Tα πρωτα καζανια κατευτασαν σημερα απο το Αη Γιαννη τον Ρωσο απο το Προκοπι και ανεβηκαν ψηλα στο χωριο !!!Τα κρασια το ιδιο !!Το μοσχαρι το κυνηγαμε στον Πυξαρια

3 και σημερα!!!

Απο υψηλη γεφυρα περιπου στα 80 χ.λ.μ. μεχρι το σημειο του φαγητου. Απο αυτα μικτα, στα 30 χ.λ.μ. τα χωματινα φτανοντας υψομετρικα μεχρι τα 1050 μετρα περιπουxomateros wrote:Μηπως ξερετε ποσα χιλιομετρα περιπου ειναι η διαδρομη στο βουνο ?
Να εισαι καλα Γιωργο !!!sami wrote:ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ . ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!
Εγώ πεθαίνω με τα γραφίματα που βρίσκεις και το πόσο αναλυτικός μπορεί να είσαι ! ! ! !panosxalkida wrote:Απο υψηλη γεφυρα περιπου στα 80 χ.λ.μ. μεχρι το σημειο του φαγητου. Απο αυτα μικτα, στα 30 χ.λ.μ. τα χωματινα φτανοντας υψομετρικα μεχρι τα 1050 μετρα περιπουxomateros wrote:Μηπως ξερετε ποσα χιλιομετρα περιπου ειναι η διαδρομη στο βουνο ?και γυρω στα 50 χ.λ.μ. τα ασφαλτινα !!Βενζιναδικα υπαρχουν καθολη την διαδρομη της επιστροφης με το ποιο κοντινο μεσα στο χωριο Πισσωνας γυρω στο 1.5 χ.λ.μ.απο το σημειο του φαγητου !!Αυτο αφορα τα γκρουπ στην νορμαλ και την μεσου επιπεδου βολτα εκτος απο τα κομβοη της extreme και ενα απο τα γκρουπ στην μεσου που θα κινηθουν αλλου !!
μοσχαρι δεν εχω κυνηγηση ποτε.με τα αγριογουρουνα εχω καλη προ ιστορια!!!katsulas wrote:
Σε περίπτωση που δε καταφέρουμε να πιάσουμε το μοσχάρι θα βάλουμε το Μιχαλόπουλο (μετά και από τις τελευταίες ρυθμίσεις) να το πιάσει τη Κυριακή!!!!
Σε βλέπω κόντρα με το μόσχο το συτευτό Γιώργο!!![]()