wrote:3μερο στην καλαματα.πολυ ωραια ιδεα......γουσταρω τρελα!!!το θεμα ειναι τι πνευμα θα εχει αυτη η καγκουροσυναντηση!!!γιατι ειναι μια πολη με πολυ νυχτερινη ζωη κ ξεμιαλισμαα![]()
![]()
![]()
![]()
!!!γι αυτο κατα την γνωμη μου καλο θα ειναι να το συντονισουμε λιγο το θεμα!!!τωρα για τις ημερομηνιες εγω ειμαι παντα μεσα!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

georgexj wrote:3μερο στην καλαματα.πολυ ωραια ιδεα......γουσταρω τρελα!!!το θεμα ειναι τι πνευμα θα εχει αυτη η καγκουροσυναντηση!!!γιατι ειναι μια πολη με πολυ νυχτερινη ζωη κ ξεμιαλισμαα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε καυλιάρη εσύ είσαι παντρεμένος...
τι μαλακίες λες περί νύχτας και ξεμιάλισμα...
γι εσένα θα σου κλείσω το πρωί της Κυριακής να πάρεις το κορίτσι και να πας στον Αγιο Παντελεήμονα κατηχητικό...

Για να συντονιστούμε...
Ο Βασιλιάς καλά έκανε και το έθεσε από τώρα το θέμα γιατί ξέρει τι ΜΑΛΑΚΕΣ είμαστε
και θα χαθούμε....
Πρώτα απ όλα να δούμε λίγο τις ημερομηνίες και ύστερα το πόσα άτομα θα μαζευτούμε..
Από εκεί και πέρα το τι θα κάνουμε ...δόξα το θεό έχουμε πολλές επιλογές....

Ο Βασιλιάς καλά έκανε και το έθεσε από τώρα το θέμα γιατί ξέρει τι ΜΑΛΑΚΕΣ είμαστε

Πρώτα απ όλα να δούμε λίγο τις ημερομηνίες και ύστερα το πόσα άτομα θα μαζευτούμε..

Από εκεί και πέρα το τι θα κάνουμε ...δόξα το θεό έχουμε πολλές επιλογές....

-
εγω αμα ρθειτε και με παρετε απο το σπιτι μου,ΜΕΣΑ

KAGOURES 4X4 CLUB
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||