Page 1 of 1
Τσιπς και γαριδακια
Posted: Sun Feb 21, 2010 07:32
by Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Αν μπειτε στο side της race chip, θα χασετε το μυαλο σας γιαυτα που υποσχωντε οι φιλοι μας οι Γερμανοι, κυριως για κινητηρες diesel. Πιστευετε οτι μπορει να ισχυουν αυτα που ισχυριζωντε?
Re: Τσιπς και γαριδακια
Posted: Sun Feb 21, 2010 10:22
by strofimios
Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ wrote:Αν μπειτε στο side της race chip, θα χασετε το μυαλο σας γιαυτα που υποσχωντε οι φιλοι μας οι Γερμανοι, κυριως για κινητηρες diesel. Πιστευετε οτι μπορει να ισχυουν αυτα που ισχυριζωντε?
Απο τη στιγμη που μιλαμε για turbo,τοτε ισως και να παιζουν αυτα τα νουμερα.Οι ντιζελ δεν εχουν να σκεφτουν τα ρευματα οπως οι βενζινοκινητηρες.Μονο καυσιμο και αερα θελουν.Οποτε δινει πιεση,διορθωνει και το καυσιμο και αναλογως τις δυνατοτητες της τουρμπινας,των μπεκ κλπ. παραγει δυναμη.Τωρα τι γινεται με το μοτερ ειναι αλλη ιστορια.Εμενα ηδη απο μαμα μου φαινονται πιεσμενα τα καινουργια,πολυ δυνατα,ντιζελ μοτερ.
Re: Τσιπς και γαριδακια
Posted: Sun Feb 21, 2010 22:45
by gvp
Δεν ειναι εξωφρενικα τα νουμερα που αναφερει πως αποδιδει,απλως σε σχεση με το μεσο ορο των υπολοιπων εταιρειων ειναι ενα 15% παραπανω σε αποδοση...τωρα δεν ξερω εαν ειναι καλα τα chip του και εαν ειναι αληθη αυτα που υποσχεται..!!!Ο μονος τροπος για να το μαθεις ειναι το google-ψαξε για μαρτυριες ανθρωπων εκει!
Συμφωνω απολυτα με τοn strofimio στο οτι ολα εξαρτωνται απο τον αερα και το καυσιμο.....
Οντως καποια απο τα σημερινα πετρελαιοκινητα ειναι πιεσμενα και βγαζουν ζημιες π.χ. navara,αλλα υπαρχουν και καποια που δεν ειναι τοσο(σε σχεση με αυτο που μπορει να αποδωσουν)π.χ.mercedes-ολα.
Το σιγουρο ειναι ενα,πως η βενζινη εχει πεθανει χρονια τωρα,απλα εμεις στην Ελλαδα δεν το καταλαβαινουμε!!!
Υ.Σ.Καπου στηνεται ενα πολυ δυνατο πετρελαιοκινητο......
