ΝΟΡΜΑΛ ..........

ΝΟΡΜΑΛ...........

EXTREME...........

georgexj wrote:φιλε στακυρ κ φιλε γιαννη.κ γω στην θεση του οποιουδηποτε θα εβαζα ζελατινα.
Γιατιιιιιι;;;georgexj wrote: ....ειλικρινα κ ετοιμος να ειμαι μπορει κ να μην το βαλω στο χωμα.....
ΚΟΤΑ!!!!!!georgexj wrote: .....απλα να το φερω μονο για βολτα.....
georgexj wrote:φιλε στακυρ κ φιλε γιαννη.κ γω στην θεση του οποιουδηποτε θα εβαζα ζελατινα.αυτη την στιγμη φτιαχνω αυτοκινητο.πιστευω να προλαβω να το φερω σε αυτη την εκδρομη.ειναι φρεσκοβαμμενο κ θηριο οπως τα αποκαλεις της extreme κ ειλικρινα κ ετοιμος να ειμαι μπορει κ να μην το βαλω στο χωμα.![]()
![]()
απλα να το φερω μονο για βολτα.οσο καγκουρας κ να ειμαι οταν κατι το εχεις φρεσκοπληρωσει το πονας στην αρχη.ειναι ενα πραγμα σαν την γυναικα.στην αρχη το πας με το μαλακο κ μετα του αλλαζει την π..............!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4X4sc wrote:georgexj wrote:φιλε στακυρ κ φιλε γιαννη.κ γω στην θεση του οποιουδηποτε θα εβαζα ζελατινα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α ΡΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.......
οχι μεγαλητερη απο εσενα.στα δικροκα δεν εχω φτασει ακομα!!!Drimon wrote:Γιατιιιιιι;;;georgexj wrote: ....ειλικρινα κ ετοιμος να ειμαι μπορει κ να μην το βαλω στο χωμα.....![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΟΤΑ!!!!!!georgexj wrote: .....απλα να το φερω μονο για βολτα.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το ξερω.ασε να λεμε καμια μαλακια να περναει η ωρα για να τσιμπανε μερικοι μερικοι που με σχολιασανε αμεσως.κ ας ξαφνιαστουνε μετα!!kostas654 wrote:georgexj wrote:φιλε στακυρ κ φιλε γιαννη.κ γω στην θεση του οποιουδηποτε θα εβαζα ζελατινα.αυτη την στιγμη φτιαχνω αυτοκινητο.πιστευω να προλαβω να το φερω σε αυτη την εκδρομη.ειναι φρεσκοβαμμενο κ θηριο οπως τα αποκαλεις της extreme κ ειλικρινα κ ετοιμος να ειμαι μπορει κ να μην το βαλω στο χωμα.![]()
![]()
απλα να το φερω μονο για βολτα.οσο καγκουρας κ να ειμαι οταν κατι το εχεις φρεσκοπληρωσει το πονας στην αρχη.ειναι ενα πραγμα σαν την γυναικα.στην αρχη το πας με το μαλακο κ μετα του αλλαζει την π..............!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι οργιο ρε μαλακα![]()
![]()
![]()
![]()
σε παω ρε φιλαρακι για την χαλαροτητα σου!!!kostas654 wrote:παιδες χαλαρωστε λιγακι....εκδρομουλα εκπαιδευτικη ειναι και βλεπω οτι το εχετε παρει πολυ σοβαρα το θεμα