Ρε συ Γιαννη φιλικα παντα, αλλα αν μιλαμε για 50-50 λαστιχο κ χωρις εργατη μαμα αμαξι τοτε δεν πας σε "experiance trophy" πας περιηγητικη βολτα......!!
Με καθε καλη διαθεση στο γραφω αυτο αλλα μην καταληξουμε εμεις με τα σχεδον νορμαλ να τρεχουμε στην extreme.......
Δημητρα ......καταρχας να σε συγχαρω για την πρωτη θεση σου στον αγωνα του Ναυπλιου ........
Στην συνεχεια , να σου αναφερω ,οτι στο Νο 1 , κατεβηκες σαν ομαδα extreme........
AN ειχες προσεξει τα αυτοκινητα της νορμαλ ...θα ειχες παρατηρησει οτι το 90% ειχε ερθει με 50-50 (και ορισμενα με καθαρα ασφαλτινα.....

).. και χαμηλο υψος .........και για εργατη ουτε λογος !!!!!!

Εξαλλου , νομιζω οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ....ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ !!!!!
Παμε να κανουμε μια περιηγητικη βολτα (οπως ορθα αναφερεις .....) , με στοιχεια λιγο πιο δυσκολα απο μια κοινη εκδρομη ......
Να μπουνε ΝΕΑ αυτοκινητα και ΝΕΟΣ κοσμος(στην κατηγορια νορμαλ), στο "πνευμα" των Roadbook και του ψαξιματος της "ιδανικης λυσης ", για να αποφυγουν τα "προβληματα" που θα τους θετει ο "οργανωτης" .....
Αυτο τουλαχιστον αποκομισα εγω απο την πρωτη φορα ,λαμβανοντας παντα μερος στην ΝΟΡΜΑΛ κατηγορια (ΟΧΙ με το δικο μου αυτοκινητο,που εγω το χαρακτηριζω "βελτιωμενο" ,λογω υψους, ποδιας και ελαστικων ..) , αλλα με νεους φιλους και γνωστους ,που θελω να τους δειξω λιγο απο τον "μαγικο μας κοσμο " !!!!
Ετσι και τωρα , λεω να παρω μερος με 3 αυτοκινητα της Ssangyong , που τα παιδια που τα κατεχουν , ΔΕΝ εχουν κανει ΤΙΠΟΤΑ πανω στα αυτοκινητα τους ......
ΠΡΕΠΕΙ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ?????
ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ "ΣΠΑΣΟΥΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ?????
Επειδη ομως μια παροιμια λεει : " Δυο γαϊδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα" , ας μας λυσει την απορια η οργανωση της εκδηλωσης .......
ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ??????