ESP-TCS

Nicolas
Site Admin

Re: ESP-TCS

Post by Nicolas »

Καλώς το φιλαράκι :D

ZooL wrote: Όταν πατηθεί για περισσότερα από 5" ...
Το ήξερα αυτό αλλά ακόμα δεν τα έχω καταφέρει...Προφανώς κάτι δεν κάνω καλά :oops:
Μήπως θέλει να πατάς και κανένα συμπλέκτη ή να είναι σε συγκεκριμένη θέση το βοηθητικό ή γίνεται απλά σταματημένος στην ευθεία?
ZooL wrote: Τέλος, υπάρχει και μια διαδικασία που μπορείς να κάνεις με το τιμόνι του JK (μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία όμως), για να απενεργοποιήσεις τα TCS και ESP (και ERM), χωρίς τον περιορισμό της ταχύτητας των 40 mph.
Αυτό, πάλι το γνωρίζω και έχω και την διαδικασία, αλλά χωρίς να το έχω δοκιμάσει ποτέ είχα διαβάσει κάπου οτι απαιτείται το upload πειραγμένου χάρτη (αν θυμάμαι καλά κάπου τον έχω και αυτόν) αλλιώς δεν αναγνωρίζει το sequence...
Αξίζει όμως να το κοιτάξω λίγο παραπάνω ;)
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
ZooL

Post by ZooL »

Nicolas wrote:... αλλά χωρίς να το έχω δοκιμάσει ποτέ είχα διαβάσει κάπου οτι απαιτείται το upload πειραγμένου χάρτη (αν θυμάμαι καλά κάπου τον έχω και αυτόν) αλλιώς δεν αναγνωρίζει το sequence ...
Πράγματι, τα πρώτα JK (κατασκευής ως και τις αρχές του 2008) δεν είχαν τη συγκεκριμένη ρουτίνα μέσα στο software τους ;)
Οπότε, έπρεπε να πας στην αντιπροσωπεία για να σου αναβαθμίσουν το software σε κάτι πιο φρέσκο :)
Στο δικό σου Jeep όμως, το sw πρέπει να είναι ενημερωμένο μάλλον.

Γενικά μιλώντας, το θέμα των ηλεκτρονικών στα JK (αλλά και στα υπόλοιπα σύγχρονα Jeep), είναι σχεδόν παντελώς άγνωστο για τους περισσότερους ιδιοκτήτες τους. Γι' αυτό και χάρηκα ιδιαίτερα που διάβασα το post σου, που ρίχνει αρκετό φως στο θέμα 8-).

Χ.

08' Jeep Wrangler JK Unlimited 3.8
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Ευχαριστώ ρε φιλαράκι.
Και εγώ χαίρομαι να τα λέμε και να μαθαίνουμε όλοι από όλους. :D
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Post Reply

Return to “Τεχνικά Θέματα”