ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ CJ7..!

Post Reply
dimitris_7

Re: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ CJ7..!

Post by dimitris_7 »

Cruiserhead wrote:Πανεμορφο το μακρυκαροτσο CJ6!!!! :D
The roomiest Jeep ever?

Mητς
Του εχω αφησει ενα κομματι του παμπριζ για κεραια!
dimitris_7

Post by dimitris_7 »

επιτελους το ελυσα μετα απο 4 ωρες.....

Image

Image

Image
dimitris_7

Post by dimitris_7 »

καλησπερα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να καθαρισω το σασμαν και τα διαφορικα απο 2 ποντους λαδι μαζι με χωμα που εχουν επανω τους ! :shock: :shock: :shock: εχω πιεστικο αλλα δεν βγαινουν με τιποτα μιπως γνωριζει κανενας κανενα χημικο για να ριξω μαζι με το νερο?
malonitis

Post by malonitis »

ψεκασμα με πετρελαιο να φουσκοσουν!!!!!!
dimitris_7

Post by dimitris_7 »

malonitis wrote:ψεκασμα με πετρελαιο να φουσκοσουν!!!!!!
ριχνω πετρελαιο και το αφηνω για καποιες ωρες να μαλακωσει και μετα νερο με πιεση ???
Elias Nicolaou

Post by Elias Nicolaou »

dimitris_7 wrote:καλησπερα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να καθαρισω το σασμαν και τα διαφορικα απο 2 ποντους λαδι μαζι με χωμα που εχουν επανω τους ! :shock: :shock: :shock: εχω πιεστικο αλλα δεν βγαινουν με τιποτα μιπως γνωριζει κανενας κανενα χημικο για να ριξω μαζι με το νερο?
Βρες και ρωτα τις Marichem -εγω μιλαγα με καποιον που ακουει στο ονομα Ποντικος,
Eurochem οποιον βρεις, και Euroservice τον Κατακο.
Δεν εχω τωρα προχειρα τα τηλεφωνα, αλλα αυτο το τακτοποιει το διαδικτυο.
Νομιζω οτι υπαρχει και αλλη μια που εχει εργοστασιο στο Σκαραμαγκα αλλα τωρα μου διαφευγει
τοσο η επωνυμια της οσο και με τον ποιον μιλαγα.
Αν κωλωσεις στα παραπανω γραφτο εδω και θα επανελθω

Για την ιστορια, με το πετρελαιο "μαλακωνουν" την σκουρια στα πλοια, παλια πατεντα.
Δεν εχω ακουσει για χρηση στο δικο σου προβλημα.

Δοκιμαζεις με οτι εχεις διαθεσιμο και βλεπεις - και μας λες κι εμας να ξερουμε.

Αντε καλη τυχη
Ηλιας Νικολαου
ktm25089

Post by ktm25089 »

Η καλυτερη λυση ειναι το δυαλιτικο Νιτρου.Οχι καποιο αλλο κοινο δυαλιτικο,οπως πιστολιου η νεφτι.Ριχνεις αφηνεις να κανει "παπαρα" και μετα ψεκαζεις παλι με την πετρελιερα με πιεσηΑπλα σε ανοιχτο αεριζομενο χωρο γιατι εχει πολλες ασχημες αναθυμιασεις.Αφου μαλακωσει λιγακι πριν την πετρελιερα θα παρεις και ενα πινελο,θα κοψεις το μισο μηκος απο τις τριχες για να ειναι πιο σκληρο και μετα με ενα κουβαδακι με το ιδιο υγρο μεσα θα τριβεις.εχει πολυ καλα αποτελεσματα.
malonitis

Post by malonitis »

dimitris_7 wrote:
malonitis wrote:ψεκασμα με πετρελαιο να φουσκοσουν!!!!!!
ριχνω πετρελαιο και το αφηνω για καποιες ωρες να μαλακωσει και μετα νερο με πιεση ???
αν εχεις πιεστικο ζεστου νερου "λουσε το" με πετρελαιο να φουσκωσει και μετα απο κανενα τεταρτο περνα το με την πιεση με το ζεστο νερο. θα γινει καθρευτης!!!
dimitris_7

Post by dimitris_7 »

μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να φτιαξω τεποζιτο ?ειχε μεινει και στα 2 μεσα βενζινη και εχουν σαπισει....
ktm25089

Post by ktm25089 »

θα ψαξεις εκει που φτιαχνουν αλουμινιου για τα φορτηγα.θα ειναι λιγο τσουχτερο αλλα δεν θα ξαναχαλασει.Εγω και αρκετοι ακομα ετσι εκαναν.Υπολογιζε κανα 300αρι.
Η πιο φτηνη λυση ειναι να βγαλεις το παλιο για δειγμα και σε μια στραντζα,ψαλιδι να κοψεις τα κομματια.μετα σε εναν λαμαρινα-σιδερα να στα κολλησει.
Post Reply

Return to “Ομάδα Συντήρησης - Τεχνικά Θέματα”