Page 1 of 1

ΣΚΗΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ FETES CLUB 4X4 29-30-3/2013

Posted: Fri Mar 14, 2014 23:26
by vagelis sami

Re: ΣΚΗΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ FETES CLUB 4X4 29-30-3/2013

Posted: Mon Mar 17, 2014 23:01
by vagelis sami
η προετοιμασια για το διημερο συνεχιζετε
;) http://fetesclub4x4.forumgreek.com/t112-topic#557

Re: ΣΚΗΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ FETES CLUB 4X4 29-30-3/2013

Posted: Tue Mar 25, 2014 00:42
by vagelis sami
http://fetesclub4x4.forumgreek.com/t112-topic#568

Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου.


Το σάββατο η προσέλευση είναι ελεύθερη,λόγο ότι κάποιοι δουλεύουν. Μια ομάδα του ΦΕΤΕΣ θα ξεκινήσει κατά τις 11:00 απο Ερέτρια. Σημείο συνάντησης στην κεντρική πλατεία της Ερέτριας (συντριβάνι) 150 μέτρα απο την έξοδο των ferry boat. Όσοι έρθουν από το πρωί επάνω καλό θα ήταν να έχουν κάτι πρόχειρο για να τσιμπίσουμε για μεσημεριανό,όπως θα πρέπει να κανονίσει ο καθένας το γεύμα του. Πιάτα-ποτήρια και μαχαιροπήρουνα θα υπάρχουν. Κρασί θα υπάρχει άφθονο.Αν και μέρες νηστείας και δίπλα σε εκκλησία, θα υπάρχει και ένα αρνάκι που θα φέρνει βόλτες στην ψησταριά, που είναι αρκετά μεγάλη για να ψήσει όποιος θέλει τις λιχουδιές και το γεύμα του. Τραπεζοκαθίσματα υπάρχουν,αλλά αν έχεις κάποιος καρεκλάκι σπαστό καλό θα είναι να το έχει μαζί του. Νερό υπάρχει.
Μετά την δύση του ήλιου θα βγεί και μια νυκτερινή στην γύρω περιοχή.
Στο χώρο υπάρχουν και δυο κελιά για όσους δεν έχουν σκηνάκι( χωράνε περίπου 10 άτομα).
Για όσους πάλι θέλουν κάτι πιο ζεστό και μαλακό,υπάρχουν προς ενοικίαση 3 δίκλινα δωμάτια στην Σέττα (30 ευρώ).Για πληρ στο τηλέφωνο των ΦΕΤΕΣ 6984245600.

Κυριακή
Κατά της 10:00 θα ξεκινήσουν 2 διαδρομές.Μια extreme μέσα από καινούργιες ελατοσκέπαστες τεχνικές διαδρομές και μια normal μέσα από μια πανέμορφη διαρδομή με αρκετό παιχνίδι και επίσκεψη σε ένα πανέμορφο σημείο( καλό θα ήταν όσοι έρθουν στην normal να έχουν μαζί τους και κανένα μποτάκι για περπάτημα, περίπου 50-60 μέτρα)


Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε!!!!!! Καλά να περάσουμε!!!!!!!