Ο τρακτερανθρωπος απο το Βορειοανατολικο 'Εβρο..

΄antonisxj wrote: ....εδώ λοιπόν θέλω και καμιά ιδέα για την εγκατάσταση του κομπρεσέρ πάνω στις βάσεις του του δοχείου.
θέλω μια βάση για να μπορώ να βάζω και να βγάζω το κομπρεσέρ όποτε θέλω χωρίς να χρειάζεται να βιδώνω και να ξεβιδώνω βίδες.
να μη σε νοιάζει τι είναι.YJ ''The Doctor'' wrote:Πωπω συστηματα ο υποποταμος.....![]()
Τεχνολογια λεμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε μου λες, με το ψοφιο μοτερ που φορας θα κανεις τιποτα????
Αντε ασε τις μαλακιες με ντουζιερες, ψεκαστηρες και φυσερα, τι ειναι αυτοκινουμενο βουλκανιζατερ?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαστε ... σχεδόν συνάδελφοι (αρχιτέκτονας)antonisxj wrote: φίλε Mato, εσύ τα σχεδίασες αυτά?
Δεν τίθεται θέμα, μ' ευχαριστεί πάρα πολύ να σχεδιάζω τέτοια ...ψυχοθεραπευτικά και αγχολυτικάantonisxj wrote: όπως και νά'χει.... είμαι υπόχρεος.
Ε! τότε... να μ'ευχαριστήσεις εσύ που σου κάνω και ψυχοθεραπεία.mato wrote:ε, καλά, ήμουν σίγουρος ότι κάτι θάχες κάνει στο μεταξύ, απλώς είπα να τα βάλω έτσι κι αλλιώς.
Είμαστε ... σχεδόν συνάδελφοι (αρχιτέκτονας)antonisxj wrote: φίλε Mato, εσύ τα σχεδίασες αυτά?
Δεν τίθεται θέμα, μ' ευχαριστεί πάρα πολύ να σχεδιάζω τέτοια ...ψυχοθεραπευτικά και αγχολυτικάantonisxj wrote: όπως και νά'χει.... είμαι υπόχρεος..
antonisxj wrote:[
YJ ''The Doctor'' wrote:Υποβρυχιο το κανεις????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()