ε....ΝΑΙ....ρε φιλε....ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ!!!!!!!!
Δεν ειναι τυχαιο το οτι σ'αυτο το event μαζευτικαν τοσα αυτοκινητα αλλα και ανθρωποι που αγαπουν την εκτος δρομου οδηγηση. Ακομα και καποιοι που δεν μπορεσαν να εχουν ετοιμο το αυτοκινητο τους για τον Α ή Β λογο, εδωσαν το παρων για να παρουν μια γευση απο την ατμοσφαιρα του τριημερου.
Την προσκληση για να βρισκομαι εκει τη δεχθηκα απο το φιλο μου το Χαρη (quinda) και τον ευχαριστω γι'αυτο, μιας και δε γνωριζα καποιον απο τους ανθρωπους της Καβαλας.
Ο χωρος που κατασκηνωσαμε ηταν απιστευτος, καθαρος, με τις οξιές να μας σκεπαζουν, μεχρι και βρυση φροντησε η Λεσχη να εχουμε. Ενα επιπλεον προτερημα ηταν η μή υπαρξη σηματος κινητης τηλεφωνιας, που μας κρατησε μακρια απο τον <<εξω κοσμο>>.
Η οργανωση της Λεσχης ηταν κατι περισσοτερο απο άρτια!
Με ενα συμβολικο ποσό κατα ατομο ανα ημερα, η Λεσχη φροντησε να υπαρχει στο χώρο: πλουσιο πρωινο, βασιλικο γευμα, αφθονα ποτα, αναψυκτικα και νερα.Οι ανθρωποι που συντονιζαν ολες αυτες τις παροχες οποιαδηποτε ωρα του 24ωρου ηταν προθυμοι να εξυπηρετησουν ολους εμας.
Οι διαδρομες ηταν τεχνικες, για εξοπλισμενα οχηματα, με κατηφορικες-ανηφορικες και πλαγιες κλησεις αλλα σε καμμια περιπτωση επικινδυνες οδηγωντας παντα προσεκτικα και χωρις υπερβολες. Ευχαριστω τον Χρηστο (daga) που εστησε το αυτοκινητο μου με πολυ μερακι, και μπορεσε ναμε περασει απο ολα τα εμποδια χωρις ζημιες με τη σωστη καθοδηγηση.
Χαιρετω ολους οσους δε βρηκα την Κυριακη!
Αν υπαρχουν καποιες φωτογραφιες ή βιντεο (και αν δεν ειναι κοπος) θα ηθελα να μου τις στειλετε στο παρακατω e-mail ή καποιο τροπο να επικοινωνησω εγω μαζι σας.
Στους ανθρωπους της Λεσχης να ευχηθω να ειναι παντα με το χαμογελο και με τετοια καλη διαθεση.
Ευχαριστω για το υπεροχο τριημερο!!!!!
Μέλλιος Κώστας Lada
6944422655
kosmellios@gmail.com