CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Και ερωτω ξερει κανεις τι ειναι τουτο????????
- boysetsfire
εγω το βλεπω σαν δισκο σασμαν!
...καλυτερα τρεις μερες λυκος...παρα μια ζωη προβατο!
Σωστο φιλε μου . Ειναι ενας στραβος δισκος που εγινε βραβειο ....
Τι βραβειο και ποιος το πηρε ομως ξερετε ??????
Τι βραβειο και ποιος το πηρε ομως ξερετε ??????
- boysetsfire
το σαζμαν στο χερι?για πες μας να μαθουμε.....!!!!!!!!!!
...καλυτερα τρεις μερες λυκος...παρα μια ζωη προβατο!
Ενας ειναι ο Προεδρος και εχει παρει και βραβειο....... Ως ο καλυτερος καγκουροοδηγος το 2007 και συνεχιζει.......
-
ΠΡΟΔΟΤΗ demijeep
για πές όμως τι σου έκανα εγώ δώρω την ίδια εκείνη στιγμή? (που ερχόταν κοντά και το Πάσχα?)
αυτά να τα λέμε. Τα πάντα όλα.
για πές όμως τι σου έκανα εγώ δώρω την ίδια εκείνη στιγμή? (που ερχόταν κοντά και το Πάσχα?)

αυτά να τα λέμε. Τα πάντα όλα.
if it doesn't break, fix it until it does
αγωνιστικός centerforce απο το samurai μου παρακαλώ. οι αλήτες μάζευαν τα κομμάτια μου και τα έκαναν έπαθλα!boysetsfire wrote:εγω το βλεπω σαν δισκο σασμαν!

if it doesn't break, fix it until it does
ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ?????? ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΡΟΥΒΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ......antonisxj wrote:αγωνιστικός centerforce απο το samurai μου παρακαλώ. οι αλήτες μάζευαν τα κομμάτια μου και τα έκαναν έπαθλα!boysetsfire wrote:εγω το βλεπω σαν δισκο σασμαν!
...Πρόεδρε δεν μας τα λές αυτά....τα μαθαίνουμε απο 'δώ κι απο 'κεί ή απο άλλους κάγκουρες που σε γνωρίζουν!!!!
Συγχαρητήρια βεβαίως για τις επιδόσεις σου αλλά και την μοναδική ικανότητά σου!!! Μας κάνεις υπερήφανους που σε έχουμε Πρόεδρό μας!!!
Βέβαια έχεις και ένα εξαιρετικό και μοναδικό εργαλείο που μπορεί να μετατρέπει τις ικανότητές σου σε τροπαιούχα αποτελέσματα!!! Και αυτό είναι το εξαίρετο και ανυπέρβλητο ειδικό όχημα XJ!!!!!!!!!!!!!!!!
Συγχαρητήρια βεβαίως για τις επιδόσεις σου αλλά και την μοναδική ικανότητά σου!!! Μας κάνεις υπερήφανους που σε έχουμε Πρόεδρό μας!!!
Βέβαια έχεις και ένα εξαιρετικό και μοναδικό εργαλείο που μπορεί να μετατρέπει τις ικανότητές σου σε τροπαιούχα αποτελέσματα!!! Και αυτό είναι το εξαίρετο και ανυπέρβλητο ειδικό όχημα XJ!!!!!!!!!!!!!!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!