κανονισμοί 2010

Γιάννης Αθανασίου

Re: κανονισμοί 2010

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Φωκίωνα,

αν δεν αλλάξει κάτι σε σχέση με τη συνάντηση του Οκτώβρη ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Ο κύριος Δουκέρης έχει δίκιο, ας μην προσπαθούμε να ανακαλύψουμε την Αμερική. Υπάρχουν κατασκευαστές που το κάνουν σωστά χρόνια τώρα. Απευθυνθείτε σε αυτούς.
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Γιάννης Αθανασίου wrote:...........αν..................
Με αυτα - ετσι, θα παιζεται το παιχνιδι??
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

aapo wrote:
friar wrote:Λύση σε πολλά προβλήματα αποτελεί μια παλιά συμβουλή του Σπύρου ''ότι δεν μπορείς να μετρήσεις, άστο ελεύθερο"
Αυτό απλοποιεί τους Κανονισμούς και την ζωή μας

πχ Πυροσβεστήρα έχεις??? Εχει καλώς
Βάρος πίεση υλικό ηλικία χρώμα ματιών είναι άλλα χαρακτηριστικά που μπορείς να αγνοήσεις.
Και χρειαστίκατε 13 σελίδες για να καταλήξετε σε οτι είχα πει απο την αρχή.
Τί να πω ρε Αλέκο μου τώρα...
Μπράβο?
Τί άλλαξε δηλαδή από παλιότερα?
Χρειαστήκαμε 13 σελίδες να ρωτάμε τέλη Δεκέμβρη και ΔΕΝ καταλήξαμε.
Εσύ δηλαδή χρειάστηκες τόσο καιρό στην επιτροπή και τόσα χρόνια στον χώρο για να πεις τελικά
πως δεν μπορείς να μετρήσεις άρα το αφήνεις ελεύθερο?
Αυτό το κάνει ο καθένας. Δεν χρειάζεται να έχει την εμπειρία σου.
Sorry κιόλας δηλαδή...

Τέλος πάντων, προσπαθείστε εσείς για κάτι καλό και θα δούμε πως θα το χειριστούμε και εμείς είτε σαν ΤΕ είτε σαν αγωνιζόμενοι. Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της προσπάθειας.
Αποτελέσματα όμως, όχι πονάει κεφάλι, το ξεχνάμε :roll:

Θα συμφωνήσω ομως σε ένα και μόνο πράγμα. Το οτι θα ήταν υποχρεωτικοί οι κλωβοί στην μεγάλη κατηγορία για το 2010 ήταν γνωστό από καιρό
ενώ αν θες να φτιάξεις σωστό κλωβό υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες στην ΕΘΕΑ.
Για μένα είναι καθαρά διαδικαστικό το θέμα.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
aapo

Post by aapo »

Nicola χωρίς να είμαι ουτε τεχνικός ουτε κατασκευαστής ούτε σιδεράς ξερω όμως οτι αν μια τουμποσωλήνα χωρίς ραφη γιατι ετσι πρεπει να τα λεμε 30mm εχει συγκεκριμένο παχος 40mm αλλο 48mm αλλο . Ετσι δεν είναι είναι πολυ απλό αν φτιάξεις το κλωβό συμφωνα με το J θα αμφισβητήσης το πάχος της τουμποσωλήνας ,που ευκολα βρίσκετε απο τον κατασκευαστή της.
Δεν μπορώ να σας καταλάβω πολλές φορές. Λες να παίζει ρολλο η διαφορα της ηλικίας????

Οι Τεχνικοί κανονισμοι δεν είναι το μειζον αυτή την στιγμή. Τι θα αποφασίση η ΕΘ.Ε.Α μετα την συναντηση της Τεταρτης πιστευω είναι το μείζον.
Αν περάσης απο Καρπενήσι θα χαρω να εχω μια συζητηση μαζί σου πανω στα τεχνικά θάματα που αδικα διαφωνούμε πολλές φορές.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

aapo wrote: Αν περάσης απο Καρπενήσι θα χαρω να εχω μια συζητηση μαζί σου πανω στα τεχνικά θάματα που αδικα διαφωνούμε πολλές φορές.
Είναι και αυτό πιθανό. Πρέπει να το λύσουμε.
Και εγώ θα χαρώ να τα πούμε από κοντά.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
stavrosd

Post by stavrosd »

aapo wrote: Οι Τεχνικοί κανονισμοι δεν είναι το μειζον αυτή την στιγμή. Τι θα αποφασίση η ΕΘ.Ε.Α μετα την συναντηση της Τεταρτης πιστευω είναι το μείζον.
Ορθόν
Και οι προτάσεις είναι??
ή απλά περιμένουμε να μας πουν?
Δημητριάδης Σταύρος
aapo

Post by aapo »

Απλα περιμένουμε σε 1 - 2 μερες θα μας ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους.
PANIAIN

Post by PANIAIN »

δε τ'αφήνουμε για το Πασχα? ταιριάζει περισσότερο με τη περίσταση η Ανάσταση παρά η γέννηση του Χριστού....
stavrosd

Post by stavrosd »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Πολύ καλο!!

Τέλος πάντων τουλάχιστον κατάλαβε κανείς τί έγινε λάθος και περιμένουμε Χριστουγεννιάτικα τις προτάσεις/αποφάσεις της ΕΘΕΑ, αντί να περιμένουμε ποιές απο τις προτάσεις τις επιτροπής θα περάσουν και ποιές θα πρέπει να αλλάξουν ή μπα?!
Δημητριάδης Σταύρος
aapo

Post by aapo »

H ΕΘ.Ε.Α Σταυρο ακουσε τις προτάσεις για το 2010/και τον τροπο που έγιναν οι αγωνες το 2009 και αυριο Τριτη 22/12 εχει συνεδρίαση και θα μας κοινοποιήση τις προτάσεις/αποφασεις τις για το 2010.

Δεν μπορουμε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή να κάνουμε τίποτα πρεπει να περιμένουμε τις αποφάσεις των. Για το πόσοι αγωνες θα γίνουν και ποιοί , αν γινουν και φιλικοί ή όχι , αν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στις διαφορες μορφές αγώνων για κοινους κανονισμους κλπ,
Χωρις να μπορώ να είμαι σίγουρος ακόμα η Open πρωταθλημα , η Normal επαθλο ετήσια Licence και για το πρωτάθλημα και τις παιδιές. Οπως κανω και εγω υπομονή καντε και εσείς λιγο ακόμα.αα
Post Reply

Return to “Κανονισμοί. Απορίες-διευκρινήσεις”