ΨΗΛΩΜΑ MAZDA BT-50
-
ΨΗΛΩΜΑ MAZDA BT-50
καλημερα στη παρεα
λοιπον θελω να σηκωσω λιγο το mazda μου να χωρανε πιο ανετα τα 265/75/16 ειναι το μοντελο bt-50 η μονο αναρτηση που βγαινει ειναι της ΟΜΕ +4εκ αλλα βγαινει γυρω στα 1150€ χωρις τοποθετηση και ειναι παρα πολλα.δεν θελω να το σηκωσω πολυ για να μη χασω τη συμπεριφορα που εχει στο δρομο το πολυ 3-4εκ.θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε αλλες λυσεις πχ τακοι αταλον(αν το λεω καλα) η κατι αλλο
λοιπον θελω να σηκωσω λιγο το mazda μου να χωρανε πιο ανετα τα 265/75/16 ειναι το μοντελο bt-50 η μονο αναρτηση που βγαινει ειναι της ΟΜΕ +4εκ αλλα βγαινει γυρω στα 1150€ χωρις τοποθετηση και ειναι παρα πολλα.δεν θελω να το σηκωσω πολυ για να μη χασω τη συμπεριφορα που εχει στο δρομο το πολυ 3-4εκ.θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε αλλες λυσεις πχ τακοι αταλον(αν το λεω καλα) η κατι αλλο
-
Re: ΨΗΛΩΜΑ MAZDA BT-50
δυσκολα τα πραγματα φιλος..................
βλεπω πως και εσυ εχεις δυπλα ψαλιδια και ραβδους στρεψεις.....................
οι λυσεις ειναι 2.....................
1 κουρδιζεις μπροστα και φτανεις εκει που θες ....με οτι αυτο συνεπαγεται και...........
2 κανεις ενα body lift με οτι φασαρια εχει αυτο και τελος.............
πιστευω να σε βοηθησα.....................

βλεπω πως και εσυ εχεις δυπλα ψαλιδια και ραβδους στρεψεις.....................
οι λυσεις ειναι 2.....................
1 κουρδιζεις μπροστα και φτανεις εκει που θες ....με οτι αυτο συνεπαγεται και...........
2 κανεις ενα body lift με οτι φασαρια εχει αυτο και τελος.............
πιστευω να σε βοηθησα.....................

ISUZU D-MAX 184 PS
H ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ......ΛΑΣΠΗ . ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ
H ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ......ΛΑΣΠΗ . ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ
-
καλημερα φιλε μου
το κουρδισμα το επιχειρισα και εκοψα τις φουσκες απο τα ημιαξονια ευτυχως τις εβαλα στην εγγυηση οποτε δεν το ξαναεπιχειρω,εχθες που ρωτησα καπου για +5εκ με αταλον ολο το πακετο που ειπε γυρω στα 500-600€ και αν βαλω και 4 αμορτισερ pro-comp μακρυτερα συν 350€ δε ξερω απο αυτα αλλα μου φανηκαν πολλα τα 500€
εσυ στο isuzu εχεις κανει κατι?
το κουρδισμα το επιχειρισα και εκοψα τις φουσκες απο τα ημιαξονια ευτυχως τις εβαλα στην εγγυηση οποτε δεν το ξαναεπιχειρω,εχθες που ρωτησα καπου για +5εκ με αταλον ολο το πακετο που ειπε γυρω στα 500-600€ και αν βαλω και 4 αμορτισερ pro-comp μακρυτερα συν 350€ δε ξερω απο αυτα αλλα μου φανηκαν πολλα τα 500€
εσυ στο isuzu εχεις κανει κατι?
Last edited by PANAG_XIOS on Tue Apr 13, 2010 11:05, edited 1 time in total.
-
καλημέρα και από εμένα Παναγιώτη, γιατί πιστεύω οτι μάλλον ξεκίνησες ανάποδα ??? δηλαδή τι εννοώ, αγόρασες πιο μεγάλα λάστιχα χωρίς να είσαι σίγουρος οτι χωράνε στο Mazda σου ??? τώρα στο δια ταύτα, ή βάζεις ένα σωστό κιτ π.χ. της ΟΜΕ ή κάθεσαι στα αυγά σου... η άποψή μου είναι οτι ημίμετρα δεν μπορείς να κάνεις... φτηνό και καλό δεν υπάρχει...PANAG_XIOS wrote:καλημερα στη παρεα
Άγγελος Χειρδάρης
-
ρίξε πάντως μια ματιά και σε αυτό, ίσως σε βοηθήσει και δεν είναι και τσουχτερό :
http://www.4wd1.com/Mazda-BT50.htm#suspension2
http://www.4wd1.com/Mazda-BT50.htm#suspension2
Άγγελος Χειρδάρης
-
αγγελε φοραω 265/70/16 και πηγα σε 265/75/16 δεν ειναι μεγαλη διαφορα χωρανε τα λαστιχα απλα αμα κοψω το τιμονι θα βρισκουν
,
το σαιτ που μου εβαλες ενδιαφερον αλλα τι παιζει εχεις ψωνισει απο εκει?στελνουν τι παιζει με το τελωνειο?
σε ευχαριστω

το σαιτ που μου εβαλες ενδιαφερον αλλα τι παιζει εχεις ψωνισει απο εκει?στελνουν τι παιζει με το τελωνειο?
σε ευχαριστω
-
Παναγιώτη, η διαφορά των δύο ελαστικών σε ακτίνα είναι μόλις 13 χιλιοστά, άρα μάλλον δεν θα βρίσκεις... άποψή μου πάντα...PANAG_XIOS wrote:αγγελε φοραω 265/70/16 και πηγα σε 265/75/16 δεν ειναι μεγαλη διαφορα χωρανε τα λαστιχα απλα αμα κοψω το τιμονι θα βρισκουν,
σε ευχαριστω
τώρα, από το site που σου έχω γράψει, έχω ψωνίσει και δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα... το Τελωνείο να το υπολογίσεις 20-23% επί της αξίας των πραγμάτων που θα τιμολογηθούν... υπεύθυνος είναι ο John Barker... φιλικά...
α, και για να μην ξεχάσω, τα πράγματά σου θα είναι σε 6-7 ημέρες στην Αθήνα, αλλά μετά θέλει περίπου 30-40 ημέρες για τον εκτελωνισμό...
Άγγελος Χειρδάρης
-
μαλιστα θα στειλω κανα μειλ να δω αλλα δεν ξερω και τι χρειαζομαι απο ολα αυτα για το υψος που θελω,μαλον θα στειλω ενα μειλ να πω ποσο θελω να ψηλωσω να δουμε τι θα μου απαντησει.
αυστραλεζικο ειναι το σαιτ?να υπολογισω δλδ $ αυστραλιας?
-
ναι, είναι αυστραλέζικο το site, αυτός ο τύπος είναι οκ, και τα λεφτά που αναφέρει είναι δολλάρια αυστραλίας, άρα κάθε 68€ είναι 100AUDPANAG_XIOS wrote:μαλιστα θα στειλω κανα μειλ να δω αλλα δεν ξερω και τι χρειαζομαι απο ολα αυτα για το υψος που θελω,μαλον θα στειλω ενα μειλ να πω ποσο θελω να ψηλωσω να δουμε τι θα μου απαντησει.
Άγγελος Χειρδάρης
-
εστειλα μειλ θα περιμενω απαντηση αγγελε σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια
σημερα θα παω και σε ενα ακομη συνεργειο να δω τι παιζει και βλεπουμε
σημερα θα παω και σε ενα ακομη συνεργειο να δω τι παιζει και βλεπουμε