Σας ευχαριστώ και χαίρομαι που βλέπω ότι είμαστε αρκετοί μαζεμένοι εδώ! Είμαι 39 χρονών, μένω Αθήνα και έχω ένα Μ151 του 1964 με ΦΙΛΠΑ πινακίδες πλέον από το 1995 και του έχω βάλει περί τα 95000km μιας και ήταν το μοναδικό μου όχημα για 8 χρόνια! Η συμβίωση μαζί του ήταν και είναι φανταστική! Χωρίς προβλήματα και ζημιές και πάντα πρόθυμο να κάνει ότι του πω αρκεί βέβαια να το σέβομαι (στην άσφαλτο χωρίς γκάζι στο πάτωμα κ.λ.π.). Εκτός δρόμου είναι ΑΠΙΑΣΤΟ και όσοι έχετε το έχετε καταλάβει! Ο μόνος περιορισμός του είναι ο ... οδηγός του ...
Έχω δει λοιπόν πολλά κατά πολλούς "σαπάκια" να μεταμορφώνονται σε κουκλάρες. Μια από αυτές ήταν και το δικό μου αν και δεν είχε προβλήματα στην λαμαρίνα του που να θέλουν αντικατάσταση. Εϊναι εύκολο στην συντήρηση και δεν ζητάει. Μόνο γρασσάρισμα που είναι και το κυριότερο μέλημά μου και που δεν πρέπει να αμελούμε ΠΟΤΕ! Το "μυστικό" πάντως για μια επιτυχημένη αναπαλέωση είναι ο ... φανοποιός. Όσο για τον ... μάστορα/μηχανικό πρέπει αυτός που το "πιάνει" να το αγαπάει και όχι να έχει ... master στην επισκευή του, απλά να το ... ασιθάνεται. Θέλω πολύ να βοηθήσω όποιον θέλει με συνεργεία / ανταλλακτικά και ότι άλλο θέλει μιας και ψάχνομαι συνέχεια για τον "παππού" μου
Σας ευχαριστώ και πάλι για την υποδοχή !!
Κώστας