Μετα απο αρκετό καιρό αναμονής τελικα το Μ38αρι ξεκίνησε το ταξίδι της "Ανάστασής" του!!!! Αφου πηγε στον αμμοβολέα (ωρε μάνα μου τρύπες......μεχρι και τρυπες απο όπλο ειχε μου είπε ο Γιάννης....λες να είναι απο καμιά Κορέα ) όλα τα κομμάτια συγκεντρωθηκαν και αυτή την στιγμή ειναι ήδη στον φαναρτζή (εχει δουλειά να κάνει ο καημένος....... )Απο άποψης μηχανικής .......τελειωσε και αυτό το θέμα...ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ και το εννοώ... τί βαλβίδες ,τι χιτώνια τί και τί.......τς πουτ**ας το κάγκελο!!! Από Δευτερα ο Γιάννης θα την παραλάβει για να την κουμπώσει ....... μεχρι Κυριακή1/4 θα εχει πιστεύω στησει το Μ38αρι με σασί (το οποιο ειναι ήδη στην φάση του βαψίματος μαζι με ζάντες κτλ) ζάντες, λάστιχα σουστες,αμορτισέρ,και πιστευω και μηχανη!!!!!! Εδω βάζω κάποιες φωτο (ερχονται και άλλες οσονούπω) απο την ΤΙΤΑΝΙΑ προσπάθεια του Γιάννη να ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ το Μ38αρι!!!!
Εκεινο που θαυμάζω στον Γιάννη ειναι η Υπομονή του αλλά και η ικανότητα του να βρίσκει λύσεις σε όλα!!!!! ΜΠΡΑΒΟ Γιάννη συνέχισε ετσι και ειναι σιγουρο οτι θα πας αρκετα μπροστά!!!!!!!
Βαιε ολα ετσι ειναι!!!!Θυμασαι που σου ελεγα οτι θα τρομαξεις μετα την αμμοβολη??
Και αυτο που εφτιαξα εγω ετσι ηταν σουρωτηρι ψιλο ολο.Δεν ξερω ποσα τροχακια,συρμα στην ηλεκτροκολληση,φυλλα λαμαρινα και κοιλοδοκους ειχα ξοδεψει
Bάϊε και Γιάννη η πρόοδος σας είναι εντυπωσιακή! Μπράβο!
Βέβαια... θα μου άρεσε να έβλεπα κομματι-κομμάτι ΠΩΣ ήταν ΠΡΙΝ σάπιο και σκωροφαγωμμένο και ΠΩΣ έγινε ΜΕΤΑ από τα χεράκια του φανοποιού.. Ε; Θα μας την κάνεις την χάρη;
Το δικό μου ήταν στην ίδια και χειρότερη κατάσταση...
www.sdio.gr_ _ _ _
1943 Chevrolet C8A (50% complete)
1940 ΒSA M20 (70% complete)