1 ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΤΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 24-25-26/7/2015
-
1 ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΤΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 24-25-26/7/2015
1''ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΤΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 24-25-26/7/2015
ΤΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ
Λιγα λογία:ολο αυτο το ξεκινήσαμε απο την αγάπη μας για την φύση την περιπέτια και το 4χ4.Στοχος μας ειναι να περάσουμε ένά φανταστικο τριήμερο που θα εχει από ολα διασκεδαση εκδρομή σε πανέμορφα τοπία απομακρισμενα χωρία κοντά σε παλαια γεφύρια και ποτάμια, βολτες σε πιο extreme κομματια για τους πιο τολμηρους και βελτιωμενους τετρακινητους φιλους μας.Νεότερα σύντομα!!!!!!!!!
ΤΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ
Λιγα λογία:ολο αυτο το ξεκινήσαμε απο την αγάπη μας για την φύση την περιπέτια και το 4χ4.Στοχος μας ειναι να περάσουμε ένά φανταστικο τριήμερο που θα εχει από ολα διασκεδαση εκδρομή σε πανέμορφα τοπία απομακρισμενα χωρία κοντά σε παλαια γεφύρια και ποτάμια, βολτες σε πιο extreme κομματια για τους πιο τολμηρους και βελτιωμενους τετρακινητους φιλους μας.Νεότερα σύντομα!!!!!!!!!
- sonixthessaloniki
Re: 1 ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΤΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 24-25-26/7/2015
Καλη δυναμη στην οργανωση....καλη ανταμωση!
Γιάννογλου Αποστολος - Αποστολου Αποστολος .. Vitara ..team SpiDer thessaloniki[*]
Γιάννογλου Αποστολος - Αποστολου Αποστολος .. Vitara ..team SpiDer thessaloniki[*]
..:: Τeam Spider Thessaloniki ::..
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Καλη επιτυχεια παιδια αν κ τη θεωρω σιγουρη!!!!!!!!!!!!!!!!
Το μερος ειναι πολυ ωραιο.............. το ποταμι βοηθαει ωστε να ανεβει το επιπεδο της διασκεδασης.........
ειμαι περιεργος να δω ποιος θα βγαλει τις διαδρομες???????
Καλη διασκεδαση!!!!!!!!!!!!!!!
Το μερος ειναι πολυ ωραιο.............. το ποταμι βοηθαει ωστε να ανεβει το επιπεδο της διασκεδασης.........
ειμαι περιεργος να δω ποιος θα βγαλει τις διαδρομες???????

Καλη διασκεδαση!!!!!!!!!!!!!!!
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

για δωσε καμια πληροφορια παραπανω.καλο μου ακουγεται
-
φιλε ακομη δεν μπορω να σου πω πολλα.κατασκηνωση διπλα στο ποταμι και σε ταβερνες τις περιοχης πολυ παιχνιδη 4χ4 σε φανταστικες διαδρομες .συντομα περισσοτερα.giorgosg wrote:για δωσε καμια πληροφορια παραπανω.καλο μου ακουγεται
-
sonixthessaloniki wrote:Καλη δυναμη στην οργανωση....καλη ανταμωση!
φιλε εσυ ξερεις πολυ καλα τη και πως θα περασεις στα γιαννενα!!!!!!!!!!
Για σημειώστε και εμενα γιατι εχω καιρό να έρθω Γιάννενα. Ξενιτοπουλος Παναγιώτης jeep wrangler tj.
- sonixthessaloniki
Μπιλαρα θα ερθουμε με πολυ ορεξη για ολα....ετοιμαστε σπεσιαλιτε!!
Ξενιτεα ετοιμασου να παιξουμε λιγο κυνηγιτο να θυμηθουμε τα παλια!
Ξενιτεα ετοιμασου να παιξουμε λιγο κυνηγιτο να θυμηθουμε τα παλια!
..:: Τeam Spider Thessaloniki ::..
-
σας περιμενουμε ολους με πολυ τρελη διαθεση για να περασουμε τελεια.σας περιμενουν πολλες εκπληξεις!!!!!!
οποιος θελει μπορει να προσθεση το ονομα στην λιστα για να ξερουμε και εμεις περιπου τι να ετοιμασουμε.
ξενιτοπουλος παναγιωτης - ..................... θεσσαλονικη
οποιος θελει μπορει να προσθεση το ονομα στην λιστα για να ξερουμε και εμεις περιπου τι να ετοιμασουμε.
ξενιτοπουλος παναγιωτης - ..................... θεσσαλονικη
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ!!ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΨΗΣΩ Η ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕς ΚΑΙ ΤΑ BEACH BAR H TON ΣΠΥΡΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!