Παραπληροφόρηση

GENERAL LEE

Re: Παραπληροφόρηση

Post by GENERAL LEE »

Scaravaios

Post by Scaravaios »

Kostas Theologis wrote: Επιστρέψαμε από τα Καλάβρυτα μετά από 3 ημέρες στα γύρω βουνά. Να ευχαριστήσουμε τη τοπική κοινωνία για την εγκάρδια υποδοχή ! Οι φυσικές ομορφιές της περιοχής είναι εκπληκτικές ! Τα ξενοδοχεία αντάξια των Καλαβρύτων ως τουριστικός προορισμός. Οι διαδρομές που επιλέξαμε για τη διεξαγωγή του RALLY GREECE OFFROAD είναι επιλεγμένες με κριτήριο την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και την οδηγική απόλαυση.

Οι ιταλοί συνδιοργανωτές που ήταν μαζί μας όλες αυτές τις ημέρες έμειναν ικανοποιημένοι με τη προετοιμασία του αγώνα και υπόσχονται την συμμετοχή κορυφαίων Ιταλικών πληρωμάτων ! Μαζί με τις ήδη 10 Ελληνικές συμμετοχές, ο ανταγωνισμός προβλέπεται άκρως ενδιαφέρον !

Να υπενθυμίσω ότι για τη κατηγορία Z1(T1,T2,T3,TH,T8,Z1) οι ειδικές διαδρομές θα είναι κλειστές στη κυκλοφορία ενώ μέσω GPS TRACKING θα ελέγχονται τόσο οι Ειδικές Διαδρομές όσο και τα όρια ταχύτητας στις Απλές.
Για τη Ζ1 στη τελική κατάταξη θα προσμετρούνται οι χρόνοι σε κάθε Ε.Δ. με βάση το ταχύτερο χρόνο.

Στον αγώνα γίνονται επίσης δεκτά αυτοκίνητα των κατηγοριών Ζ2,Ζ3 καθώς και ΜΟΤΟ και QUADS.

Σύντομα θα αναρτηθεί και ο ανανεωμένος Ειδικός Κανονισμός του αγώνα στο http://www.rallygreeceoffroad.gr.
Όσο για το μέση ωριαία που είπε κάποιος σε κλειστή ειδική διαδρομή, αν είχε την εμπειρία που επικαλείται θα ήξερε ότι ακόμα και ακρόπολις υπάρχει μέση ταχύτητα. Όταν υπάρχει ελάχιστος χρόνος τέλεσης κλειστής ή ανοιχτής διαδρομής και μετρημένη απόσταση υπάρχει και μέση ωριαία ταχύτητα.

Nicola για εσένα είναι αυτό.
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
pienaf

Post by pienaf »

friar wrote:Οποιος θέλει να γράψει για το βόθρο, να πάει βόθρο μεριά.
Στάθη, ψάχνω τον βόθρο και δεν μπορώ να τον βρω.
Βοήθησέ με με ένα link...
Please!
Scaravaios

Post by Scaravaios »

Κύριε Αθανασίου, εσείς που γνωρίζετε αγγλικά πως μεταφράζεται τις λέξεις average speed;
Όταν έχεις μέγιστο χρόνο τέλεσης και απόσταση δεν έχεις μέση ωριαία ταχύτητα;
Τι δεν καταλαβαίνετε; Είπε κανείς ότι υπάρχει ποινή μη τήρησης της μέσης ταχύτητας;
Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε με εσάς.
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
aapo

Post by aapo »

1. Όταν πήγαμε στο ταξίδι του Μεγάλου Αλεξάνδρου είχα ήδη 5 χρόνια αυτοκίνητο 4Χ4 και είχα περάσει ήδη μία φορά από την περιοχή. Χάρη έκανα στον πατέρα σου να τον πάρω μαζί μου και να μην πληρώσει τίποτε, ενώ οι άλλοι 4 της λέσχης που ήρθαν με το αυτοκίνητο του Χολέβα πλήρωσαν τα πάντα, ένα σημαντικό ποσό!!! Ρώτα το Μίλα να σου πει, αρχιψεύταρε. Ο πατέρας σου σε τί βοήθησε; Ούτε αγγλικά δεν ξέρει καλά-καλά... Τη διαδρομή την έβγαλα εγώ, τις βίζες η Κωνσταντίνα, τα ξενοδοχεία τα έκλεισε η Κωνσταντίνα, τα εισιτήρια της επιστροφής η Κωνσταντίνα. Καλό το παραμύθι που λέει χρόνια, αλλά δεν πιάνει πλέον. Θυμίζει αυτό με τον 24ωρο το 2011...
Κυριε Αθανασίου
Διαβάζω ολα οσα γράφονται αυτές τις μέρες και δεν εχω καμμία διάθεση να μπω σε διάλογο μαζί σας διότι πάντα ολα τα παρουσιάζεται με την δική σας αποκλειστική άποψη που τις πιό πολλές φορές μόνο εσεις την βλέπετε. Σας ξέρω πιο καλά απο τον καθένα Αλλα οσα γράφονται δεν μου επιτρέπουν να μείνω αδιάφορος. Δεν θα αναφερθώ σε κανένα απο τα θέματα που εχουν ξεχειλώσει αυτές τις μέρες ούτε από πότε εχετε τετρακίνητο γνωρίζετε οτι ξέρω πάρα πολυ κάλά ποτε καί πως μπήκατε στον χώρο της τετρακίνησης. Καί γιατί.!!!
Σχετικά με το ταξείδι του Μεγάλου Αλεξάνδρου επειδή τα παρουσιάζεται παντα οπως σας συμφέρειεχει ως εξής.

Ηρθατε στην Πλατεια Μαβίλη και μου κάνατε την πρόταση .
Απάντηση: Ωραία ιδέα αλλά δεν μπορώ να διαθέσω το απαραίτητο ποσό για το κόστος ενός τετοιου ταξειδιού.
Αθανασίου: Δεν κατάλαβες τα έξοδα σου τα πληρώνουν οι 4Τ και με συζητηση που ειχα μα τον διευθυντή μου ΣΧ εκρίθη οτι είσαι ο πλέον κατάληλος για να ολοκληρωθη το ταξειδι αυτο.
Απάντηση: Οκ και με τις προυποθέσεις αυτές δέχτηκα.

Ετσι λοιπόν αρχισε η προετοιμασία.
Σας βοήθησα οσο τοσο ώστε τα εξοδά μου είχαν επιασαν τόπο.
Γνωρίζατε καλά οτι είχα διασχίσει την Τουρκία, την Ιορδανία, το Ισραήλ και την Αίγυπτο.
Σχετικά με το αν ξέρω Αγγλικά τι να πω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χα χα χα
Την διαδρομή δεν την βγάλατε εσειςΕσεις βγάλατε τα σημεια διέλευσης τα οποια και μου δωσατε και σας ετοίμασα την διαδρομή. Παλι ψεματα???? Πιπέρι.
Αλλο μεγάλο ψέμα Τα εισητήρια , τα ξενοδοχεία τα εβγαλαν οι 4Τ μηπως ξεχάσατε οτι πέρνατε τηλέφωνο απο το εταιρικό σας τηλέφωνο (Το οποίο τα χάσατε δυο φορές στον δρόμο και το ψάχναμε συνεχώς. Μεχρι τον Μηλα στείλαμε πίσω στην Τουρκια σε ενα χωριό με εναν Τουρκο του τελωνείου να τον φέρει πίσω και την δευτερη φορά στην Αίγυπτο Πορτ Σαιντ και σας δουλευαν απο το δευτερο αυτοκίνητο.) για να σας ενημερώσουν για τις κρατήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφού ήταν Κωνσταντινα μαζί μας γιατί δεν την ρωτούσατε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τις Βίζες δεν γνωρίζω ποιός τις εβγαλε.
Τα εισητήρια επιστροφής το γραφείο που συνεργαζόνταν με τους 4Τ.
Φτάνουν πια τα ψέματα σας. Δεν σας παιρνει πια κανεις στα σοβαρα.
Τιποτα αλλο . Μπορειτε να γράψετε ότι θέλετε , εσεις τα γράφετε εσεις και οι όμοιοι σας τα διαβάζουν.

Επίσης δεν εχω σκοπό να μπω στο τρυπάκι να εμπλακό σε διάλογο μαζί σας. Σας ζητώ συγνώμη για τον χρόνο που θα διαθέσετε να διαβάσετε το μηνυμά μου.

ΥΓ. Σχετικα με τα γραφόμενα από τον scarabeos είναι ανεξάρτητος δικό του και δικό σας πρόβλημα.
Scaravaios

Post by Scaravaios »

Ότι θέλετε λέτε κύριε Αθανασίου. Απλά δεν χρειάζεται φερέφωνα σαν εσάς.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Κυριοι

ΟΤΙ εχω γραψει για τον κ. Αθανασιου και για τον κ. Φωκιωνα το παιρνω πισω!!!!!!!!!!!!!!
Κακως φερθηκα ετσι στα Γρεβενα...παρασυρθηκα....
Διαβαζοντας πιο προσεκτικα ΟΛΑ τα θεματα του Εκτος Δρομου διαπιστωσα οτι μονο εκει αντικειμενικα
παρουσιαζονται ορθως τα γεγονοτα. Πλεον, δεν βλεπω κανενα λογο να γραφω εδω και οπουδηποτε αλλου....
σβηνω τα στοιχεια μου και θα κανω εγγραφη μονο εκει που αξιζει να συνομιλω....

Επισης, πουλαω τα λαστιχα μου 600 ευρω και τα 4 για να παρω BF ΑΤ, τα κωρονοπηνια τα δινω δωρο επειδη
εχω παραγγειλει 4.11 και εαν ειναι να παω σε καποιον αγωνα θα ειναι μονο ο 24 ωρος γιατι ολοι αλλοι δεν αξιζουν.

Αυτα!

Πρωταπριλιατικο ειναι, τα φυντανια θα τα συναντησω αργα η γρηγορα καπου....
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
friar

Post by friar »

aprilios.jpg
aprilios.jpg (33.72 KiB) Viewed 3357 times
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Scaravaios

Post by Scaravaios »

θα ήθελα να ευχηθώ στον κύριο Αθανασίου χρονιά πολλά για την σημερινή ημέρα. Και του χρόνου.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Scaravaios

Post by Scaravaios »

Άλμπερτ Αϊνστάιν
Post Reply

Return to “4ΚΙΝΗΣΗ ΜAG”