Λογότυπα αγώνων 4x4

Post Reply
jdelis
Posts: 28
Joined: Wed Aug 11, 2010 17:57

Λογότυπα αγώνων 4x4

Post by jdelis »

Χαιρετώ παλιούς και νέους φίλους, μετά από κάτι χρόνια από την τελευταία φορά που έγραψα. Σε άλλη χώρα πλέον από το 2010, απομακρύνθηκα αναγκαστικά από το χώρο, ελπίζοντας όμως να επανέλθω κάποια στιγμή, στην Ελλάδα ή αλλού. Σε μια κρίση νοσταλγίας λοιπόν και βλέποντας βίντεο και φωτογραφίες από το αρχείο μου, την εποχή που αγωνιζόμουν (2003-2010), είδα πως ανά εποχές είχα διάφορα αυτοκόλλητα αγώνων στα αυτοκίνητά μου. Κάποια ήταν και λογότυπα του αγώνα, που η συνήθεια είναι να τα κρατάς, ώστε να φαίνεται πού έχει συμμετάσχει το αυτοκίνητο. Η διαφορά με τα 4χ4 είναι πως τα ταλαιπωρούμε και τα αυτοκόλλητα καταστρέφονται ή καμιά φορά χρειάζεται να βάψουμε ολόκληρα κομμάτια. Πρακτικά δε μου έχει μείνει τίποτα και σκεφτόμουν πώς θα μπορούσε κάποιος να τα αναπαράξει και να τα χρησιμοποιήσει στο αυτοκίνητο, το σπίτι του κλπ.

Ξεψάχνισα λοιπόν το αρχείο μου και βρήκα μερικά, μεταξύ 2004-2006. θα προσέξει κάποιος πως πρόκειται για αγώνες του Σπύρου του Κατσιμαλή αποκλειστικά. Δεν το έκανα λόγω κάποιας ιδιαίτερης προτίμησης, αλλά φαίνεται πως εκείνη την εποχή σχεδόν μόνο αυτός έφτιαχνε κάτι σχετικό για τους αγώνες του. Η ποιότητα είναι μέτρια, αφού συνήθως είίναι copy-paste από κάποιον κανονισμό ή κάτι παρόμοιο. Δεν ξέρω πως θα δείξει αν τυπωθεί σε μεγαλύτερο, αυτοκόλλητο κλπ. Αν κάποιος φίλος έχει τη γνώση και τη διάθεση μπορεί να τα πειράξει σε corel/illustrator και να γίνουν τζάμι.

Επίσης όποιος έχει λογότυπα άλλων αγώνων μπορεί να μου τα στείλει και να τα ανεβάσω. Κάθε συνεισφορά σε νέα ή βελτιωμένα λογότυπα είναι ευπρόσδεκτη. Έφτιαξα ένα φάκελο στο imageshack για να τα ανεβάσω, αν υπάρχουν καλύτερες ιδέες ευχαρίστως να τις συζητήσουμε.

https://imageshack.com/a/0TKM/1

Σιγά σιγά σκέφτομαι να ανοίξω ένα κανάλι στο youtube και να ανεβάσω πολλά βίντεο που έχω από τη συγκεκριμένη εποχή (κυρίως από το αρχείο του 4χ4 Magazine, μερικά από το Supersport κλπ.).

Καλώς σας ξαναβρήκα! 8-)
Post Reply

Return to “Φωτό - Gallery”