πρέπει να το γνωρίζουν αφού το έφτιαξανstavrosd wrote:Αντε εγώ δε χρειάζεται να την ξέρω (θα ήθελα αλλά δε τρελαίνομαι κιόλας)friar wrote:Παράθυρο???, τι παράθυρο???, μιλάμε για μπαλκονόπορτα.
αυτοί που πρέπει το γνωρίζουν?
κανονισμοί 2010
- friar
Re: κανονισμοί 2010
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
-
κι εγώ που θέλω να μάθω για να συμμετάσχω τί να κάνω ??? να πάω να αγοράσω τελικά μπαλκονόπορτες αλουμινίου ??? ή PVC ??? ή τελικά να βάλω RollCage στο Jimny για να κατέβω στην OPEN ??? θα με πει κάποιος ??? (πλάκα με κάνεις)... ρώτησα και μου είπαν να βάλω RollCage... μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω κανένα καγκελάκι γύρω γύρω ??? χα χα χα ... ΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.......stavrosd wrote:Αντε εγώ δε χρειάζεται να την ξέρω (θα ήθελα αλλά δε τρελαίνομαι κιόλας)friar wrote:Παράθυρο???, τι παράθυρο???, μιλάμε για μπαλκονόπορτα.
αυτοί που πρέπει το γνωρίζουν?
Άγγελος Χειρδάρης
Παιδιά δεν είναι ότι δεν θέλω να σας απαντήσω αλλά και γώ όταν το διάβασα έπεσα απο τα σύνεφα.stavrosd wrote:Να κάνω άλλη μία ερώτηση? (Μιας και μου λύθηκαν οι άλλες)
Το Macedonian 1st Rally Raid βάσει των νέων "εντολών" περί μοτο και αυτοκινήτων πως γίνεται?
Εμείς εδώ στη Βόρειο Ελλάδα όντας μακριά απο το κέντρο αποφάσεων τα μαθαίνουμε τελευταίοι όλα.
Ο λόγος που δεν σας απάντησα είναι γιατί περιμένω και γώ κάποια ενημέρωση απο επίσημα χείλη.
Στη περίπτωση που ισχύσει τελικά αυτή η απαγόρευση τότε θα εξετάσουμε τις εναλακτικές.
Σε επίσημη ερώτησή μου σε άνθρωπο της ΕΘΕΑ μου απάντησε ότι είναι υπό συζήτηση.
Bogiatzis Cris
Two things are infinite: the universe and human stupidity, and I'm not sure about the universe.
Two things are infinite: the universe and human stupidity, and I'm not sure about the universe.
γιατι εμεις που ειμαστε στο κεντρο αποφασεων ξερουμε κατι παραπανω???.....
τι γίνονται αυτοί οι κανονισμοί, κόκαλα έχουν.
αφού εμάς τους αγωνιζόμενους δεν μας ρωτούν. τις αποφάσεις τις περνούν μονοι τους.
είναι τόσο δύσκολο να κάτσουν 5 νοματαίοι να δουν τι γίνετε στο εξωτερικό, και να το προσαρμόσουν και στα ελληνικά δεδομένα, πόσες μέρες χρειάζονται?
όταν λέμε κανονισμοί 2010 δεν εννοούμε ότι θα βγούν μέσα στο 2010 αλλα έχουν βγει από το 09 φυσικά για να ισχύσουν το 2010
ευχαριστούμε όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει ώστε να πάρουμε μια ιδέα για το τι θα ισχύσει, αλλα επίσημα που είναι...oeo
δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι με αυτόν τον τρόπο πάμε να κάνουμε άγονες στην Ελλάδα, όχι άγονες...ούτε παιδίες...παιδική χαρά θα κάνουμε μου φαίνεται...
να με συγχωρείτε για τον τρόπο που γράφω αλλα έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι...και ο μονος λόγος που τα γράφω είναι μπας και πιέσουμε να βγούν μια ώρα αρχύτερα
έχει ανακοινωθεί αγώνας, έχουν ανοίξει οι συμμετοχές, οι άνθρωποι έχουν οργανώσει από την μεριά τους ότι χρειάζεται, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠ’ΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΊ, αν είναι δυνατόν.
τουλάχιστον ας ανακοινώσουν, ότι επειδή δεν προλαβαίνουμε η επειδή, οτιδήποτε....θα ισχύσουν οι περσινοί και μέσα στο 2010 θα βγάλουμε για το 2011 , ξέρω εγώ τι να πω?
αφού εμάς τους αγωνιζόμενους δεν μας ρωτούν. τις αποφάσεις τις περνούν μονοι τους.
είναι τόσο δύσκολο να κάτσουν 5 νοματαίοι να δουν τι γίνετε στο εξωτερικό, και να το προσαρμόσουν και στα ελληνικά δεδομένα, πόσες μέρες χρειάζονται?
όταν λέμε κανονισμοί 2010 δεν εννοούμε ότι θα βγούν μέσα στο 2010 αλλα έχουν βγει από το 09 φυσικά για να ισχύσουν το 2010
ευχαριστούμε όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει ώστε να πάρουμε μια ιδέα για το τι θα ισχύσει, αλλα επίσημα που είναι...oeo
δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι με αυτόν τον τρόπο πάμε να κάνουμε άγονες στην Ελλάδα, όχι άγονες...ούτε παιδίες...παιδική χαρά θα κάνουμε μου φαίνεται...
να με συγχωρείτε για τον τρόπο που γράφω αλλα έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι...και ο μονος λόγος που τα γράφω είναι μπας και πιέσουμε να βγούν μια ώρα αρχύτερα
έχει ανακοινωθεί αγώνας, έχουν ανοίξει οι συμμετοχές, οι άνθρωποι έχουν οργανώσει από την μεριά τους ότι χρειάζεται, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠ’ΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΊ, αν είναι δυνατόν.
τουλάχιστον ας ανακοινώσουν, ότι επειδή δεν προλαβαίνουμε η επειδή, οτιδήποτε....θα ισχύσουν οι περσινοί και μέσα στο 2010 θα βγάλουμε για το 2011 , ξέρω εγώ τι να πω?
Καλημέρα Σταμάτη,
δυστυχώς όπως έχω αντιληφθεί το πρόβλημα δεν είναι οι κανονισμοί!
Υπάρχουν 5-6 θέματα σοβαρότατα που δεν έχουν αποφασισθεί (μικτοί αγώνες?, enduro ή αντοχής?, πόσοι αγώνες?, απο ποιούς?, ηλεκτρονικά συστήματα πώς?ποιός? και άλλα) που αν δεν τα λύσουν δεν μπορούν να προχωρήσουν σε οριστικοποίηση κανόνων.
Απο τη στιγμή που συμφωνηθούν τα προηγούμενα (που θα έπρεπε να έχει γίνει απο τον Οκτώβρη
) οι κανονισμοί βγαίνουν σχετικά εύκολα αφου και η επιτροπή έχει δουλέψει πάνω σε αυτούς και υπάρχουν έτοιμοι απο το εξωτερικό οπότε με κάποιες μικρές αλλαγές θα είναι έτοιμοι!
Ας ελπίσουμε οτι άμεσα θα συμφωνήσουν, γιατι αλλιώς πρωτάθλημα για το 2010 δε βλέπω!!
δυστυχώς όπως έχω αντιληφθεί το πρόβλημα δεν είναι οι κανονισμοί!
Υπάρχουν 5-6 θέματα σοβαρότατα που δεν έχουν αποφασισθεί (μικτοί αγώνες?, enduro ή αντοχής?, πόσοι αγώνες?, απο ποιούς?, ηλεκτρονικά συστήματα πώς?ποιός? και άλλα) που αν δεν τα λύσουν δεν μπορούν να προχωρήσουν σε οριστικοποίηση κανόνων.
Απο τη στιγμή που συμφωνηθούν τα προηγούμενα (που θα έπρεπε να έχει γίνει απο τον Οκτώβρη

Ας ελπίσουμε οτι άμεσα θα συμφωνήσουν, γιατι αλλιώς πρωτάθλημα για το 2010 δε βλέπω!!
Δημητριάδης Σταύρος
ευχαριστω Σταυρο, στην αναμονή, για να δούμε...
Έγινε συνάντηση των οργανωτών εχθές.
Λίγα πράγματα γράφονται εδώ http://www.off-road.gr/index.php?name=P ... 593#172593
αλλά απο ότι φαίνεται έχει δρόμο ακόμα
Λίγα πράγματα γράφονται εδώ http://www.off-road.gr/index.php?name=P ... 593#172593
αλλά απο ότι φαίνεται έχει δρόμο ακόμα
Δημητριάδης Σταύρος
- friar
Αρχικά χρόνια πολλλλλλααααά για τα γενέθλιά σου
Μετά πολλεεεές ευχαριστίες για την ενημέρωση αφού εμάς δεν μας λένε τίποτε....
Και σχετικά με την παραίτηση μέλους της επιτροπής που μας ενημέρωσε ο ίδιος χώρος μαντέψτε ποιός θα τον αντικαταστήσει.....
Μετά πολλεεεές ευχαριστίες για την ενημέρωση αφού εμάς δεν μας λένε τίποτε....
Και σχετικά με την παραίτηση μέλους της επιτροπής που μας ενημέρωσε ο ίδιος χώρος μαντέψτε ποιός θα τον αντικαταστήσει.....
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...