2ο EXPERIENCE TROPHY 10/4/2011 4Χ4 SCN

stakyr

Re: 2ο EXPERIENCE TROPHY 10/4/2011 4Χ4 SCN

Post by stakyr »

Nα δουμε και καμια φωτο απο το Νο 1 ???? (που ηταν και ποιο ευκολα απ΄αυτα που ερχονται ???? :shock: )

ΝΟΡΜΑΛ ..........

Image

ΝΟΡΜΑΛ...........

Image

EXTREME...........

Image

Image

Image

Image
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
4X4sc

Post by 4X4sc »

georgexj wrote:φιλε στακυρ κ φιλε γιαννη.κ γω στην θεση του οποιουδηποτε θα εβαζα ζελατινα.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Α ΡΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.......
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: ....ειλικρινα κ ετοιμος να ειμαι μπορει κ να μην το βαλω στο χωμα.....
Γιατιιιιιι;;; :roll: :roll: :roll: :roll:
georgexj wrote: .....απλα να το φερω μονο για βολτα.....
ΚΟΤΑ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
yspili

Post by yspili »

Φίλε στακυρ,

Να πεις στο φίλο σου να μάθει να διαβάζει πριν ξεκινήσει να λέει ηλιθιότητες στον κόσμο...

Η κουβέντα έγινε για το jk crd που θα κατεβάσω στην διοργάνωση με 0 χιλιόμετρα στο κοντέρ (δεν το έχω καν παραλάβει στα χέρια μου) και ο προβληματισμός ήταν ότι δεν ήθελα να το γρατζουνισω πριν το 6αμηνο.

Μην μπαίνεις στον κόπο να βάζεις φωτο, στη βλαχοκερασια συμμετείχα νε το μπεζ Sami. Άλλοι κλαίγανε τα διαφορικά τους και τα καγκουριασμενα 4χ4 οχήματα τους που δεν κούναγαν ρουπι στον λακκο...

Αν ακόμα θέλετε να μάθετε λοιπόν για το αρνάκι στη λαδοκολα μπείτε στο http://www.jpforum.gr και διαβάστε πριν σκορπάτε έτσι της ηλιθιότητες σας !

Γιαννης
Last edited by yspili on Fri Apr 01, 2011 18:27, edited 1 time in total.
kostas654

Post by kostas654 »

georgexj wrote:φιλε στακυρ κ φιλε γιαννη.κ γω στην θεση του οποιουδηποτε θα εβαζα ζελατινα.αυτη την στιγμη φτιαχνω αυτοκινητο.πιστευω να προλαβω να το φερω σε αυτη την εκδρομη.ειναι φρεσκοβαμμενο κ θηριο οπως τα αποκαλεις της extreme κ ειλικρινα κ ετοιμος να ειμαι μπορει κ να μην το βαλω στο χωμα. ;) ;) ;) απλα να το φερω μονο για βολτα.οσο καγκουρας κ να ειμαι οταν κατι το εχεις φρεσκοπληρωσει το πονας στην αρχη.ειναι ενα πραγμα σαν την γυναικα.στην αρχη το πας με το μαλακο κ μετα του αλλαζει την π..............!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εισαι οργιο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

4X4sc wrote:
georgexj wrote:φιλε στακυρ κ φιλε γιαννη.κ γω στην θεση του οποιουδηποτε θα εβαζα ζελατινα.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Α ΡΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.......

αλλαξε κανα πριτσινι εσυ κ ασε τα πολλα λογια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
georgexj wrote: ....ειλικρινα κ ετοιμος να ειμαι μπορει κ να μην το βαλω στο χωμα.....
Γιατιιιιιι;;; :roll: :roll: :roll: :roll:
georgexj wrote: .....απλα να το φερω μονο για βολτα.....
ΚΟΤΑ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
οχι μεγαλητερη απο εσενα.στα δικροκα δεν εχω φτασει ακομα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:
georgexj wrote:φιλε στακυρ κ φιλε γιαννη.κ γω στην θεση του οποιουδηποτε θα εβαζα ζελατινα.αυτη την στιγμη φτιαχνω αυτοκινητο.πιστευω να προλαβω να το φερω σε αυτη την εκδρομη.ειναι φρεσκοβαμμενο κ θηριο οπως τα αποκαλεις της extreme κ ειλικρινα κ ετοιμος να ειμαι μπορει κ να μην το βαλω στο χωμα. ;) ;) ;) απλα να το φερω μονο για βολτα.οσο καγκουρας κ να ειμαι οταν κατι το εχεις φρεσκοπληρωσει το πονας στην αρχη.ειναι ενα πραγμα σαν την γυναικα.στην αρχη το πας με το μαλακο κ μετα του αλλαζει την π..............!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εισαι οργιο ρε μαλακα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
το ξερω.ασε να λεμε καμια μαλακια να περναει η ωρα για να τσιμπανε μερικοι μερικοι που με σχολιασανε αμεσως.κ ας ξαφνιαστουνε μετα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

παιδες χαλαρωστε λιγακι....εκδρομουλα εκπαιδευτικη ειναι και βλεπω οτι το εχετε παρει πολυ σοβαρα το θεμα ;)
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:παιδες χαλαρωστε λιγακι....εκδρομουλα εκπαιδευτικη ειναι και βλεπω οτι το εχετε παρει πολυ σοβαρα το θεμα ;)
σε παω ρε φιλαρακι για την χαλαροτητα σου!!!

:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Εκδρομές Συγκεντρώσεις Εκδηλώσεις”