7/6/10 ΕΚΛΟΓΕΣ Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος

Γιάννης Αθανασίου

Re: 7/6/10 ΕΚΛΟΓΕΣ Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Κάνετε όμως, όλοι σας, και ένα καλό: μας πορώνετε να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο.
  • Ιδίως μέρες όπως η σημερινή, που ενώνετε τις δυνάμεις σας να κάνετε κακό στον 24ωρο.
  • Ιδίως όταν λυσάτε τόσο να κάνετε κακό, να υποβιβάσετε τον αγώνα, να αποδείξετε ότι οι αγώνες των 10 συμμετοχών είναι καλύτεροί του.
  • Ιδίως, Σταύρο, όταν μας απειλείτε ότι θα συνεχίσετε να μας κατηγορείτε αν δε σταματήσουμε να εκδηλώνουμε, ακίνδυνα, φανερά και επώνυμα, την αποψή μας.
  • Ιδίως όταν αποδεικνύετε πόσο σας πονάνε οι 87, οι 107 συμμετοχές, ο Gadasin, ο κόσμος που αγαπά τον 24ωρο.
  • Ιδίως όταν δε σέβεστε τίποτε, ακόμη και θέματα υγείας, για να μας την πείτε.
Έτσι
  • Ο 24ωρος θα είναι ΠΑΡΟΝ όσο αντέχουν τα κότσια μας να τον κρατάμε στο επίπεδο που θα έχει πολλαπλάσιες συμμετοχές των αγώνων που υποστηρίζετε.
  • Περιμένοντας ότι κάποια στιγμή θα μπορέσετε - φευ - να φτάσετε στο επίπεδό του ή και παραπάνω, αναγκάζοντάς μας να σας παραχωρήσουμε το έδαφος.
  • Ελπίζοντας ότι οι αγώνες 4Χ4 στην Ελλάδα θα έχουν την τύχη του 24ωρου και όχι του Hellenic Rally Raid, του Rally Raid της Ροδόπης, των Trial της Κεντρικής Ελλάδας, των αγώνων Rally, που φροντίσατε να "θάψετε".
  • Ελπίζοντας ότι θα εκκενωθεί ο χώρος απο άτομα που βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από αυτό των αγώνων. Και σίγουρα το συμφέρον των αγώνων δεν είναι η κατάργηση του 24ωρου που επιδιώκετε.
  • Αναμένοντας ότι κάποια στιγμή η λογική θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξία από τον "κολιό που άλλαξε".

Σταύρο

αντικειμενικότητα δεν είναι να βάζεις στο ίδιο καζάνι κάποιον που κατηγορεί κάποιος αγώνες 10 συμμετοχών, χωρίς να επιδιώκει το κακό τους, με κάποιους που προσπαθούν να κάνουν κακό στο μεγαλύτερο αγώνα 4Χ4 της Ελλάδας. Καλώς ή κακώς, το μέγεθος μετράει. Ο Πανιώνιος, που συμπαθώ, είναι χειρότερη ομάδα απο τον Ολυμπιακό, είτε το θέλουμε έιτε όχι. Και κυρίως λόγω μεγέθους... Το Ακρόπολις είναι καλύτερο από το Φθιώτιδας της ΑΛΑΛ, κυρίως λόγω μεγέθους και επιπέδου συμμετοχών - μετράει και αυτό, εκτός αν θεωρείς τον εαυτό σου αντίστοιχο του Gadasin.

Και η προσπάθεια να απαξιώσω, αν και δεν το έχω κάνει, είναι τελείως διαφορετική πράξη από την προσπάθεια να ματαιώσω, αναβάλω, καταργήσω, σβήσω απο το χάρτι. Αν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά.

Αν είχα προσπαθήσει, και όχι αποτύχει όπως ισχυρίζεσαι, να μη γίνουν οι αγώνες του Καζίμ Αλή και του Αποστολίδη, σίγουρα το κακό θα ήταν ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ απο το να μη γίνει ο 24ωρος. Σε όποιο επίπεδο θες.
  • Θα έμεναν ανικανοποίητοι λιγότεροι αγωνιζόμενοι.
  • Θα έφευγαν απο το χώρο λιγότεροι χορηγοί.
  • Θα χανόταν λιγότερη προβολή ή μάλλον δε θα χανόταν καθόλου, αφού η προβολή των αγώνων τους, εκτός ενός συγκεκριμένου forum, είναι μηδενική.
  • Δε θα χανόταν καθόλου προβολή των ελληνικών αγώνων στο εξωτερικό...
  • Δε θα γινόταν μεγάλος ντόρος, αφού δε θα ήταν η πρώτη φορά που δε γίνεται αγώνας των συγκεκριμένων οργανωτών, όπως άλλωστε μάλλον δε θα γίνουν και φέτος με δική τους πρωτοβουλία.
  • Θα είχα γλυτώσει το χώρο και το χρόνο που αφιερώνω στους αγώνες τους, δημοσιογραφικά, ενώ αυτοί δε γλυτώνουν τίποτε, αφού επισταμένα δεν αναφέρονται στον 24ωρο, λες και περιμέναμε αυτούς να του δώσουν αξία.
ΥΓ. Nαι, σε πίστευα πιό αντικειμενικό. Λάθη κάνουμε όλοι. Το κακό το δικό μου είναι ότι αργώ να τα καταλάβω και δίνω σημασία σε άτομα που δεν την αξίζουν.
Τετρακινηση Mag, Τεύχος 49 wrote:Α-Adventure Marathon

Παρα μία, πρωταθλητής…

Η μεγάλη μάχη ολοκληρώθηκε στο Καρπενήσι. Ο πρώτος πρωταθλητής 4Χ4 μετά από πολλά χρόνια χρήστηκε στην Ευρυτανική πρωτεύουσα, έναν αγώνα πριν την ολοκλήρωση του θεσμού.

To ζητούμενο στο έκτο, προτελευταίο, αγώνα του πρωταθλήματος, ήταν το πρωτάθλημα, που έμενε ανοιχτό. Θα το εξασφάλιζε ο Δημητριάδης ή θα παρέμενε ανοιχτό για τους Γκορόγια και Κουτσουμπό που ήταν κάποιους 16 βαθμούς πιο πίσω. Ο πρώτος κινδύνευε μόνο αν εγκατέλειπε, αφού του αρκούσε ακόμη και μία πέμπτη θέση για να παραμείνει επικεφαλής. Οι άλλοι δύο ήθελαν όσο τίποτε άλλο τη νίκη για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Όσοι περίμεναν έναν αγώνα αντοχής στο Καρπενήσι βρέθηκαν μπροστά σε ένα ακόμη enduro. Ευτυχώς που η ψαγμένη επιλογή των διαδρομών έσωσε την κατάσταση, μια και ο αγώνας κρίθηκε σε αυτές και όχι την όμορφη και κοντά στο Καρπενήσι ειδική της πρώτης μέρας. Το όλο σκηνικό ευνοούσε, για μία ακόμη φορά, τα μικρά και ευέλικτα αυτοκίνητα, απέναντι στα δυνατότερα μεγαλύτερα, κάτι όχι απαραίτητα κακό, αν γίνεται με μέτρο. Χλωμή η προβολή του αγώνα, παρόλη την υποστήριξη της νομαρχίας, αφού ούτε ένα πανό δεν υπήρχε στην εκκίνηση, την ειδική, το κέντρο του αγώνα. Παρόλα αυτά η παρουσία θεατών ήταν σημαντική και αυτό πρέπει να το χρεώσει κανείς στη δραστήρια τοπική λέσχη.
Γι΄αυτό δεν έχεις πει τίποτε! Τί έγινε εδώ; Ήμουνα σε καλή μέρα ή λυπήθηκα τον Αποστολίδη; Η μεροληψία σου καταντά γραφική, να μη χρησιμοποιήσω πιό βαριές κουβέντες, πράγμα λυπηρό για κάποιον που θέλει να παρουσιάζεται σαν σοβαρός άνθρωπος.
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Επειδή η παράγραφος κύριοι , είναι για την Ο.Μ.Α.Ε.
Κάνω μια πρόταση προς την ομοσπονδία να μην αναθέσει αγώνες σε άσχετους ανεύθυνους τυχαίους και επικίνδυνους διοργανωτές…. Αλλά μόνον σε έναν και μοναδικό …που γνωρίζει τα πάντα καλύτερα και είναι ο ΘΕΟΣ ….
Εσείς οι άλλοι ….
Σας ταιριάζει , το ας τον τρελό στην τρέλα του…..
Τόσα που ακούσατε μυαλό δεν βάζετε ?
Νίκο Μανώλη μόλις διάβασα το βιογραφικό σου ….δεν το ήξερα ότι προέρχεσαι από την F1 και έκανες αγώνες με τον Sumacher , τσάμπα την ψήφο που σου έδωσα .
Αλλά δεν πάει πίσω και αυτός ο Τσετσος , τα ίδια απάτη ρε παιδί μου με τα mountain bike παίζει….
Εσύ ρε άσχετε Σ. Δουκερη μόνο να πετάς ασβέστες…..τι ξέρεις από αγώνες και 4Χ4 ?

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΣΧΕΤΟΙ …από το αυτή και στο κηδεμόνα σας ….

Τολμάτε να γράφετε Πανελλήνιες και έχετε επίπεδο Νηπιαγωγείου…?
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Εεε …εσύ μου ξέφυγες μαζί με κάποιους άλλους οδηγούς , άσχετε Εεεε.. άσχετε stavrosd ,που έμαθες να οδηγείς :?: και το παίζεις …… :?: άντε σε καμιά παραλία να παίξεις με το κουβαδακι σου…… ;)
Γιάννης Αθανασίου

Πετάχτηκες και εσύ, μεγάλε οργανωτή!!! Βγάλε τη σκούφια σου και βάρα μας, λένε στο χωριό μου...

Ένας, ένας όμως, να σας προλαβαίνω... Όχι όλοι μαζί... Αν ήσασταν τόσο οργανωμένοι και στις εκλογές της ΟΜΑΕ ίσως να είχαμε πάρει καμία θέση! Και να μην είμασταν στο "περίπου" και το "παραλίγο"!

Αφού πετάχτηκες όμως, μήπως ξέρεις εσύ;

1. Ποιοί είναι οι εκπρόσωποι λεσχών 4Χ4 στην ΟΜΑΕ;
2. Θα γίνει ή όχι το Hellenic Rally Raid;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ. Και την επόμενη φορά που θα έρθει κανένας πρωταθλητής να τρέξει στον αγώνα σου να τον βάλεις να ξεκινήσει τελευταίος. Και να τον κάνεις δεκτό μόνο αν λέχει νεροσωλήνα για roll cage!

ΥΓ2. Αλήθεια, πότε ο Μανώλής και ο Τσέτσος οργάνωσαν αγώνα 4Χ4; Στελέχη αγώνων είναι, που εμπλέκονται κάθε φορά μόνο στη διεξαγωγή και όχι στην οργάνωση. Το τρέξιμο το κάνει η οργανωτική επιτροπή, αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει, γι΄αυτό και οι αγώνες σου είναι για τα μπάζα!
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Ιδίως, Σταύρο, όταν μας απειλείτε ότι θα συνεχίσετε να μας κατηγορείτε αν δε σταματήσουμε να εκδηλώνουμε, ακίνδυνα, φανερά και επώνυμα, την αποψή μας.
Η δικιά σου είνα αντικειμενική ε?
Εγώ που δεν έχω κανένα συμφέρον παρα μόνο την κ@βλα μου και δεν είμαι αντικειμενικός, εσυ θα είσαι?
Ελπίζω να μην τα πιστεύεις αυτά που λές!
Γιάννης Αθανασίου wrote:Καλώς ή κακώς, το μέγεθος μετράει. Ο Πανιώνιος, που συμπαθώ, είναι χειρότερη ομάδα απο τον Ολυμπιακό, είτε το θέλουμε έιτε όχι. Και κυρίως λόγω μεγέθους...
Εντάξει λοιπών ο Πανιώνιος να μην ξανακάνει αγώνα και ο Ολυμπιακός να μείνει στο απυρόβλητο και κανείς άλλος αγώνας εκτος απο το Ακρόπολις να μην επαναληφθεί!
Αυτό εννοείς??!!
Γιάννης Αθανασίου wrote:Και η προσπάθεια να απαξιώσω, αν και δεν το έχω κάνει, είναι τελείως διαφορετική πράξη από την προσπάθεια να ματαιώσω, αναβάλω, καταργήσω, σβήσω απο το χάρτι
Βαριέμαι να παραθέτω τα άρθρα τα ξέρεις και τα ξέρουν οι περισσότεροι. Το οτι σε όλους του άλλους αγώνες υπερτονίζεις τα κακά (λές και ανακρίβειες σε πολλά ελπίζω όχι εσκεμμένα) ενω για τον δικό σου όλα ήταν τέλεια δείχνει αντικειμενικότητα και μη προσπάθεια απαξίωσης? Βοηθάς τον χώρο και τους αγωνιζόμενους να γουστάρουν και να βρούν χορηγούς? Όχι, ξέρω την άποψη σου λές που είναι πάντα και η σωστή!!
Τα κριτήρια και η γλώσσα σου αλλάζουν άρδην ανάλογα για ποιόν γράφεις!
Γιάννης Αθανασίου wrote:Η μεροληψία σου καταντά γραφική, να μη χρησιμοποιήσω πιό βαριές κουβέντες, πράγμα λυπηρό για κάποιον που θέλει να παρουσιάζεται σαν σοβαρός άνθρωπος.
Ευχαριστώ! Θα σοβαρευτώ :!: όταν μεγαλώσω μέχρι τότε μπορώ να λέω αυτό που σκέφτομαι και αισθάνομαι χωρίς εγωιστικές σκοπιμότητες.
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Για κατάθεσε ρε Σταύρο αυτά τα άρθρα που διατυμπανίζεις να τα δούμε και εμείς! Για δύο αγώνες έχω γράψει άσχημες κριτικές, το HRR του 2009 και το Ναύπλιο του 2010 και πνέεις τα μέναια!

Να παίξει και ο Πανιώνιος. Να μη ζητάει όμως να μη παίζει ο Ολυμπιακός, γιατί δε μπορεί να τον φτάσει!

Συγνώμη που ικανοποιώ τους 107 και δυσαρεστώ τους 9. Την επόμενη φορά θα το κάνω ανάποδα να ικανοποιήσω την αντικειμενικότητά σου!

Αν ένας αγώνας με την προβολή του 24ωρου, εκκίνηση και τερματισμό στο Πασαλιμάνι, service park στο Olympus Plaza, ανασυγκρότηση στην Αράχωβα Σάββατο βράδυ, αναφορά τριπλή στο Marathonrally, προβολή στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα τοπικά ΜΜΕ δε σε βοηθά να βρεις χορηγό, φαντάσου τί σου κάνουν αυτοί που δεν προβάλονται καθόλου, ξεκινούν από πλατείες ανάμεσα σε λεωφορεία που ξεφορτώνουν τουρίστες και δε στέλνουν καν δελτία τύπου στα σχετικά με το 4Χ4 έντυπα. Αλλά μετράς τον κάθε αγώνα με άλλα μέτρα και σταθμά, όπως σε συμφέρει, οπότε τί να σου πώ; Και μετά μιλάς και για αντικειμενικότητα!
stavrosd

Post by stavrosd »

Πλάκα μου κάνεις έτσι? Δεν ήρθες για να συζητήσουμε?
Όλα τα Enduro του 09 τα ξεχνάς?! Ακόμα και για τον ΑΑΑmarathon βρήκες και τόνισες τις λίγες συμμετοχές, τη λίγη προβολή ενω ο εικοσιτετράωρος ήταν ο καλύτερος ever χωρίς κανένα παρατράγουδο χωρίς κανένα παράπονο!
Ακόμα και στο Πευκί πέταξες την σπόντα σου για τους άλλους αγώνες λες και αυτό θα έκανε πληρέστερη την ενημέρωση μας!
Άλλα μέτρα άλλα σταθμά που λέει και ένας γνωστός μου!
Τα έχεις πάρει το καταλαβαίνω αλλά μην μου μιλάς για αντικειμενικότητα!
Θα τρελαθώ θα πηδηχτω απο το παράθυρο! (πολύ Αρβύλα βλέπω μου φαίνεται :mrgreen: )
Δημητριάδης Σταύρος
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Τι νούμερο εχω ρε Pousti μου ….ακομα δεν ήρθε η σειρα μου γαμοτ …. :( :( :(

Α !!!! εθεάθει κουλός οδηγός κάτοχος τεσσάρων άχρηστων αγωνιστικών να κάνει διακοπές στο Δίστομο !!!!!! :?: :?: :?:

Μάλλον τον τρώει ο koloς του ….. :idea: :idea: :idea:
Γιάννης Αθανασίου

Δηλαδή η αλήθεια ενοχλεί! Οι λίγες συμμετοχές ήταν θετικό του Α-Marathon; Κοίτα να δεις που το μόνο που έφταιγε στους αγώνες 4Χ4 ήταν ο 24ωρος και δεν το είχα καταλάβει!

Να αρχίσουμε μία αξιολόγηση;
Που να αφορά
  • την προβολή
  • τις προσφορές προς τους αγωνιζόμενους
  • το κόστος
  • την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητα του τεχνικού ελέγχου
  • την ενημέρωση των ΜΜΕ
  • τις συμμετοχές, σαν αριθμό και σαν κύρος
  • την ασφάλεια
  • ότι άλλο θες
να δούμε τί αλήθεια είναι αυτό που μετρά για σένα, γιατί κάθε φορά το αλλάζεις. Μία σε ανδιαφέρει η προβολή των χορηγών, την άλλη η ικανοποίησή σου, την άλλη η διαδρομή, την τρίτη ο χαβαλές στο μπιβουάκ, την μία το ένα, την άλλη το άλλο.

Και η ενημέρωση δεν γίνεται για εσένα. Γίνεται για τον αναγνώστη που έχει δικαίωμα να ξέρει. Αν για σένα πρέπει να κρυφτούν τα στραβά στο βωμό της όποιας δημοσιότητας, προτιμώ το δρόμο τπυ 24ωρου, όπου η δημοσιότητα βασίζεται στις προσπάθειες της οργάνωσης, παρά τα παραδείγματά σου όπου η δημοσιότητα πρέπει να βασίζεται στην απόκρυψη της αλήθειας. Ο αγώνας στο Πευκί ήταν μακράν ο καλύτερος φέτος. Δεν έπρεπε να το γράψουμε; Μη και δυσαρεστήσουμε τους φίλους σου; Μπράβο αντικειμενικότητα!

Μου θυμίζεις τους βουλευτές που τους φταίνε οι δημοσιογράφοι που βγάζουν τα σκάνδαλα στη φόρα και όχι οι ίδιοι που δημιουργούν τα σκάνδαλα. Α, ρε Ελλαδάρα του σήμερα... δε φταίει ο κακά ποιών αλλά ο αναφέρων το κακό! Δε σε κακίζω. Έτσι μάθατε, έτσι κάνετε... Απλά λυπάμαι που δε γίνεται τίποτε ενάντια σε αυτή την κατάσταση.
GENERAL LEE wrote:Τι νούμερο εχω ρε Pousti μου ….ακομα δεν ήρθε η σειρα μου γαμοτ …. :( :( :(
Α !!!! εθεάθει κουλός οδηγός κάτοχος τεσσάρων άχρηστων αγωνιστικών να κάνει διακοπές στο Δίστομο !!!!!! :?: :?: :?:
Μάλλον τον τρώει ο koloς του ….. :idea: :idea: :idea:
Κοίτα να δεις που τώρα στα νούμερα φταίει και το χωριό μου! Ε, ρε χάλι που έχουμε...
Last edited by Γιάννης Αθανασίου on Fri Jun 25, 2010 17:59, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Ανακοινώσεις των Λεσχών”