δεν υπάρχει διάγγελμα. σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε βασιλιάς, για διαγγέλματα είμαστε τώρα?aggas wrote:Βασιλιά σταμάτα να ονειρεύεσαι και ο λαός σου περιμένει το βασιλικό διάγγελμα για την νέα χρονιά!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
antonisxj wrote: ο doctor λοιπόν αποφάσισε να κάνει μια μόντα, που ακόμα κι'εγώ που δεν είμαι οπαδός του ετοιματζίδικου, τη ζηλεύω.
μακάρι να μπορούσα κιεγώ να πάρω άξονες rockjock, μακάρι να μπορούσα κιεγώ να πάρω ζάντες αλουμινένιες με beadlock, μακάρι κιεγώ να μπορούσα να πάρω κινητήρα 1000 άλογα, μακάρι... μακάρι... μακάρι... δεν μπορώ όμως.
αφού στο doc αρέσει να κάνει ΑΥΤΗ τη μετατροπή. καλά κάνει. πρόβλημάτου. μαγκιάτου και καϋμοϊλίκιτου. γιατί έτσι του γουστάρει.
το αν εμένα μου αρέσει θα του πατήσω και δυό "like" που λένε και στο facebook. αν δεν μου αρέσει, δεν το σχολιάζω καθόλου. τι κάθεστε και σκάτε?
kostas654 wrote:τα σχολια δικα σας...καλη χρονια 666
antonisxj wrote: δεν παλεύεσαι ώρες ώρες.
kostas654 wrote:τα σκυλια του νταγκα ειναι μεγαλα και θα σε φανε θα σε βαλει λιγο παραδιπλα
λοιπον babis οπως μας αποκαλεισαι... σε πιασαμε...πραγματικα απορω τοσο καιρο γιατι εχεις τετοια ψυχωση με το αμαξι του doctor αλλα θα λαμψει η αληθεια....
ο babis patrol στην πραγματικοτητα ειναι ο doctor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και θα σας αποκαλυψω το γιατι.
-μηπως ο babis....εμφανιστηκε λιγο πολυ την ιδια εποχη που ξεκινησε ο doctor το project..
![]()
![]()
![]()
![]()
-μηπως ειναι τυχαιο το patrol που εχει κολλησει θελοντας να τον θαυμαζουν και οι υπολοιποι γιαπωνεζοι σιγα σιγα
-μηπως ειναι τυχαιος ολος αυτος ο φανατισμος του babis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με το αμαξι του doctor οτι ειναι το καλυτερο ενω ειναι ακομα ενα σασι σε ντακους,θελοντας να μας κανει μια μακροχρονια πλυση εγγεφαλου...ωστε να μην προσπαθησει ποτε κανεις να φτιαξει κατι καλυτερο ...γιατι απλα θελει να ειναι ο καλυτερος...(εκτος απο τον μιχαλοπουλο...που δεν ξεπερνιεται και ας ειχε fiat panda)
-μηπως ειναι τυχαιο που ο babis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γραφτηκε στους καγκουρες και η πιο ενεργη του ενοτητα ειναι αυτη του doctor...οριστε και αν δεν με πιστευεται
memberlist.php?mode=viewprofile&u=1420
μην πιστευεται οτι σας δινουν ετοιμο και μασημενο στο στομα...μην ειστε προβατα...γινεται λυκοι
θα σας δειξω την πραγματικη μορφη του doctor καθως και τον λογο που και ο μοχαλοπουλος θελει να φτιαξει και αυτος project...σας παρουσιαζω μια φωτο που εβγαλα το βραδυ που πιναμε ποτο στο ξενοδοχειο στην Γ καγκουροσυναντηση, χωρις να εχει καθολου φως λογω διακοπης ρευματος ο doctor ειχε αποκαλυψει την πραγματικη του μορφη χωρις ομως να προλαβει να μεταμορφωθει την ωρα της φωτο....βλεπετε ολοι πως ο doctor μεταδωσε και το μικροβιο του στον δον.
τα σχολια δικα σας...καλη χρονια 666