κανονισμοί 2010
Re: κανονισμοί 2010
Οκ δηλαδή όποτε βγάζουμε lisance ή με την ετήσια που έχουμε, έχουμε πάντα αυτές τις καλύψεις?
Υπάρχει πιθανότητα να γίνει αγώνας που να μην έχει αυτές τις καλύψεις?
Και στη τελική εγώ και δεν το έχω καθαρό φανταστείτε αυτός που έρχεται πρώτη φορά!
Τις προάλλες στον τεχνικό ήταν ένα παλικάρι που του εξηγούσα οτι ο τεχνικός έλεγχος μπορούσε να τον κόψει επειδή η ασφάλεια του αγώνα δεν θα μπορούσε να τον καλύψει, με τον πολιορκητικό κριό που είχε μπροστά, και τότε συνειδητοποίησε οτι κατα τη διάρκεια του αγώνα ισχύει άλλη ασφάλεια απο αυτή που έχει κανονικά!
ΥΓ Δεν αναφέρομαι σε κάποιον αγώνα συγκεκριμένα απλά για γενικούς κανόνες έτσι!
Μη παρεξηγηθώ κιόλας!
Υπάρχει πιθανότητα να γίνει αγώνας που να μην έχει αυτές τις καλύψεις?
Και στη τελική εγώ και δεν το έχω καθαρό φανταστείτε αυτός που έρχεται πρώτη φορά!
Τις προάλλες στον τεχνικό ήταν ένα παλικάρι που του εξηγούσα οτι ο τεχνικός έλεγχος μπορούσε να τον κόψει επειδή η ασφάλεια του αγώνα δεν θα μπορούσε να τον καλύψει, με τον πολιορκητικό κριό που είχε μπροστά, και τότε συνειδητοποίησε οτι κατα τη διάρκεια του αγώνα ισχύει άλλη ασφάλεια απο αυτή που έχει κανονικά!
Μη παρεξηγηθώ κιόλας!
Δημητριάδης Σταύρος
stavrosd wrote: ...
Μη παρεξηγηθώ κιόλας!
Βρε ασ' τα σάπια

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".

Πέραν αυτού και όσο το σκέφτομαι, να κάνω μερικές ηλίθιες ερωτήσεις?
(γιατί σαν ηλίθιος νιώθω)
Ποιοι αποφάσισαν, ανακοίνωσαν αυτους τους "κανονισμούς" (δε εννοώ τον Γιάννη αλλά προς την ΕΘΕΑ)?
Ποιός είναι αρμόδιος μέσα απο την επιτροπή να μας απαντήσει υπεύθυνα και ολοκληρωμένα του τι θα γίνει απο εδώ και πέρα (τα βήματα)?
Ειναι τελειωμένη υπόθεση ή είναι υπο διαμόρφωση ακόμα?
Δημητριάδης Σταύρος
σχετικά με το κείμενο που έγραψε ο Γιάννης
το cage στην open δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί ότι θα είναι υποχρεωτικό, όπως ακουγόταν
ευχαριστούμε Γιάννη για την δημοσίευση και ενημέρωση.
το cage στην open δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί ότι θα είναι υποχρεωτικό, όπως ακουγόταν
ευχαριστούμε Γιάννη για την δημοσίευση και ενημέρωση.
Θα είναι υποχρεωτικό. Απλά δεν είναι σε αυτά τα κομμάτια της συζήτησης αλλά σε προηγούμενα!
Να κάνω άλλη μία ερώτηση? (Μιας και μου λύθηκαν οι άλλες
)
Το Macedonian 1st Rally Raid βάσει των νέων "εντολών" περί μοτο και αυτοκινήτων πως γίνεται?

Το Macedonian 1st Rally Raid βάσει των νέων "εντολών" περί μοτο και αυτοκινήτων πως γίνεται?
Δημητριάδης Σταύρος
- friar
MAKEDONIAN 1st RALLY RAID
stavrosd wrote:Να κάνω άλλη μία ερώτηση? (Μιας και μου λύθηκαν οι άλλες)
MAKEDONIAN 1st RALLY RAID
Το Σάββατο 6/2/2010 ξεκινάμε απο την παραλία της Θεσσαλονίκης (για το πανηγυρικόν του πράγματος)
Μετά το τέλος αποτελέσματα και απονομές αν μας επιτρέψει ο καιρός στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για να τιμήσουμε και το όνομα του αγώνα.
κλικ --> http://www.4x4north.gr/view_site.asp?mcid=9&ns=2
έτσι γίνεται......
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Βρέ Στλαθη με το τσιγκέλη πρέπει να το βγάζουμε?
Αυτά τα έχω διαβάσει, αν εννοείς οτι επειδή τίθεται θέμα "Μακεδονίας" πιστεύω οτι δε παίζει.
Αν στην τελική ισχύει και έχει παραθυράκι ο κανονισμός, ας το χρησιμοποιείσουμε άμεσα για να μή χάσουμε αυτού του είδους τους αγώνες!
Αυτά τα έχω διαβάσει, αν εννοείς οτι επειδή τίθεται θέμα "Μακεδονίας" πιστεύω οτι δε παίζει.
Αν στην τελική ισχύει και έχει παραθυράκι ο κανονισμός, ας το χρησιμοποιείσουμε άμεσα για να μή χάσουμε αυτού του είδους τους αγώνες!
Δημητριάδης Σταύρος
- friar
Υπάρχουν αρμοδιότεροι εμού, ιδίως ο οργανωτής.
Παράθυρο???, τι παράθυρο???, μιλάμε για μπαλκονόπορτα.
Παράθυρο???, τι παράθυρο???, μιλάμε για μπαλκονόπορτα.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Αντε εγώ δε χρειάζεται να την ξέρω (θα ήθελα αλλά δε τρελαίνομαι κιόλας)friar wrote:Παράθυρο???, τι παράθυρο???, μιλάμε για μπαλκονόπορτα.
αυτοί που πρέπει το γνωρίζουν?
Δημητριάδης Σταύρος