Ο οδηγός μου
Ο Χρήστος θεωρείτε νέο φρούτο στα Trophy , έναν αγώνα στον Εβρο και έναν ακόμη στο πρώτο Εύβοια . Μια τελευταια αναγκαστική τροποποίηση στον άξονα , ανέβασε το buget της ανακατασκευής του General στα ύψη , έτσι , αντί να πεινάσουμε στο σπίτι και αν και ο Βαγγέλης προλάβαινε να μου ειχε έτοιμο το αυτοκίνητο , προτίμησα να το κάψω ... δεν γίνετε όμως να γίνετε trophy 150 χλμ από το σπίτι μου και εγώ να μην είμαι εκεί ! δεν έχω λείψει από κανένα από το 2008 και μετά . Τηλεφωνώ στον Χρήστο ... με ποιον τρέχεις ρε ? με τον Κλέοπα ...πες του να πάει για ψάρεμα αυτό το σαββατοκύριακο ! τρέχουμε μαζί !!! θα φάω σκότια !!! χαχαχααχαχα
Άλλο που δεν ήθελε ο Χρηστάρας ...δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε , αλλά θα γελάσουμε σίγουρα ήταν η ατάκα του
Μέσα στα μάτια του Χρήστου , βλέπω αυτή την αγνότητα που χαρακτηρίζει αυτούς που τρέχουν για πρώτη φορά ( δείχνει ψαράς ρε παιδί μου

) , αν και έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός, και μάλιστα για τα καλά , ο Χρήστος παραμένει το ίδιο ! είναι μάλλον ο χαρακτήρας του ανθρώπου και δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό ! είναι αυτό που λέμε καλό παιδί , είναι από αυτούς τους ανθρώπους που συνέχεια χαμογελούν

! Ο Χρήστος δεν καταλαβαίνει από στρατηγική αγώνα κτλ . θέλει να του πεις που πρέπει να να πάει και απλά να οδηγήσει όσο καλύτερα μπορεί , και αυτό το έκανε πολύ καλά σε όλο τον αγώνα μας ! Το πράμα βέβαια που οδηγεί , είναι τεράστιο ,φαρδύ , βαρύ , με αυτόματο σασμάν , που προσωπικά δεν το γουστάρω και δεν έχει εξωτερικό cage , όχι το ιδανικότερο πακέτο για trophy .... Προσαρμογή λοιπόν !
Η στρατηγική μας
Σε ένα Trophy , αυτό που μετράει είναι ο ρυθμός ! αργός ή γρήγορος ή πολύ γρήγορος ο ρυθμός είναι αυτός που καθορίζει το αποτέλεσμα της ημέρας ! αν ο ρυθμός κάποια στιγμή σπάσει τότε έχασες και το παιχνίδι ! όταν λέω σπάσει , εννοώ χάσιμο ή ζημιά ή λάθος εκτίμηση εμποδίου . Δεν τρέχουμε πουθενά πάνω από 40 , δεν ρισκάρουμε στα εμπόδια που δεν ήμαστε σίγουροι , δεν κάνουμε ποτέ δεύτερη προσπάθεια σε εμπόδιο ,δεν κάνουμε οικονομία στον εργάτη , στις τουλίπες κόβουμε ταχύτητα , στις πυξίδες βγαίνει ο συνοδηγός και τις πάει με τα πόδια πρώτα .
5-4-3-2-1- GO !!!!
Μέχρι την τουλίπα 4 ο Χρήστος έχει καλό ρυθμό και όλα δείχνουν να κυλούν καλά , στην τουλίπα 5 , αν θυμάμαι καλά , πρέπει να συναντήσουμε διασταύρωση με μονοπάτι και να περάσουμε απέναντι .....σκατά ...το μονοπάτι είναι άσφαλτος !

πάμε άλλη μια ρε Χρήστο γιατί νομίζω ότι χάθηκα ...επόμενη τουλίπα , λ και και στρίβω αριστερά στην ανηφόρα ... λ μπροστά μου αλλά με κατηφορική άσφαλτο !!!!
Χρήστο πάμε πίσω στην δυο ...τα σκάτωσα δεν ξέρω γιατί ... εκεί κοντά στην δυο βρίσκω τον φιλαράκο μου τον alemao να έρχεται ...ρε συ σε ποια τουλίπα είσαι ? στην 7 !!!!

εγκεφαλικό !!!! τόση ώρα του έδινα τα ολικά και όχι τα μερικά ο μαλάκας

!!! αναστροφή και φύγαμε χωρίς λάθη πλέον !!!! μαζί και ο alemao ο οποίος λίγο ποιο κάτω και χωρίς να το πάρω χαμπάρι έμεινε από μαρκούτσι τιμονιού ......
Για πες μου τώρα ρε Αλέκο ( όλοι γνωρίζετε ότι έχω άριστη σχέση με τον Αλέκο ) .... γιατί βρήκα μια αναπάντητη στο κινητό μου την ώρα που έκανα τουρισμό με τον Χρήστο ? Να με ρωτήσεις για την γυναίκα και τα παιδιά αποκλείεται ... να με ρωτήσεις τι καιρό κάνει εκεί που πήγα... πιθανό ... να με προειδοποιήσεις ότι βγαίνω στην άσφαλτο και είμαι εκτός διαδρομής , κι αυτό πιθανό ...Δεν θέλω όμως σε καμιά περίπτωση να σκεφτώ ότι με πήρες τηλέφωνο για να με βοηθήσεις να ξαναβρώ την πορεία μου ...τι δεν θέλω δηλαδή , που το σκέφτομαι ! ... μπροστά σου με έχεις στο track και βλέπεις ότι φεύγω ... βρε μαλάκα ! γύρνα πίσω ! τι κάνεις εκεί ? έχεις χαθεί ? Δεν θέλω Αλέκο μου να το σκέφτομαι , γιατί αν είναι έτσι , δεν ξέρω πόσους άλλους πήρες τηλέφωνο να τους διορθώσεις , και δεν ξέρω αν και ο Κατσούλας , που ήταν μαζί σου , πήρε κάνα τηλέφωνο για τον ίδιο λόγο .... anyway .... είπα , δεν χαϊδεύω αυτιά ! θα τα πω έξω από τα δόντια !Η παρακολούθηση είναι για την ασφάλεια μας ! όχι για να παίζουμε Playstation με τα αγωνιστικά από το ξενοδοχείο !!!
Δεν απάντησα αυτήν την κλήση οπότε δεν μπορώ να βγάλω κίτρινη κάρτα σε κανέναν ! έχω το δικαίωμα να σκέφτομαι όμως !
Μην μου απαντήσετε ! χειρότερο θα γίνει ... δεν θα μάθουμε ποτέ την απόλυτη αλήθεια !
συνεχίζεται ...