21/11/2010 ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑ–ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ τύπου CAMEL TROPHY
Re: 21/11/2010 ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑ–ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ τύπου CAMEL TR
τραβα φτησε τα μπουτια σου !!!!εχουμε καιρο μπροστα μας εμεις οι δυο!!!!

Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α.
Ευχαριστούμε παίδες. Πολύ καλή ιδέα το "σαν αγώνας".
Η μπουμπού πρώτη φορά συνοδηγός δεν έχασε ούτε μία τουλίπα!
Βρήκε ευκαιρία να μου φωνάζει χωρίς να μπορώ να πω τίποτα...
"Σε 50 αριστερά κλειστή προς τα πίσω..."
"Το άλλο αριστερά ρε μωρό μου!!!!!!"
Τώρα που ψήθηκε, ποιός μας μαζεύει

Ευχαριστούμε παίδες. Πολύ καλή ιδέα το "σαν αγώνας".
Η μπουμπού πρώτη φορά συνοδηγός δεν έχασε ούτε μία τουλίπα!
Βρήκε ευκαιρία να μου φωνάζει χωρίς να μπορώ να πω τίποτα...
"Σε 50 αριστερά κλειστή προς τα πίσω..."
"Το άλλο αριστερά ρε μωρό μου!!!!!!"
Τώρα που ψήθηκε, ποιός μας μαζεύει
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Πάει και αυτό..........................
Περάσαμε υπέροχα, λασπωθήκαμε (οχι μόνο τα αυτοκίνητα) εργάτες δουλέψαμε δεν εχουμε παράπονο!!!
Μπράβο στον πρόεδρο και στα υπόλοιπα μέλη για την οργάνωση αυτής της εκδρομής!!!
Ειχα πολύ καιρό να δω τόσα πολλά άτομα και αυτοκίνητα!!!!
Τελικά όλοι το γουστάρουνε αυτό το στυλ αγώνα trophy ε?????
Πάντως όλα ήταν πολύ καλα οργανωμένα δεν πστεύω να έχει κανεις παράπονο απο αυτο!!!
Αν δεν είχαμε και τι ζημιά θα ήταν καλύτερα!!!
Επίσης θα ήθελα οι ειδικές να είναι πιο δύσκολες για να μην περνάει ο Drimon o οποιος είναι ο καλύτερος!!!!!
Ευχαριστούμε και τη φάρμα μαρνέρη για τα κρέατα!!!!!!!
Γιωργάκο σε μάτιασε αυτό το @ρχίδι ο Drimon
Και για να μην ξεχνιόμαστε..........
Drimon Drimon Drimon..........
Περάσαμε υπέροχα, λασπωθήκαμε (οχι μόνο τα αυτοκίνητα) εργάτες δουλέψαμε δεν εχουμε παράπονο!!!
Μπράβο στον πρόεδρο και στα υπόλοιπα μέλη για την οργάνωση αυτής της εκδρομής!!!
Ειχα πολύ καιρό να δω τόσα πολλά άτομα και αυτοκίνητα!!!!
Τελικά όλοι το γουστάρουνε αυτό το στυλ αγώνα trophy ε?????
Πάντως όλα ήταν πολύ καλα οργανωμένα δεν πστεύω να έχει κανεις παράπονο απο αυτο!!!
Αν δεν είχαμε και τι ζημιά θα ήταν καλύτερα!!!
Επίσης θα ήθελα οι ειδικές να είναι πιο δύσκολες για να μην περνάει ο Drimon o οποιος είναι ο καλύτερος!!!!!
Ευχαριστούμε και τη φάρμα μαρνέρη για τα κρέατα!!!!!!!
Γιωργάκο σε μάτιασε αυτό το @ρχίδι ο Drimon
Και για να μην ξεχνιόμαστε..........
Drimon Drimon Drimon..........

Γιαννακι μην αγχωνεσαι.κάποια μέρα γιατί ο τροχός έχει γυρίσματα θα με χρειαστεί για να τον τραβηξω κ τότε κάτσε να δεις.δεν θα βγει με εργάτη αλλά με γκαπα γκουπα!!!
Μα....... άμα δεν μπορώ να περάσω εγώ, εσείς δεν θα μπορείτε ούτε να μπείτε!!!!johny4x4 wrote: Επίσης θα ήθελα οι ειδικές να είναι πιο δύσκολες για να μην περνάει ο Drimon o οποιος είναι ο καλύτερος!!!!!
Όχι φίλε!!!!!johny4x4 wrote: Γιωργάκο σε μάτιασε αυτό το @ρχίδι ο Drimon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ ήμουν πολυυυυυυυ πίσω για να ματιάσω τον Γιωργάκη μας.
Αν , οτι εχω ζησει μεχρι τωρα στον κοσμο της τετρακινησης , μπορουσε να συμπυκνωθει μεσα σε μια μερα ..........
ΤΟΤΕ ..........ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ !!!!!!!!!!
ΤΡΟΜΕΡΗ ......ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΗ !!!!!!!!
ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ .......ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ .......
ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΑΝΙΚΕΣ !!!
ΜΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ......ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ .......
ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΑΠ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ .......(ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ??? ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ "ΚΟΙΝΗ" ΕΚΔΡΟΜΗ ???)
ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ 4Χ4 !!!
ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ .............ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ,ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ..ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΠΕΝΤΑΡΑ ..ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ !!!!!
ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΜΠΡΑΒΟ" ΚΑΙ ΤΑ "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ" !!!
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ .....ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗΣ ......ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΑΛΛΟ .......ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 400
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΚΤΗΚΑΝ , ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ !!!!!
ΤΟΤΕ ..........ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ !!!!!!!!!!
ΤΡΟΜΕΡΗ ......ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΗ !!!!!!!!
ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ .......ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ .......
ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΑΝΙΚΕΣ !!!
ΜΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ......ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ .......
ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΑΠ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ .......(ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ??? ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ "ΚΟΙΝΗ" ΕΚΔΡΟΜΗ ???)
ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ 4Χ4 !!!
ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ .............ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ,ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ..ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΠΕΝΤΑΡΑ ..ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ !!!!!
ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΜΠΡΑΒΟ" ΚΑΙ ΤΑ "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ" !!!
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ .....ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗΣ ......ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΑΛΛΟ .......ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 400
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ !!!!!
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
Φίλε, δεν φοράμε τα ίδια πράγματα! Αυτά στα υπόλοιπα αμερικλανάκια.georgexj wrote:Γιαννακι μην αγχωνεσαι.κάποια μέρα γιατί ο τροχός έχει γυρίσματα θα με χρειαστεί για να τον τραβηξω κ τότε κάτσε να δεις.δεν θα βγει με εργάτη αλλά με γκαπα γκουπα!!!
Για εμένα είσαι αχρείαστος!!!!! Το κουδούνι δεν θα στο χτυπήσω ΠΟΤΕ!!!
Μετά από μια μέρα γεμάτη από όμορφες εικόνες , τόσο από το πανέμορφο δάσος όσο και από τις προσπάθειες των πληρωμάτων να βγάλουν σε πέρας την αποστολή τους ( για να μην μείνουν νηστικοί ) νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους που συμμετείχαν στο EXPERIENCE TROPHY.
Επίσης να ευχαριστήσουμε όσους μας βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο.
Αύριο περισσότερες λεπτομέρειες….. πάω για ξεκούραση… Βλεπετε δεν ειμε καθαροαιμος μαγκούρας για να αντεχω….
Επίσης να ευχαριστήσουμε όσους μας βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο.
Αύριο περισσότερες λεπτομέρειες….. πάω για ξεκούραση… Βλεπετε δεν ειμε καθαροαιμος μαγκούρας για να αντεχω….
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για να κάνουν αυτή την καταπληκτική συνάντηση....ωραίοι άνθρωποι...όμορφα μέρη και πολύς χαβαλές.....
.
.
ευχαριστούμε για όλα.....
.
.
.
άντε και στην επόμενη.....
.
.
ευχαριστούμε για όλα.....
.
.
.
άντε και στην επόμενη.....
Συγχαρητηρια στην Λεσχη Ναυπλοιου κ στον Χριστοφορο Πενταρα για την σημερινη απιστευτη μερα που μας χαρισε!
Μια πανεμορφη διαδρομη που ειχε λιγο απ ολα, πολλα αμαξια οι γνωστοι-αγνωστοι 4κινητοι, κεφι, ορεξη καλη διαθεση κ πολυ καλο φαγητο ολα μαζεμενα σε ενα event....!
Μπραβο σε οσους ασχοληθηκαν για να βγει εις περας αυτη η εκδρομη κ φυσικα ενα μεγαλο μπραβο κ σε οσους συμμετειχαν!
Ελπιζουμε να γινει θεσμος γιατι αυτα ειναι που λειπουνε απο τον χωρο!
Μια πανεμορφη διαδρομη που ειχε λιγο απ ολα, πολλα αμαξια οι γνωστοι-αγνωστοι 4κινητοι, κεφι, ορεξη καλη διαθεση κ πολυ καλο φαγητο ολα μαζεμενα σε ενα event....!
Μπραβο σε οσους ασχοληθηκαν για να βγει εις περας αυτη η εκδρομη κ φυσικα ενα μεγαλο μπραβο κ σε οσους συμμετειχαν!
Ελπιζουμε να γινει θεσμος γιατι αυτα ειναι που λειπουνε απο τον χωρο!