Καγκουρο-Project... περιπτερο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
Re: Καγκουρο-Project... περιπτερο
Ετσι σε θελω Doctor
Να γουσταρεις που φτιαχνεις ενα ολοκληρωμενο και πραγματικο Jeep
Ασε τα μικρους στην γωνια τους και μην σε στεναχωρουν για τιποτα
Οποιος δεν μπορει να καθησει σπιτι του
Μια παρακληση:
Τραβα κανενα βιντεο απο την κατασκευη να το δουμε να γουσταρουμε
Να γουσταρεις που φτιαχνεις ενα ολοκληρωμενο και πραγματικο Jeep
Ασε τα μικρους στην γωνια τους και μην σε στεναχωρουν για τιποτα
Οποιος δεν μπορει να καθησει σπιτι του
Μια παρακληση:
Τραβα κανενα βιντεο απο την κατασκευη να το δουμε να γουσταρουμε
YJ ''The Doctor'' wrote:babis patrol wrote:
Μονο που και αυτο το σπορ - οπως ολα τα μηχανοκινητα - θελει να βαζεις φραγκα
ελα που δε θελει μονο φραγκα........
θελει και και αλλα......

Αλέξη ξεκίνα λίστα φιλαράκι σε παρακαλώ ... το να το λές απλά, προσωπικά (σαν αναγνώστη) δε μου λέει τίποτα μιας και το παρόν πόστ ανοίχθηκε για τη δημιουργία τεχνογνωσίας ... βοήθησέ μας λοιπόν πρός αυτή την κατεύθυνση ... αν φυσικά θέλεις ...
Αν απο την άλλη (για να το παιξω και εγώ (για τελευταία φορά και σας το τονίζω) μαλάκας όπως είπε και ο φίλτατος Γιάννης σε πρόσφατο πόστ του) θέλεις να υπαινιχθείς κάτι άλλο, καλό θα ήταν να τα λές με το Γιατρό τηλεφωνικά γιατί τα προσωπικά σας όντως δε μας αφορούν!
Αν απο την άλλη (για να το παιξω και εγώ (για τελευταία φορά και σας το τονίζω) μαλάκας όπως είπε και ο φίλτατος Γιάννης σε πρόσφατο πόστ του) θέλεις να υπαινιχθείς κάτι άλλο, καλό θα ήταν να τα λές με το Γιατρό τηλεφωνικά γιατί τα προσωπικά σας όντως δε μας αφορούν!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
KEEP WALKING DOCTOR!!!!!!!!!
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

-
Παληκαρια εγω ενα ξερω:
Ο Doctor φτιαχνει μια αμαξαρα και εσεις γραφτε οτι θελετε
Ο Doctor φτιαχνει μια αμαξαρα και εσεις γραφτε οτι θελετε
μα καλά ρε κάγκουρες...
την έχετε αρπάξει στη φτερούγα?
ποιός φαγώνεται με ποιόν?
μη δίνεται σημασία.
ρε Αλέξη αν έχεις κάτι ρε αγόριμου, πές το να ξαλαφρώσεις.
εγώ το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι...
το συγκεκριμμένο project κάποιοι θα το έκαναν με μια ηλεκτροκόληση, μερικές λαμαρίνες, μερικές τουμποσωλήνες, δυό άξονες απο φορτηγό, ενα σασί απο λεωφορείο κ.λ.π.-κ.λ.π.΄γιατί απλά έτσι τους γουστάρει.
εγώ θα το έκανα παρέα με το μιχαλόπουλο πίνοντας τσικουδιές και σε κανα δυο χρόνια θα κατέληγε να μοιάζει πιό πολύ με καϊκι παράμε αυτοκίνητο. γιατί απλά έτσια μας γουστάρει.
άλλος πάλι θα βίδωνε 2 άξονες στο σασί, θα πέταγε και μια τουρμπίνα στον τετράλιτρο και έτοιμος. γιατί απλά έτσι του γουστάρει.
ο doctor λοιπόν αποφάσισε να κάνει μια μόντα, που ακόμα κι'εγώ που δεν είμαι οπαδός του ετοιματζίδικου, τη ζηλεύω.
μακάρι να μπορούσα κιεγώ να πάρω άξονες rockjock, μακάρι να μπορούσα κιεγώ να πάρω ζάντες αλουμινένιες με beadlock, μακάρι κιεγώ να μπορούσα να πάρω κινητήρα 1000 άλογα, μακάρι... μακάρι... μακάρι... δεν μπορώ όμως.
αφού στο doc αρέσει να κάνει ΑΥΤΗ τη μετατροπή. καλά κάνει. πρόβλημάτου. μαγκιάτου και καϋμοϊλίκιτου. γιατί έτσι του γουστάρει.
το αν εμένα μου αρέσει θα του πατήσω και δυό "like" που λένε και στο facebook. αν δεν μου αρέσει, δεν το σχολιάζω καθόλου. τι κάθεστε και σκάτε?
doctor ρώτησες τον Ντάγκα αν με θέλει βοηθό εθελοντικά? δεν θέλω πολλά, μια γωνίτσα να κάθομαι να του δίνω τα εργαλεία. υπόσχομαι να μην βιδώσω ούτε βίδα. σε μια γωνιά εκεί με τα σκυλια να με βάλει.

την έχετε αρπάξει στη φτερούγα?
ποιός φαγώνεται με ποιόν?
μη δίνεται σημασία.
ρε Αλέξη αν έχεις κάτι ρε αγόριμου, πές το να ξαλαφρώσεις.
εγώ το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι...
το συγκεκριμμένο project κάποιοι θα το έκαναν με μια ηλεκτροκόληση, μερικές λαμαρίνες, μερικές τουμποσωλήνες, δυό άξονες απο φορτηγό, ενα σασί απο λεωφορείο κ.λ.π.-κ.λ.π.΄γιατί απλά έτσι τους γουστάρει.
εγώ θα το έκανα παρέα με το μιχαλόπουλο πίνοντας τσικουδιές και σε κανα δυο χρόνια θα κατέληγε να μοιάζει πιό πολύ με καϊκι παράμε αυτοκίνητο. γιατί απλά έτσια μας γουστάρει.
άλλος πάλι θα βίδωνε 2 άξονες στο σασί, θα πέταγε και μια τουρμπίνα στον τετράλιτρο και έτοιμος. γιατί απλά έτσι του γουστάρει.
ο doctor λοιπόν αποφάσισε να κάνει μια μόντα, που ακόμα κι'εγώ που δεν είμαι οπαδός του ετοιματζίδικου, τη ζηλεύω.
μακάρι να μπορούσα κιεγώ να πάρω άξονες rockjock, μακάρι να μπορούσα κιεγώ να πάρω ζάντες αλουμινένιες με beadlock, μακάρι κιεγώ να μπορούσα να πάρω κινητήρα 1000 άλογα, μακάρι... μακάρι... μακάρι... δεν μπορώ όμως.
αφού στο doc αρέσει να κάνει ΑΥΤΗ τη μετατροπή. καλά κάνει. πρόβλημάτου. μαγκιάτου και καϋμοϊλίκιτου. γιατί έτσι του γουστάρει.
το αν εμένα μου αρέσει θα του πατήσω και δυό "like" που λένε και στο facebook. αν δεν μου αρέσει, δεν το σχολιάζω καθόλου. τι κάθεστε και σκάτε?
doctor ρώτησες τον Ντάγκα αν με θέλει βοηθό εθελοντικά? δεν θέλω πολλά, μια γωνίτσα να κάθομαι να του δίνω τα εργαλεία. υπόσχομαι να μην βιδώσω ούτε βίδα. σε μια γωνιά εκεί με τα σκυλια να με βάλει.

if it doesn't break, fix it until it does
Γιώργο στα είπα και δεν θα επαναληφθώ!!!!!
ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΥΔΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................

ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΥΔΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................

- YJ ''The Doctor''
antonisxj wrote:doctor ρώτησες τον Ντάγκα αν με θέλει βοηθό εθελοντικά? δεν θέλω πολλά, μια γωνίτσα να κάθομαι να του δίνω τα εργαλεία. υπόσχομαι να μην βιδώσω ούτε βίδα. σε μια γωνιά εκεί με τα σκυλια να με βάλει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να πας να γ@μηθεις και να πας με τον Μιχαλοπουλο να φτιαξεις αμαξι, εγω δεν σε θελω

Οσο για τα υπολοιπα - εγω ειπα οτι ειχα να πω παραπανω καθως και σε αλλα ποστ, κακως ασχολειστε.
Οποιος εχει δικη του μοντα να ανοιξει θεμα να τη βαλει - οποιος δεν εχει να μην μου ζαλιζει τα αρχιδια και πεταγεται σαν τη ψωλη απαντωντας στα ποστ μου.
Ειπαμε - ξυδακι.
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
να γ@μηθείς εσύ μωρή φακλάνα.
θα έρθω ρε λέλο κρυφά στη Λάρισσα και ότι βιδώνει ο Ντάγκας, εγώ θα το ξεβιδώνω το βράδυ.
θα στο κάνω σαν το γεφύρι της Αρτας. για να μάθεις. κωλάκι.
εγώ ρε αν έφτιαχνα τέτοιο αμάξι, δεν θα έβαζα φωτό. BIG BROTHER θα το είχα κάνει. 24 ώρες μαγνητοσκόπηση θα έκανα.
και φυσικά θα το έφτιαχνα μόνος μου.
(αυτό θα ήταν μάλον και το λάθος του project
)
θα έρθω ρε λέλο κρυφά στη Λάρισσα και ότι βιδώνει ο Ντάγκας, εγώ θα το ξεβιδώνω το βράδυ.
θα στο κάνω σαν το γεφύρι της Αρτας. για να μάθεις. κωλάκι.
εγώ ρε αν έφτιαχνα τέτοιο αμάξι, δεν θα έβαζα φωτό. BIG BROTHER θα το είχα κάνει. 24 ώρες μαγνητοσκόπηση θα έκανα.
και φυσικά θα το έφτιαχνα μόνος μου.

if it doesn't break, fix it until it does
- YJ ''The Doctor''
antonisxj wrote:και φυσικά θα το έφτιαχνα μόνος μου.(αυτό θα ήταν μάλον και το λάθος του project
)

The Donkey tube chassis