2ο EXPERIENCE TROPHY 10/4/2011 4Χ4 SCN

Post Reply
4X4sc

Re: 2ο EXPERIENCE TROPHY 10/4/2011 4Χ4 SCN

Post by 4X4sc »

Αυριο πάω να γράψω διαδρομή για τη normal κατηγορία.
Λάδωσα το συρματόσχοινο του εργάτη, ψήλωσα τις αναπνοές των διαφορικών και στεγάνωσα το φιλτροκούτι.
Επίσης θα έχω μαζί μου ένα ζευγάρι sand tracks ή κατά άλλους wafle boards, καθώς και το hilift του Προέδρου.
Φόρτωσα στο Garmin όλες τις γνωστές διαδρομές της περιοχής.
Τέλος θα έχω μαζί μου τα κλασσικά: 2 ιμάντες, τροχαλία, ναυτικά κλειδιά και πλήρη εργαλειοθήκη.
Η διαδρομή για τα normal θα έχει απ' όλα τα προβλεπόμενα: λάσπες, νεροφαγώματα, ποτάμια, κροκάλες, ανηφόρες, κατηφόρες, αντιπυρρικές κλπ.
Θα βάλω τα δυνατά μου να κάνω το Δον περήφανο που με επέλεξε, αν και όχι κάγκουρας, να τον βοηθήσω στο γράψιμο της διαδρομής.

Υ.Γ. Μικρά ρεματάκια σαν κι εκείνο που έσπασε του Δον τ'αμάξι μαζί με τον τσαμπουκά του θα τα αποφύγω γιατί αν τυχόν περάσει κανά normal αλλώβητο, ποιός τον παρηγορεί μετά..... :lol: :lol: :lol:
stakyr

Post by stakyr »

Ρε συ Γιαννη φιλικα παντα, αλλα αν μιλαμε για 50-50 λαστιχο κ χωρις εργατη μαμα αμαξι τοτε δεν πας σε "experiance trophy" πας περιηγητικη βολτα......!!
Με καθε καλη διαθεση στο γραφω αυτο αλλα μην καταληξουμε εμεις με τα σχεδον νορμαλ να τρεχουμε στην extreme.......
Δημητρα ......καταρχας να σε συγχαρω για την πρωτη θεση σου στον αγωνα του Ναυπλιου ........ :D :D :D :D :D :D :D
Στην συνεχεια , να σου αναφερω ,οτι στο Νο 1 , κατεβηκες σαν ομαδα extreme........
AN ειχες προσεξει τα αυτοκινητα της νορμαλ ...θα ειχες παρατηρησει οτι το 90% ειχε ερθει με 50-50 (και ορισμενα με καθαρα ασφαλτινα..... :? :? ).. και χαμηλο υψος .........και για εργατη ουτε λογος !!!!!! 8-) 8-)
Εξαλλου , νομιζω οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ....ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ !!!!! ;) ;) ;) ;)
Παμε να κανουμε μια περιηγητικη βολτα (οπως ορθα αναφερεις .....) , με στοιχεια λιγο πιο δυσκολα απο μια κοινη εκδρομη ...... :D :D :D
Να μπουνε ΝΕΑ αυτοκινητα και ΝΕΟΣ κοσμος(στην κατηγορια νορμαλ), στο "πνευμα" των Roadbook και του ψαξιματος της "ιδανικης λυσης ", για να αποφυγουν τα "προβληματα" που θα τους θετει ο "οργανωτης" ..... ;) ;) ;)
Αυτο τουλαχιστον αποκομισα εγω απο την πρωτη φορα ,λαμβανοντας παντα μερος στην ΝΟΡΜΑΛ κατηγορια (ΟΧΙ με το δικο μου αυτοκινητο,που εγω το χαρακτηριζω "βελτιωμενο" ,λογω υψους, ποδιας και ελαστικων ..) , αλλα με νεους φιλους και γνωστους ,που θελω να τους δειξω λιγο απο τον "μαγικο μας κοσμο " !!!! :D :D :D
Ετσι και τωρα , λεω να παρω μερος με 3 αυτοκινητα της Ssangyong , που τα παιδια που τα κατεχουν , ΔΕΝ εχουν κανει ΤΙΠΟΤΑ πανω στα αυτοκινητα τους ......
ΠΡΕΠΕΙ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ?????
ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ "ΣΠΑΣΟΥΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ?????

Επειδη ομως μια παροιμια λεει : " Δυο γαϊδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα" , ας μας λυσει την απορια η οργανωση της εκδηλωσης ....... ;) ;)
ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ?????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
mitsos

Post by mitsos »

stakyr wrote: .......
Στην συνεχεια , να σου αναφερω ,οτι στο Νο 1 , κατεβηκες σαν ομαδα extreme........
AN ειχες προσεξει τα αυτοκινητα της νορμαλ ...θα ειχες παρατηρησει οτι το 90% ειχε ερθει με 50-50 (και ορισμενα με καθαρα ασφαλτινα..... :? :? ).. και χαμηλο υψος .........και για εργατη ουτε λογος !!!!!! 8-) 8-)
Εξαλλου , νομιζω οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ....ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ !!!!! ;) ;) ;) ;)
Παμε να κανουμε μια περιηγητικη βολτα (οπως ορθα αναφερεις .....) , με στοιχεια λιγο πιο δυσκολα απο μια κοινη εκδρομη ...... :D :D :D
:
Να σαι καλα σ'ευχαριστω κατ'αρχην αλλα σου πω λοιπον με αφορμη τα παραπανω το εξης:
Στο πρωτο trophy κατεβηκα με αν θυμασαι με ενα L200 (μετα απο δικη μου κυριως προτροπη για την extreme κατηγορια- θα θυμασαι την συζητηση μας στον Ευριππο) γιατι πιστευα οτι το αμαξι μου δεν θα μπορουσε να ανταπεξελθει στα εμποδια της κατηγοριας..... Πραγματικα οταν τερματισαμε λυπηθηκα που δεν το ειχα παρει μαζι κι ας μην απεχει πολυ απο "νορμαλ"!!

Στον προηγουμενο αγωνα δεν πιστευω οτι η extreme ηταν οντως "extreme" οχι με την εννοια που την περιμεναμε εμεις τελοσπαντων.... η δε νορμαλ δεν πιστευω οτι ηταν ποιο δυσκολη απο μια κοινη εκδρομη που κανει καποιος που ασχολειται οντως με το σπορ!!

Οσο για το τελευταιο που ανεφερες φυσικα κ εγω θα ελεγα σε οποιονδηποτε θελει να ερθει αλλα αν καποιος εχει φτασει να θελει να συμμετεχει σε experiance trophy, το σταδιο με τις γρατζουνιες κ το 50-50 λαστιχο θα πρεπει να το εχει ξεπερασει!!!!
Δεν ειναι περιηγητικη βολτα .... experiance trophy λεει κ ο τιτλος!!

Ολα τα παραπανω βεβαια ειναι προσωπικες αποψεις, φυσικα εχω εμπιστοσυνη στον Χριστοδουλο, κ πιστευω οτι θα μας ευχαριστησει ολους στο τελος....!!
Οποτε μενει να μας δωσει περισσοτερες λεπτομεριες να ξερω αν με λιγο θρασσος με παιρνει να φερω το "μωρο μου" στην extreme η οχι!!! :D :D
4X4sc

Post by 4X4sc »

4X4sc wrote: Η διαδρομή για τα normal θα έχει απ' όλα τα προβλεπόμενα: λάσπες, νεροφαγώματα, ποτάμια, κροκάλες, ανηφόρες, κατηφόρες, αντιπυρρικές κλπ.
Δεν πιστεύω να ψαρώσατε, πλάκα έκανα....
4X4sc

Post by 4X4sc »

4X4sc wrote: Υ.Γ. Μικρά ρεματάκια σαν κι εκείνο που έσπασε του Δον τ'αμάξι μαζί με τον τσαμπουκά του θα τα αποφύγω γιατί αν τυχόν περάσει κανά normal αλλώβητο, ποιός τον παρηγορεί μετά..... :lol: :lol: :lol:
Ο Δον δεν έχει απαντήσει έως τώρα και έχω αρχίσει να ανησυχώ, είναι μεγάααα....λος ο καυμόοοος... :lol:
stakyr

Post by stakyr »

Υπαρχει τιποτα νεοτερο ??? :roll: :roll: :roll:
ομαδες ??
συμμετοχες??
διαδρομες??
χιλιομετρικες αποστασεις "παιχνιδιου" ??
δυσκολια??
προϋποθεσεις συμμετοχης των αυτοκινητων στην νορμαλ κατηγορια ??? (για τους extreme ξερουμε !!!! ;) ;) ;) ;) )
κοστος συμμετοχης ??
κανονες "παιχνιδιου" ??
ωραρια ??
σημειο εκκινησης ??
σημειο τερματισμου ??

Υ.Γ Επειδη εμειναν καμια 10αρια μερες ακομα ......
Και επειδη καποιοι εχουν και προσωπικες - οικογενειακες υποχρεωσεις να κανονισουν .......
Και θα λαβουν για πρωτη φορα μερος σε κατι τετοιο.......
Και με εχουν "πρηξει" στις ερωτησεις ...............
ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ "ΠΡΗΞΩ " ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ "ΣΠΑΣΤΙΚΕΣ" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ????? :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Όσο αφορά τα ερωτήματα – απορίες σας .
-Πρώτα από όλα ξεκαθαρίζουμε ότι είναι μια εκδρομή…που συμμετέχουμε ανά ομάδες . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΓΩΝΑ.
-Δεν ξεκινούμε όλοι μαζί αλλά ανά 4 λεπτά για να μην δημιουργείτε μποτιλιάρισμα στα δύσκολα περάσματα.
-Θα υπάρχει ένα απλό road book για τα ζουμερά 20 χλμ περίπου της διαδρομής με τα περισσότερα εκτός δρόμου…
-Η διαδρομή θα είναι λίγο ποιο δύσκολη από την προηγούμενη φορά , για τους αρχάριους - normal και σίγουρα πολύ ποιο συναρπαστική για τους προχωρημένους βελτιωμένους – καγκουρες - extreme…
-Οι δυο κατηγορίες θα κινούνται σχεδων παράλληλα με αρκετά κοινά σημεία…
-Περιοχή Ν.Α. του Μαίναλου Αρκαδίας 10 λεπτά από την Τρίπολη κοντά στο χωριό Δαβιες ….
-Ραντεβού 9.00 πμ Κυριακή 10/4/2011 ξεκινάμε το αργότερο 9.45 πμ. διάρκεια ανάλογα…( 20 χλμ περίπου 2.30- 5.00 ωρες )
-Κόστος συμμετοχής 20€….
-Ο καλός εξοπλισμός θα κάνει την διαδρομή σας ποιο εύκολη…
-Μπορείτε να βάλετε αυτοκόλλητα με το όνομα της ομάδα σας …
-Δηλώσεις συμμετοχής με το όνομα της ομάδας κλπ εδώ η στο http://www.to4x4.gr η στο http://www.4x4nafplio.gr .
-Να έχετε μαζί σας φωτογραφική , πυξίδα , GPS κλπ…

Περισσότερες πληροφορίες την ερχόμενη Δευτέρα.
stakyr

Post by stakyr »

-Κόστος συμμετοχής 20€….
To ατομο ??? ή το αυτοκινητο ??? :? :? :?
Ποσα ατομα μπορουν να ειναι μεσα σε ενα αυτοκινητο ??? :roll: :roll:
Αν ειναι 4 .....και το ατομο ειναι 20 Ε ....εχουμε κοστος 4Χ20= 80 Ε ???? :o :o
Αυτη η τιμη τι περιλαμβανει ????
Γιατι την προηγουμενη φορα ,μας κακομαθατε......... :D :D :D :D :D
(κοψιδια-λουκανικα -φασολαδες-κρασια κ.τ.λ) ;) ;)

η ταβερνα μετα .......ισχυει ??? :? :? :?
Περισσότερες πληροφορίες την ερχόμενη Δευτέρα
Ριξε καμμια πληροφορια ποιο νωρις ρε Χριστοδουλε...... :D :D :D :D :D
Στην διαιτα θα μας εχεις ????? :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
georgexj

Post by georgexj »

ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΘΑ ΦΑΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!
stakyr

Post by stakyr »

Το Ssangyongclub.gr θα κατεβει με 2 ομαδες στην ΝΟΡΜΑΛ κατηγορια !!!
Συνολο 6 αυτοκινητα !! :D :D :D :D :D
Post Reply

Return to “Εκδρομές Συγκεντρώσεις Εκδηλώσεις”