Λευτέρη χτες το βράδυ πέρασε ενα μέλος της ομάδας σου απο το Ναύπλιο και μας κοκορευόταν.lker wrote:ειστε παλιοχαρακτηρες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Του είπα οτι αν κολλήσει θα έρθω με φτυάρι και θα του το θάψω.......δεν πιστεύω να έχεις αντίρρηση;;;
Λευτέρη χτες το βράδυ πέρασε ενα μέλος της ομάδας σου απο το Ναύπλιο και μας κοκορευόταν.lker wrote:ειστε παλιοχαρακτηρες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

johny4x4 wrote:Λευτέρη χτες το βράδυ πέρασε ενα μέλος της ομάδας σου απο το Ναύπλιο και μας κοκορευόταν.lker wrote:ειστε παλιοχαρακτηρες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Του είπα οτι αν κολλήσει θα έρθω με φτυάρι και θα του το θάψω.......δεν πιστεύω να έχεις αντίρρηση;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Να φερουμε κ πυξιδες????Σε κάποια άλλα σημεία θα πρέπει τα πληρώματα να προσανατολιστούν για να συνεχίσουν την πορεία τους.
Kαλα το φανταστηκα!4X4sc wrote:Χωρίς πλάκα, η πυξίδα ή κάποιο GPS είναι απαράιτητα διότι αν κάπου εκτός δρόμου το roadbook σου λέει ότι θα κινηθείς π.χ. βορειοδυτικά για 100 μ. , πως θα ξέρεις που να πάς.Οπότε καλό είναι να’ ρθείς προετοιμασμένος.
johny4x4 wrote:Και τιποτα δόντια αν έχει κανεις και μια παλιο ηλεκτροκόληση για να τα κολλήσουμε πάνω να γίνει ενισχυμένο heavy duty η κορώνα!!!!!!
Τέλος η οδική να περιμένει στο μέρος που θα γινει το τσιμπούσι!!!! Αν θέλει και κανενας άλλος κερνάω εγώ.....έχω την full extra!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Μωρε αγχος δεν εχω αλλα μιας κ το αμαξι εχει terratrip θα προτιμουσα να ηταν γραμμενη ετσι γιατι ξερω οτι οι μετρησεις με GPS απο τις μετρησεις οδομετρου σε πυκνο δασος με ποικιλια υψομετρων διαφερουνε αρκετα......georgexj wrote:οχι φιλε.ειναι με GPS μην εχεις τοσο αγχος!!![]()
Φιλαράκι φταίω εγώ που δεν τράβηξα τον "μακαρίτη αμερικλάνο" από τον λάκο του!johny4x4 wrote: Λευτέρη χτες το βράδυ πέρασε ενα μέλος της ομάδας σου απο το Ναύπλιο και μας κοκορευόταν.
Του είπα οτι αν κολλήσει θα έρθω με φτυάρι και θα του το θάψω.......δεν πιστεύω να έχεις αντίρρηση;;;![]()
![]()
![]()
![]()